Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Klasicky velky moloch ktory prinasa vacsinou voloviny namiesto funkcii ktore ludia chcu/potrebuju (podobnost s microsoftom atd cisto nahodna). Preto je na stravu 'milion' doplnkov. Teraz som natrafil na sympaticky vyzerajuc 'statistics for strava' - https://github.com/robiningelbrecht/statistics-for-strava. Asi vyskusam. Z tych obrazkov/videa to vyzera ze je to desatrocie pred stravou
Len charakter ľudí to odhaliť nevie bohužiaľ. Bola som svedkom ako sa zbierajú QOM. Babenke vzal z biku Garmin Edge do vrecka chalanisko a išiel dupať. Myslela som, že ho má pokazený alebo čo. Večer, keď som uložila aktivitu, zobrazilo mi ju na rovnakom segmente a poznala som ju z fotky, ktorú mali na Strave.
Menovať ju nebudem. Ale aj takto sa to robí. ??♀️??♀️??♀️ Kedysi som si išla dupnúť po korunku, dnes na to s... Keď sa nejaká pritrafí, tak sa pritrafí, ale už to neriešim. Nebaví ma to.
-Pa3k- Milion doplnov je lebo strava je otvorena, poskytuje verejne API zadarmo, narozdiel od Garmin connect. Mozes si stiahnut vsetky data a robit si s nimi co chces. Keby chcu vsetky doplnky rychlo zhasnu.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
U bab je to bohuzial tak, aj u nas to vidim. V baliku alebo v haku s chalanmi a pod. A to su tu stale tie kecy ake su zeny rovnocenne a bla bla ale furt nejake rozdiely. Preco maju baby vlastnu kategoriu? Lebo najlepsia baba je na urovni chalana co je v tabulke na 300.mieste? WT preteky maju kratsie a menej etap, atd.
Na druhu stranu zas tuto poniektori borci hakuju auta kamosov pripadne robia cele vlaciky aby dali nejaky kom a este sa hadaju medzi sebou v komentoch 🙄
Pletieš hrušky s jablkami. Nerob si ani srandu prosím ťa, že ideš porovnávať výkonnosť žien a mužov a hádzať ich do jednej kategórie na pretekoch alebo všeobecne 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nechce sa mi k tomu rozpisovať. Idem radšej do sto napočítať...
Klasicky velky moloch ktory prinasa vacsinou voloviny namiesto funkcii ktore ludia chcu/potrebuju (podobnost s microsoftom atd cisto nahodna). Preto je na stravu 'milion' doplnkov. Teraz som natrafil na sympaticky vyzerajuc 'statistics for strava' - https://github.com/robiningelbrecht/statistics-for-strava. Asi vyskusam. Z tych obrazkov/videa to vyzera ze je to desatrocie pred stravou
Presne tak. Aplikacia je tragedia, az nedavno tam pribudli koordinaty s udajmi na grafoch. Chcel som si pridat korcule (lebo po skoro 30 rokoch sa idem zase dokatovat ) jasne, ze su tam iba bicykle... Keby mal Garmin Connect moznost inych map a lepsi planovac, nevidim najmensi dovod na premium na Strave.
Len charakter ľudí to odhaliť nevie bohužiaľ. Bola som svedkom ako sa zbierajú QOM. Babenke vzal z biku Garmin Edge do vrecka chalanisko a išiel dupať. Myslela som, že ho má pokazený alebo čo. Večer, keď som uložila aktivitu, zobrazilo mi ju na rovnakom segmente a poznala som ju z fotky, ktorú mali na Strave.
Menovať ju nebudem. Ale aj takto sa to robí. ??♀️??♀️??♀️ Kedysi som si išla dupnúť po korunku, dnes na to s... Keď sa nejaká pritrafí, tak sa pritrafí, ale už to neriešim. Nebaví ma to.
KOM/QOM bol uz od zaciatku system hodnotenia odsudeny na pokusy o odrbavanie. Osetrit sa to neda, spoliehat na cestnost ludi tiez nie.
Jedine prekonavanie vlastnych PR ma este ako taky vyznam.
Tiež máte problém s nahrávaním videa do aktivity? Keď pridám naraz viac videí tak nedokáže načítať ani jedno. Musím po jednom klikať a aj to nie je 100%. 😏
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na druhu stranu zas tuto poniektori borci hakuju auta kamosov pripadne robia cele vlaciky aby dali nejaky kom a este sa hadaju medzi sebou v komentoch 🙄
Nechce sa mi k tomu rozpisovať. Idem radšej do sto napočítať...
nie, pisal som to tu v januári
najbližsie to funguje v CZ, buduci rok to mam v plane založit (kedže už byvam v CZ)
Presne tak. Aplikacia je tragedia, az nedavno tam pribudli koordinaty s udajmi na grafoch. Chcel som si pridat korcule (lebo po skoro 30 rokoch sa idem zase dokatovat
KOM/QOM bol uz od zaciatku system hodnotenia odsudeny na pokusy o odrbavanie. Osetrit sa to neda, spoliehat na cestnost ludi tiez nie.
Jedine prekonavanie vlastnych PR ma este ako taky vyznam.
Vďaka
jedine stiahnut gpx, spojit v nejakom inom programe a nahrat naspat na stravu
Skus sa s tym pohrat,
Trochu sa s tým treba pohrať, ale výsledok parádny