Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Nainštaluj si (ja mám v Mozille) plugin Sauce Tools. V detailoch segmentu je ponuka na analýzu a stiahnutie gpx segmentu. 3 segmenty sú zadara. Potom za dáke smiešne šušne (oproti Strava premium) môžeš pokračovať. Jedna nevýhoda je - nemôžeš si vybrať ľubovoľný čas z leaderboardu, Ja som si tam práskol môj najlepší, lebo vo free verzii mám nastavené zobrazenie mojich časov. Asi pôjde stiahnuť aj gpx KOM-a, ale nechce sa mi to teraz ladiť.
Ale ak ide len o to kde to začína a kde končí, tak je to putna,
Možno aj v tom to bude fungovať, ja používam gedit, proste základný textový editor. Ja takto bežne upravujem výjazdy, spájam, niekedy prilepím časť z iného výjazdu ak mi zblbne záznam. Len dátumy a časy mením hromadne vo writeri, keďže tam býva tisíce a desatisíce položiek, tak to po jednom neprepisujem
Je taký handy geekovsky tool, volá sa gpsbabel, ten vie asi akúkoľvek vymyslitelnu zmenu urobiť, time shift je úplne jednoduchy ... Pre ne-geekov existuje jeho web verzia https://www.gpsvisualizer.com/ ...
na to kasli, to aj tak nema dlhe trvanie ... KOMy lakaju kom hunterov ... moj najdlhsi uphillovy vydrzal rok a 2 mesiace, DH este tusim drzi, vdaka turistom
Skor ma serie, ze strava nieco zmenila a uz po korekcii ukazuje nejako moc. Predtym ukazovala menej /dokazatelne/ ale to az tak nevadilo, teraz premeriava ale az prilis a to dost vadi. Aspon tam, kde to viem preverovat.
Caute, stalo sa uz niekomu ze strava zaznamenala zly cas segmentu? Garmin hovori 52min, aj ked je ten segment kusok kratsi a strava mi hodila 1h 48min. Comp som stopoval az hore na parkovisku
Caute, stalo sa uz niekomu ze strava zaznamenala zly cas segmentu? Garmin hovori 52min, aj ked je ten segment kusok kratsi a strava mi hodila 1h 48min. Comp som stopoval az hore na parkovisku
Podľa mňa nezmeral zle, iba si to stopol v segmente a stále počítal čas. Segment končí až hore na parkovisku. Pozri si na segmente moving time a budeš mať isto okolo tých 52min.
No stopol som to az hore z miesta tejto fotky a kamos ktory isiel somnou stopol na rovnakom mieste a hodilo mu normalny cas segmentu.
Kde sa da pozriet cas kedy som zacinal segment?
No nepamatam si uplne presne miesto, ci som isiel az za ciaru, ale zhruba do polky parkoviska som asi vysiel Ale teda na strave ked to rokliknem je tam moving time, to je ten cas?
inac je vela ludi ktory urobia segment s tym ze ked ho vytvaraju to nezozumuje na mapke a iba do odklika. potom sa stane to o com pisete, my tu v okoli mame tiez tak porobene a clovek si tam chce zlepsit cas a doma zisti po uploade ze ten segment konci o 50m dalej kde uz vypluvam dušu a stojim posledny cas uz ale segmenty nesledujem lebo tuto sezonu mam slabucku na vyjazdy a teda aj kondicka nic moc
Toto je dlhodoby problem, ktory by mala Strava riesit. Nezmyselny zaciatok, koniec a trasa segmentu, ktory si niekto vytvoril, aby si porovnaval neviem co... Dobre, ze niektori nevytvoria segment aj so sedenim na pive. Ja mam skrytych velmi vela segmentov. Jedine segmenty v ktorych ja vidim zmysel, su tie do kopca. Na rovine je tolko premennych (vietor, ci siel sam, alebo v baliku...), ze ten cas o nicom nevypoveda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ak ide len o to kde to začína a kde končí, tak je to putna,
Možno aj v tom to bude fungovať, ja používam gedit, proste základný textový editor. Ja takto bežne upravujem výjazdy, spájam, niekedy prilepím časť z iného výjazdu ak mi zblbne záznam. Len dátumy a časy mením hromadne vo writeri, keďže tam býva tisíce a desatisíce položiek, tak to po jednom neprepisujem
na to kasli, to aj tak nema dlhe trvanie
Skor ma serie, ze strava nieco zmenila a uz po korekcii ukazuje nejako moc. Predtym ukazovala menej /dokazatelne/ ale to az tak nevadilo, teraz premeriava ale az prilis a to dost vadi. Aspon tam, kde to viem preverovat.
Sesulak: priamo v strave, ci ako ?
Podľa mňa nezmeral zle, iba si to stopol v segmente a stále počítal čas. Segment končí až hore na parkovisku. Pozri si na segmente moving time a budeš mať isto okolo tých 52min.
Kde sa da pozriet cas kedy som zacinal segment?
EDIT: FOP, to sa mi už dlllllllho nestalo