Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zaujimalo by ma, čo je to tam za treningovy program Cardio trainer. Ma to snad aj meranie srdcoveho pulzu? Nepoznate to niekto?

lh5.googleusercontent.com
Zobraziť komentár 15.09.2011 - 12:18:54
00
Pri týchto smartphonoch vôbec nerieš čo tam je alebo nie je predinštalované. Keď si kupuješ notebook, tiež neriešiš aké programy tam sú predinštalované. Jednoducho si nainštaluješ čo ťa napadne. A keď ťa zaujíma Cardio trainer, tak to hoď do gúgla a uvidíš. Čo sa týka merania pulzu: na každý android sa dá pripojiť merač pulzu cez bluetooth alebo rozhranie ANT+. Meranie pulzu napríklad zvláda aj tu spomínaný Orux maps. V blízkej dobe by mali mať merač puzu androidy bežne zabudovaný. Budú ho ale snímať z ruky v ktorej ho držíš, takže nič pre bajkerov. Okrem toho majú kopu iných senzorov (elektronický kompas, akcelerometer, snímač osvetlenia, snímač mag. poľa,...). Práve v tom ako užitočne sa dajú tieto snímače využívať spočíva čaro smartphonov.
Zobraziť komentár 15.09.2011 - 12:50:00
00
To je normálny free program, ktorý sa dá z Android Marketu nainštalovať do hocijakého telefónu s Androidom.

https://market.android.com/details?id=com.wsl.CardioTrainer&feature=search_result

Píšu tam, že pomocou BlueTooth sa dá pripojiť snímač TF (hrudný pás) od fy. Polar.

EDIT: Marvin ma predbehol.
Zobraziť komentár 15.09.2011 - 12:53:26
00
To je normálny free program, ktorý sa dá z Android Marketu nainštalovať do hocijakého telefónu s Androidom.

https://market.android.com/details?id=com.wsl.CardioTrainer&feature=search_result

Píšu tam, že pomocou BlueTooth sa dá pripojiť snímač TF (hrudný pás) od fy. Polar.

EDIT: Marvin ma predbehol.

Mam Garmin EDGE305 s meračom pulzu, taže hrudny pas asi nula bodov. A jeden starší z nemeckeho merača pulzu Sigmasport, naposledy fungoval. Ak to zrealizujem, dam potom vediet. Vdaka za linky, preštudujem.
Zobraziť komentár 15.09.2011 - 13:01:35
00
Garmin používa rozhranie ANT+, androidy od sonyericsson ho podporujú, neviem ako iné značky. Treba si nájsť program na android ktorý ANT+ tiež podporuje a nemáš problém.
Zobraziť komentár 15.09.2011 - 13:40:37
00
Pozeral som ten android market a teraz neviem, či som pochopil spravne, treba mat už mobil s androidom, inak sa neda nič stahovať (kúpit). Teraz nejdem nič kupovat, stahovat, len som to chcel vediet informatívne.
Zobraziť komentár 15.09.2011 - 13:46:01
00
http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=166&t=7140&sid=badfc05d4b4acd8e100f9d9eac4c548c
Zobraziť komentár 15.09.2011 - 14:09:31
00
A tu som to našiel ako free: http://www.androidfreeware.net/get-cardiotrainer.html
Ten cod, barcode, či ako sa to vola je kuva zas načo? To je nejaka ochrana? :devil:
Zobraziť komentár 15.09.2011 - 14:24:52
00
chlape sorry, ale:
www.sitokurvavygugli.sk
:tmi:
Zobraziť komentár 15.09.2011 - 20:23:14
00
... skusal si oruxmaps s externym GPS?
Locus som skúšal na androidovskom tablete s externým BT modulom. Nebol problém. Možno som skúšal aj OruxMaps, nepamätám sa, ale tiež by nemal byť problém.
Zobraziť komentár 16.09.2011 - 00:07:41
00
Vdaka Laco- v utorok idem na slovensko tak otestujem. Mam doma exter. GPS Garmina. Dam potom vediet, ako to dopadlo.
Zobraziť komentár 16.09.2011 - 22:29:56
00
Ešte by ma zaujimalo, aky presny zaznam trasy smartfony s androidom vykreslia. Už som sa stretol sa kamošovym eTrex vistou a ta začne robiť odlišny zaznam od EDGE 305. Vobec sa nevyznam v tych GPS snímačoch v mobiloch. Nie su tam nejake stare, malo citlivé šunty?
Zobraziť komentár 19.09.2011 - 06:18:26
00
Čo by som na to tak mohol odpovedať? Asi takto:

Nie som odborník na výrobu mobilných telefónov, ale počul som, že hlavne výrobcovia telefónov s operačným systémom Android hromadne vykupujú GPS čipy zo starých, použitých a morálne zastaralých GPS navigácií (napr. Garmin Geko 201, eTrex Vista,...) Používajú ich hlavne v modeloch s dvojjadrovými procesormi s taktovacou frekvenciou viac ako 1 GHz.

... a tiež som počul, že do najnovších BMW-čiek dávajú staré prevodovky, ktoré používal Opel pred siedmimi rokmi.

A v Juhoslávii vraj zakáľajú bez povolenia. (Lasica & Satinský)
Zobraziť komentár 19.09.2011 - 07:54:20
00
Nejde mi vytvarat vlastne mapy v MOBACu zo zdrojov cykloatlas (ani v mobile s oruxmaps) a slovakia topo, tak zatial pouzivam iba google hybrid, ale ten tam nema TZT, tak by som chcel vediet ci sa s tym da nieco robit.
Zobraziť komentár 25.09.2011 - 23:01:07
00
Stiahni si MOBAC, ten z prvého odkazu prvého príspevku TEJTO TÉMY a použi mapový zdroj "_Slovakia Topo LC+TZT+Relief", alebo hociktorý iný začínajúci na "_Slovakia Topo ...".

Poznámka: V programe Locus (Android) v najnovšej verzii opäť fungujú on-line mapové zdroje Cykloatlasu. Locus má v tomto smere exkluzivitu. Nedajú sa však ukladať ako off-line mapa a nakešované dlaždice majú platnosť tuším iba 14 dní.
Zobraziť komentár 26.09.2011 - 07:27:42
00
keyboard_arrow_up