Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
no asi im tie dukáty predsa len chýbajú keď robia tento krok ... som celkom zvedavý ako sa mi tento update prejaví na mojich informáciách, ktoré si o behu či bajku pozerám, lebo dnes to vyzerá stále rovnako ako predtým
Keby bola aspon pravda co hovori ten lolo, ze „myslíme si, že 5 dolárov mesačne za Stravu sú dobre vynaložené peniaze“ a nie, ze je to zrazu 8€... Predsa len pustit naraz 60€ za nic hmotne je omnoho tazsie ako 5€ mesacne, alebo jednroazovo 25€ ako doteraz...
zas ľudia, čo to majú len ako databázu a neriešia nejaké tréningy a pokročilejšie metriky ... tak mi je naozaj veľa dať tých 60 euro ročne alebo 8 euro mesačne ... ako úprimne to radšej prežeriem na čokoláde
jachmel Hej, presne tak. Naraz 60€ nedam, to mi zato nestoji. Este tych 5€ mesacne by som bol ochotny davat, popripade 25/rok keby som musel po tomto upgrade platit. Doteraz som nemusel, tak som neplatil. Uvidim ako sa to prejavi pri analyze, a podla toho sa zariadim...
zas ľudia, čo to majú len ako databázu a neriešia nejaké tréningy a pokročilejšie metriky ... tak mi je naozaj veľa dať tých 60 euro ročne alebo 8 euro mesačne ... ako úprimne to radšej prežeriem na čokoláde
Môj prípad, radšej si dám tie 3 pivá. Routovania bude škoda, ale kľudne budem používať niečo iné. Zvyšok mi moc chýbať nebude.
No fajn, takze to serem Wattak nemam, neroutujem, tymi ich hausnumerami "fitness and freshness" sa neriadim, live segmenty pouzijem tak tri krat do roka a na vsetkych pre mna relevantnych segmentoch som v top10.... vlastne som vdaka tomu upgradu zistil, ze premium vlastne vobec nepotrebujem
Tak ja som si zas casto cez nich planoval trasy, to ma trochu zamrzi, vyhovovalo mi to, realne prevysenie aj casy... Ale nezblaznim sa bez toho, najdem si nieco ine. A uvidim co to dovoli v tej analyze...
mňa zaujíma len This year ranking na segmente, ktorý som si našiel, aby som vedel, či tade niekto išiel nedávno...ak to tam nebude, tak to nejak prežijem
Rachela Ja sa celkovo spoplatneniu nebranim, iste ze musia z niecoho žiť. Ale keď už mám platiť tak za to čo reálne využívam. Preto by som privítal aj takú platobnú politiku. Analýzy, tréningy a čo ja viem čo to všetko ponúka ako cykloturista nepotrebujem, nesledujem. Záznam trasy, plánovanie trasy, segmenty (tie by som aj oželel, by som sa tak nepachtil niekedy ). To by my stačilo a za rozumný peniaz by som si to predplatil.
Tak jasne, ale mne sa v tom proste dobre robilo, prostredie, profil, segmenty... Hned som si vedel pozret kolko zhruba trva dane stupanie a pod, ci je lepsie ist tade hore alebo dole, celkom logicky to planovalo trasu... Skratka to mi bude chybat no, ale zase nestoji mi to za nove plaste na sezonu alebo ine..
Pre pokročilejšie metriky a tréning môžeš použiť good old GarminConnect.com. Aj na vyrábanie trás, aj na segmenty. Ja stravu používam skôr ako Social network. Vidím, kade kamoši jazdia, behajú, povzbudíme sa, sharneme fotky, prípadne sa naháňame na segmentoch.
Viem si predstaviť viac features, ktoré keby Strava ponúkla, tak zvážim členstvo. Napríklad live tracking friendov ako má endomondo. Alebo to plánovanie skupinových s možnosťou synchronizácie. A určite by kopec ľudí prišlo s ďalšími nápadmi. To, že Strava vezme užívateľom už existujúce funkcie a spoplatní ich tradične nezvykne byť optimálna marketingová stratégia, ako zvýšiť počet predplatiteľov. Ak si ja predplatím a moji kamaráti nie, tak zbytočne budem naháňať segmenty, keď nebudú vidieť, ako stojíme vo vzájomnej konfrontácií. Ale tak snáď vedia, čo robia.
garmin connect je iste fajn vec ale z mobilu, z locusu tam nedokazem automaticky importovat takze pre mna pase ... keby som mal gamin/suunto/polar zariadenie tak by som sa na celu stravu z vysoka a riedko...
automaticky nie, ale manuálne áno. Len to nespravíš v app garmin connect, ale v prehliadaci na web stranke https://connect.garmin.com/modern/courses / "prepnutie na web pre počítače" - importovať....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Môj prípad, radšej si dám tie 3 pivá. Routovania bude škoda, ale kľudne budem používať niečo iné. Zvyšok mi moc chýbať nebude.
Pre pokročilejšie metriky a tréning môžeš použiť good old GarminConnect.com. Aj na vyrábanie trás, aj na segmenty. Ja stravu používam skôr ako Social network. Vidím, kade kamoši jazdia, behajú, povzbudíme sa, sharneme fotky, prípadne sa naháňame na segmentoch.
Viem si predstaviť viac features, ktoré keby Strava ponúkla, tak zvážim členstvo. Napríklad live tracking friendov ako má endomondo. Alebo to plánovanie skupinových s možnosťou synchronizácie. A určite by kopec ľudí prišlo s ďalšími nápadmi. To, že Strava vezme užívateľom už existujúce funkcie a spoplatní ich tradične nezvykne byť optimálna marketingová stratégia, ako zvýšiť počet predplatiteľov. Ak si ja predplatím a moji kamaráti nie, tak zbytočne budem naháňať segmenty, keď nebudú vidieť, ako stojíme vo vzájomnej konfrontácií. Ale tak snáď vedia, čo robia.