Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
ja by som zas zrušil ten ,,výgrc,, od AI čo tam ma pod každou aktivitou 😅
tu appku stale zlepšujú ale na druhu stranu - priestoru na zlepšenie ja tam viac než dosť
ak nebude fungovať to členstvo ,,Strava family,, tak to zrušim, platiť to už nebudem ... su aj ine alternatívy
ak to dobre čítam, tak v tomto momente pre mňa strava stráca význam…. Bral som to hlavne ako spôsob automatizovaného importu na mtbiker/stathunters … segmenty ma viac menej nezaujímajú
Strava je pre mna dobra evidencia fyzickych aktivit s prehladnym UI , nezavisla na vyrobcovi gps zariadenia, ktore pouzivam na zaznam. Mal som iGPSport cyklopocitace, teraz uz tusim 3 roky Garmin hodinky, a o par rokov kto vie co budem pouzivat. Aplikacie od vyrobcov gps zariadeni pouzivam v podstate len ako gateway na prenos zaznamov zo zariadeni do Stravy.
Strava ma sice pre mna aj zbytocne funkcie, ktore su nastastie schovane za predplatnym. Tam by vklude mohli skoncit aj segmenty.
Okrajovo to tu sledujem o co ide?
Stravu si neplatim, pouzivam ju pre svoje vyjazdy a su vacsinou pristupne iba pre sledovacov.
Tiez zopar ludi sledujem a obcas si stiahnem ich inspirativne gpx.
Budem moct takto fungovat dalej?
Dakujem.
"We anticipate that these changes will affect only a small fraction (less than .1%) of the applications on the Strava platform–the overwhelming majority of existing use cases are still allowed, including coaching platforms focused on providing feedback to users and tools that help users understand their data and performance."
No som zvedavý. V článku je napísané, ze spolupracujú intenzívne aj s platformou VeloViewer
The popular third-party app VeloViewer posted to BlueSky that they are working with Strava.
Okrajovo to tu sledujem o co ide?
Stravu si neplatim, pouzivam ju pre svoje vyjazdy a su vacsinou pristupne iba pre sledovacov.
Dakujem.
Ja som kedysi pouzival Sportstracker, este na Nokii 6220 clasic. Na Androide som presiel na Endomondo Sportstracker. Tam sa mi pacilo, ze som si uz uploudovane udaje vedel pozriet aj offline. Na Stravu som presiel preto, lebo som si zacal stopovat "kopce", ci sa zlepsujem, teda segmenty bola a je za mna skvela vychytavka, resp.funkcia. To mne ako obyc.cyklistovi, co ide 2 maratony a par amaterskych pretekov v roku staci. Platenu verziu nemam ako vyuzit. Akurat mi bude chybat km interval vymeny retazi, ak uz to nebude zdielane aj tu v profile. Budem si to musiet pocitat.
Z toho, čo píšu tu to chápem tak, že napríklad na stathunters budeš vidieť mapu, badges, štatistiky, aktivity - tak ako doteraz, ale nebudeš vidieť kluby a štatistiky jednotlivých členov klubu, ani heatmapu klubu, keďže sú tam dáta aj iných užívateľov, nie len tvoje.
Nestretol. Podla tej chyby mas docasne pozastaveny pristup do tvojho konta. Zrejme to ma nejaky dovod, napriklad prilis mnoho neuspesnych pokusov o prihlasenie. Nefer je, ze nepisu na ako dlho. Skus nejaku dobu pockat, pripadne im napis na support.
Mne sa to stalo asi pred týždňom nešlo sa žiadnym spôsobom prihlásiť ani zmena hesla nepomohla. Po veľa pokusoch sa mi to podarilo keď som do políčok na prihlasenie všetko napísal ručne. Predtým som to dával z pamäte.
VTV vracalo ti to túto hlášku? `An unexpected error occurred. Please try again.`, alebo ten suspended account ako písal demdem vyššie? Tiež tam idem cez password manager bez vypisovania hesla ručne. Teoreticky som mal aj ja ako programátor tiež prvé podozrenie, že pravdepodobne budú mať bug v tej recaptchi, ktorá by sa teoreticky mohla vypnúť / označiť ťa rovno ako človeka ak vidí ako píšeš na klávesnici resp celkovo ako používaš ten web ručne a tým sa vyhnúť vetve kódu kde majú ten error.
Odvtedy ako som sa prihlásil ručne tak problémy nemám. Síce asi pred 2 dňami pri úprave výjazdu mi asi 3x vyskočila hláška, že strava je nedostupná ale o pár minút to bolo OK.
Ak mi po roku konci premium na Stave a takto pred rokom som ju kupil v akciovej cene tak ak neodoberiem katu mi stiahnu co za poplatok ? Aktualny alebo ten z pred roka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu appku stale zlepšujú ale na druhu stranu - priestoru na zlepšenie ja tam viac než dosť
ak nebude fungovať to členstvo ,,Strava family,, tak to zrušim, platiť to už nebudem ... su aj ine alternatívy
Strava je pre mna dobra evidencia fyzickych aktivit s prehladnym UI , nezavisla na vyrobcovi gps zariadenia, ktore pouzivam na zaznam. Mal som iGPSport cyklopocitace, teraz uz tusim 3 roky Garmin hodinky, a o par rokov kto vie co budem pouzivat. Aplikacie od vyrobcov gps zariadeni pouzivam v podstate len ako gateway na prenos zaznamov zo zariadeni do Stravy.
Strava ma sice pre mna aj zbytocne funkcie, ktore su nastastie schovane za predplatnym. Tam by vklude mohli skoncit aj segmenty.
Dakujem.
No som zvedavý. V článku je napísané, ze spolupracujú intenzívne aj s platformou VeloViewer
The popular third-party app VeloViewer posted to BlueSky that they are working with Strava.
Dakujem.
ano pre teba sa nic nemeni
https://www.instagram.com/reel/DCraAWwoljj/?igsh=MXdqZW5mcWxzc2JzMw%3D%3D
Update od VeloViewer - https://blog.veloviewer.com/update-on-strava-api-use-and-the-implications-for-veloviewer/ - "The single change is that users who choose to share their data publicly within VeloViewer will now be asked to confirm consent regularly."
Access to this account is temporarily suspended. Please try again later.
VTV vracalo ti to túto hlášku? `An unexpected error occurred. Please try again.`, alebo ten suspended account ako písal demdem vyššie? Tiež tam idem cez password manager bez vypisovania hesla ručne. Teoreticky som mal aj ja ako programátor tiež prvé podozrenie, že pravdepodobne budú mať bug v tej recaptchi, ktorá by sa teoreticky mohla vypnúť / označiť ťa rovno ako človeka ak vidí ako píšeš na klávesnici resp celkovo ako používaš ten web ručne a tým sa vyhnúť vetve kódu kde majú ten error.