Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 5. 2023 o 8:28
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Aj elektricke mopedy maju urcene, ze mozu mat max 4kW, plus tam je definovany aj nejaky pomer vykon/vaha.
Malo, ale nikto to nerobi. Vyrobcovia vykon uvadzaju pre istotu krutivym momentom napr. 70Nm, ktory pri beznych cyklo otackach (cca 80rpm) aj dosahuju, co ale znamena, ze vykon je 586W ( Power (W) = Torque (N.m) x Speed (RPM) / 9.5488 ) Realne ani volnejsiu nemecku normu, ze 1/2 hodinovy priemerny vykon nema presiahnut 250W nesplnaju. https://www.mtbiker.sk/forum/post1835501.html#p1835501
Holt legislativa nestiha vyvoj. Filozoficky ebike je bike pokial ma prevahu vykonu clovek, ale to by bol iny pruser, ak by teraz niekto zaviedol limit na max. 100% uroven dopomoci
Holt legislativa nestiha vyvoj. Filozoficky ebike je bike pokial ma prevahu vykonu clovek, ale to by bol iny pruser, ak by teraz niekto zaviedol limit na max. 100% uroven dopomoci
Ano a to je uplne normalne, vsetky motory dosahuju spickovo cez 600W (Bafang M510 mi ukazuje spickovych 830W
To musi mat aj 2kW nominal, psycho. Inak uz sa robia aj odpruzene tie jednokolecka.
Teraz maju novy typ Evolve Hadean... To je top eskate na trhu, vykon 6000W. Drahe to je. Ale zase tu na fore podla ceny bikov na to cielovka urcite je
Svoje osobne vyzvy treba realizovat cez privatne segmenty a nebude treba flagovat a hasterit sa s ostatnymi. Toboz ked ti nejde o korunky. Mam mnozstvo privatnych segmentov na vlastne analyzy. Verejne mam poschovavane. Nezaujimaju ma. Maximalne si pozriem kolko bikerov tadial preslo tento rok ked ma zaujima priechodnost. Jednoducha vec
Nech si každý jazdí ako chce, niekto E-bike, niekto preteky, niekto korunky. Každého vec podľa mňa. Konečne mám čas a chuť jazdiť tak, ako ma to baví, Súdiť niekoho je také ľahké, keď nič o tom druhom a celej situácii neviete.
A zvyšok toho celého sem vôbec nepatrí.
Hlavne prestaňte riešiť niečo, čo sa vás vôbec netýka a bude pohoda 😉
aktivoval som si skúšobne premium na Strave, ponúkali na dva mesiace zadarmo stým že po 2 mesiacoh už budú účtovať 60€ na rok. Prišiel aj imejl s upozornením o nadchádzajúcej platbe ale samozrejme, ja s pamäťou rybyčiky (3 sekundy), som nato uplne zabudol. Strhlo mi to 60€. Viem že je to moja chyba, no nedá sa to nejak stronovať?
ten brazilsky kurz nam nejak poskocil, vyslo to 23,46
stale este dobre
EDIT: teraz pozeram ze tam mam staru kartu ktora uz neplati a aj tak to preslo tak FOREVER