Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
ja mam hlavne problem s tym ze predplatne musis zaplatit na rok a pritom ja stravu realne pouzivam iba pol roka, to znamena pocas cyklistickej sezony ( a teraz som vobec rad ak sa dostanem na bike na kratky svih 2-3x do tyzdna ), v zime mi je na nic. Akoze ano, idem na turistiku, idem si zabehat atd a tu stravu zapnem ked uz ju mam..ale tie cisla co z toho v zime vypadnu ma nezaujimaju, takze Premium mi je vtedy ze uplne na nic. Hadam sa nad tymto pani zamyslia a uvidime ci za par dni/tyzdnov ponuknu aj nieco ine ako celorocne predplatne...
ja mam hlavne problem s tym ze predplatne musis zaplatit na rok a pritom ja stravu realne pouzivam iba pol roka, to znamena pocas cyklistickej sezony ( a teraz som vobec rad ak sa dostanem na bike na kratky svih 2-3x do tyzdna ), v zime mi je na nic. Akoze ano, idem na turistiku, idem si zabehat atd a tu stravu zapnem ked uz ju mam..ale tie cisla co z toho v zime vypadnu ma nezaujimaju, takze Premium mi je vtedy ze uplne na nic. Hadam sa nad tymto pani zamyslia a uvidime ci za par dni/tyzdnov ponuknu aj nieco ine ako celorocne predplatne...
Stravu si mozes predplatit aj na mesiac, nemusis platit cely rok.
no a mna teraz nahnevali tym, ze uz nevidim ani klubovy rebricek na segmentoch, tak uz nebudem vediet ci sa priblizujem k najlepsiemu co mame v klube, tym padom to mozem zrusit
Mohli nechať aspoň ročný súhrn kto ten segment prešiel (aj bez času ) už len pre to že sa veľa krát nechám inšpirovať inými v neznámom prostredí. Teraz je tento moment inšpiruj - ukáž spoplatnený čo mi kus do filozofie nezapadá nie je to len o bezbrehom búšení do segmentu ale malo to aj sociálnejší rozmer
nechcem obhajovať posledné kroky Stravy, ale koľkí z vás ktorý tu nariekate nad spoplatnením ste si aspoň raz kúpili aspoň mesačné predplatné? A tak trochu ich podporili. Však to sú neskutočné náklady čo majú na infraštruktúru (už len také aws/azure môže ísť do miliónov mesačne pri toľkých používateľoch).
nehovorím že musíš, len narážam na to že nič nie je dnes zadarmo a na dobré sa dobre zvyká. Ak ti vyhovuje to čo je teraz zadarmo, tak netreba, tvoja voľba. To bola narážka na ľudí čo chcú mať všetko zadarmo (tie časy sú dávno preč).
ale oni nechceli mať všetko zadarmo, mali len to čo bolo v ponuke pri inštalácii...a aby som ešte platil za niečo, čo si ani nedokážem personalizovať, tak to naozaj vďaka u mňa Strava v poslednom čase je len o daní páčika tomu, čo bol so mnou na výjazde...ostatné už ani nesledujem...je to na jedno kopyto a kto má pozerať všetky tie výjazdy dookola...
Dobrovoľný príspevok? Tiež tak podporujem niekoho/niečo čo často a neustále využívam. Aj keď výhody k tomu sú zbytočné ale dokážem to oceniť, keď už viac zbytočne preplatím na biku...
podla mňa dá sa vyžiť aj z reklamy, žije tak youtube ,facebook alebo twitter...Kupujeme bikove komponenty a výrobcovia si tam mohli dávať reklamy a tie reklamy by boli aj tak platene z našich penazí:) Platiť by mali tí čo si chceli pozerat štatistiky o svojom výkone podrobnejšie teda tak to bolo doteraz
nájsť ideálny obchodný model je nereálne. vždy sa nájde skupina ľudí, ktorým to nebude vyhovovať. A možno Strava vráti naspäť funkcie, ktoré odobrala, keď zistí veľký odliv používateľov. A možno ani nie, keď si určité percento teraz neplatiacich to zaplatí.
To už schovali v aplikácii aj počet aktivít v aktuálnom mesiaci (+ počty podľa druhov aktivít)?
Ráno som to tam mal, a keď som dobehal pred chvíľou tak už to tam nie je. No dúfam že ešte aj training calendar z internetového prehliadača spoplatnia 😀.
neviem teda, ale za to co strava poskytuje, mi pride 3,90mesacne (prve 2 mesiace free, potom 12 mesiacov za cca 54,50eur) az smiesna suma, rad ich podporim.. a to vyplakavanie okolo toho
Vcera nabehli nove featury, ten planovac nabiehal extra pomaly ale vyzera to odost lepsie. A este tam pribudla nejaka haluz, route matching. Za mna asi nieco zaplatim ked mi skonci 2. promo alebo si dam 3. promo na tento rok, dovtedy sa to hadam utrasie. Strava potrebuje uzivatelov a tych bude mat ked daju rozumne veci za free. Pripadne nech daju lepsiu cenu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stravu si mozes predplatit aj na mesiac, nemusis platit cely rok.
keď sa chcem naozaj inšpirovať idem sem - https://www.zonerama.com/6s8p/306587
Ráno som to tam mal, a keď som dobehal pred chvíľou tak už to tam nie je. No dúfam že ešte aj training calendar z internetového prehliadača spoplatnia 😀.