Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
chodite niekto do fitka a pouzivate stravu? zacina ma celkom hnevat, ze hodinova prechadzka ma vyssie skore ako ked vo fitku robis trening napr s mrtvym tahom az po 250kg a pokracujem v tazkych vahach :/
A co tak skusit pouzit niektory z internetovych vyhladavacov? Tie extensiony ale myslim idu i v chromium. Inak neviem preco riesis sledovanie googlom ked ta i s poziciou sleduje strava
ostogiske Chodim, ale stravu nepouzivam. Vsimni si co ti zvysuje to skore. Vysokointenzivna aktivita x cas. Cim viac odmakas na cim vyssich tepoch, tym vyssie skore. Toto sa ti vo fitku nikdy nepodari pri dvihani ciniek. Princip prace vo fitku je pracovat extremne kratky cas s tazkymi vahami. Bud rad, ze mas nizke skore - to je znakom tvojej vytrvalosti.
hodinky mam garmin 6x ale pouzivam hrudny pas na vsetky treningy, ale ako uz bolo napise ten tep nebude pri napr silovom treningu az taky ako pri hodine behu alebo biku, teda aspon ja nemam tak vysoky, dokym to nieje priamo kondicny trening
Páni, po skupinovej jazde dám jazdu na stravu. Keď sa pridám k ostatným, nespojí mi moju jazdu s mojimi údajmi, ale preberiem údaje jedného z partie a moje údaje sú v podobnej jazde. Tým pádom mám 2x nájazd km. Ako to spojím, aby mi jazdu vyhodnotilo s partiou, ale mojimi km, priemerkou a pod?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.