... Uvažujem o novom mobile. Moja predstava je, že tam bude TOPO SK3. Funguju nejake mobily s takou mapou? A priorita je, aby to vytvorilo zaznam. ...
Ak som správne dešifroval "TOPO SK3" ako garminovskú mapu Slovakia Topo 3, tak tá ti bude fungovať iba v garminovských navigáciách, ďalej v programe Garmin Mobile XT v dnes už prakticky nepredávaných telefónoch so systémon Windows Mobile, ktorého vývoj bol ukončený a ešte by sa dali kúpiť nejaké telefóny rady Nuviphone (aj v nich fungujú garminovské mapy), ktoré už aj ich výrobca Garmin-Asus považuje za omyl a slepú vetvu vo vývoji. Vyzerá to sproste, čo som napísal, ale je to tak.
Radím ti rýchlo svoju predstavu opustiť a na mapu Slovakia Topo 3 sa vykašľať, lebo to aj tak nie je dobrá mapa. Sústreď sa na nejaký telefón s Androidom a na programy Locus a OruxMaps, pre ktoré si dokážeš sám vyrobiť
mapy (rastrové - ľahko a automaticky programom MOBAC). Ak chceš telefón s odolnosťou IP67 (prakticky ako outdoorové navigácie) počkaj si na jeseň na Motorolu Defy+. Vraj vôbec nebude drahá.
Ešte k tomu "aby to vytvorilo zaznam", to je základná vlastnosť každého navigačného programu.