Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Musel som urobit reset mobilu a obnovit tovarenske nastavenia, potom uz sa rozbehol aj spravca suborov tak ako mal.Zmazal som Locus z internej pamate a nainstaloval na sd kartu, kde su aj vektorove mapy (tie boli iba vlozene zo zalohy). Stiahol som znovu zazipovany súbor NLC lesne cesty, rozbalil ho a cez spravcu suborov v androide vlozil do zlozky "maps" v ktorý je v hlavnom priecinku Locusu. Potom klasicky vybral prekryvanie, vrstvu a ide to. Teraz to ide vsetko ako ma.
Zobraziť komentár 14.10.2015 - 19:35:14
00
ako si instaloval locus na SD kartu ?
ja som ho tam dokazal iba presunut po nainstalovani
Zobraziť komentár 15.10.2015 - 12:30:02
00
Ono Locusu na karte nie je moc dobre...
Odporucam radsej presunut tam len pricinky, ktore vela zaberaju, ale appku nechat fakt interne.
Zobraziť komentár 15.10.2015 - 12:48:51
00
Mam Lenovo A5000 a jeho system ma moznost zvolit ukladaci priestor (vnutorna pamat mobilu alebo SD karta). Po obnoveni tovarenskych nastaveni som ako ukladaci priestor urcil SD kartu, tak som znovu stiahol z Google Play LocusPro (mal som ho uz predtym zakupeny), ten sa mi automaticky nainstaloval na SD kartu. A slape to rychlejsie ako ked bol Locus nainstalovany priamo v pamati mobilu.
Zobraziť komentár 15.10.2015 - 12:49:48
00
Default storage mal doteraz kazdy fon, ktory som vlastnil.
A rychlost by som skor pripisal tomu, ze je to cista instalacia ;-)
PS: ak by niekto potreboval locus widget, ten z karty nepobezi. Tak len aby ste ho nehladali ako ja onehda.
Zobraziť komentár 15.10.2015 - 12:52:05
00
Smartfony som zacal pouzivat iba tento rok takze neviem sa vyjadrit co doteraz obsahovali co nie :-). A rozhodnutie ze Locus pojde na SD kartu bolo preto lebo som uz jeden smartfon vratil predajcovy ked sa pri spustani Android zasekol a uz mu nic nepomohlo ani servis.
PS: Axel, mne widgety idu v pohode. Teraz som to skusal, lebo ich normalne nevyuzivam.
Zobraziť komentár 15.10.2015 - 13:08:50
00
Preto pisem - appka na internu, data na externu (hoci aj ta moze odist, preto ju mam zalohovanu na cloud).
Locus record widget ti ide pridat na plochu, ked je appka na externej? Android kolko?
Zobraziť komentár 15.10.2015 - 13:12:49
00
Normalne ho mam medzi widgetmy a ide pridat na plochu, Locus nan reaguje normalne. Je to Android 4.4.2
Zobraziť komentár 15.10.2015 - 13:28:50
01
na plochu ho mozno pridas, ale ci aj funguje :)
// edit
aha - takze ja mam appku presunutu na sd kartu a widget na plochu nedokazem umiestnit (nenachadza sa v zozname widgetov)
android 4.4.4
locus pro 3.11.3

Naposledy upravil KinDo dňa 15.10.2015 - 13:36:51, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 15.10.2015 - 13:32:47
00
Ano funguje vsetko ako ma, Locus Pro je verzia 3.12.1
Zobraziť komentár 15.10.2015 - 13:34:04
00
arrow_leftAxel napísal:
Default storage mal doteraz kazdy fon, ktory som vlastnil.
A rychlost by som skor pripisal tomu, ze je to cista instalacia ;-)
PS: ak by niekto potreboval locus widget, ten z karty nepobezi. Tak len aby ste ho nehladali ako ja onehda.

Moze byt, ze je sd karta rychlejsia a vrtkejsia ako interny storage. Zalezi na karte a telefone. A s tymi widgetami, ak modifikacia androidu od Lenova ma moznost prelinkovat niektore default android adresare na sd kartu (co sa zda, ze ma), tak to moze fungovat. Inak by to malo ist spravit aj vlastnorucne, po roote telefonu. Tymto ma tento telefon zacal viac zaujimat :lol: .. taketo moznosti telefony od vyroby moc nemavaju.
Zobraziť komentár 12.11.2015 - 16:28:53
00
Ito ale bacha to lenovo nema senzor elektronickeho kompasu, takze ak v Locuse prepnes na kompas tak sa ti neotoci strelka na sever, jednoducho bude nehybna, pohne sa az vtedy ked Locus vyhodnoti smer tvojho pohybu zo signalov od satelitov. Pre niekoho to nie je velmi podstatne ale niekedy ten elektronicky kompas je dobra vec, hlavne ked si v neznamom terene a potrebujes zorientovat v Locuse mapu alebo si iba podla mapy vybrat tu spravnu cesticku :-).
Zobraziť komentár 12.11.2015 - 20:39:17
00
Ahoj. Potreboval by som opat vypnut automaticku aktualizaciu aplikacie geocaching4locus. chcem aby mi ostala opat verzia 1.4.2.5
Laco mi v januari poslal navod, ktorym som to vtedy zdarne vypol. Urobil som dnes omylom vymaz cache pamate a nechcene sa mi to updatovalo.
Lenze dnes sa mi ten Play store zda ako keby presiel faceliftom a neviem ako to urobit opat.
Zobraziť komentár 16.12.2015 - 21:54:08
00
Obchod Play --- Menu --- Moje aplikácie a hry --- Locus addon Geocaching4Locus --- Menu (tri bodky vpravo hore) --- Automat. aktualiz. (okienko má byť prázdne)
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 09:08:23
00
Kto este nezachytil, prebieha akcia na plny Locus za polovicu.
Tak sup sup, rozbit prasiatko a tych 3,70 obetovat na vianocny oltar, nech uz nemusite zebrat linky dakde po warez forach alebo trocharit na free verzii ;-P
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 20:55:15
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače / GPS zariadenia)
keyboard_arrow_up