Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Do kedy je ta akcia.?
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 21:58:52
00
Axel tolko chlapci nenaskrabu :) (dnes ju kupili dvaja kamosi bezci... robim dobru osvetu :)) )

fofo050 do konca mesiaca/roka :D
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 22:02:00
00
Locus v 50% zlave na google play :)
Zobraziť komentár 19.12.2015 - 20:21:26
00
ToPaS klik na predchadzajucu stranu :D
Zobraziť komentár 19.12.2015 - 21:09:49
00
Aha...sorry...predchadzajucu stranu som necital. Ponahlal som sa aby aj druhy maly z tej zlavy nieco.
Zobraziť komentár 19.12.2015 - 21:12:12
01
laco dakujem za pomoc
Zobraziť komentár 20.12.2015 - 11:56:17
00
... ako tie off line tur. mapy dostat do mojho noveho dotyk. alcatelu,... skus mi poslat prosim ta take postupne kroky .... ...skutocne potrebujem len to najzakladnejsie, tur mapu, kde su aj lesne cesty, chodniky, v podstate staci nieco ko klasicke VKU mapy, co vydaval Harmanec

1. Kúpiť si Locus Pro cez Google Play (teraz je v akcii), naučiť sa s ním aspoň trochu pracovať najprv s on-line mapami cez wifi
2. Pozrieť si hlavne druhý príspevok tejto témy - výroba off-line mapy pre Locus (návod je už nie celkom aktuálny, ale principiálne sedí)
3. Pozrieť si tému o MOBACu (výroba máp), v prvom riadku témy je odkaz na stiahnutie aktuálnej verzie od lakko, stiahnuť, rozbaliť a naučiť sa s tým pracovať (návod sme už prelúskali v bode 2)
4. V tom MOBACu odporúčam mapový zdroj (map source) CZ Cykloserver Cycling - tieňovanie nepotrebuješ, Locus Pro vie tieň doplniť, vrstvu lesných ciest NLC si tiež neskôr vyrobíš
Zobraziť komentár 20.12.2015 - 16:28:15
00
laco a nie je jednoduchsie pouzit Freemap mapu (snad su tam vetky lesne cesty)? ma to aplikaciu, takze sa to vie pekne aktualizovat, SRTM udaje (zobrazovanie vysky + tienovanie) a tak to zvladnu aj tu pritomni :D
Zobraziť komentár 20.12.2015 - 17:55:36
00
Však každý nech si urobí, ako sa mu páči. Ja Freemap nemusím kvôli tomu, že jej pokrytie lesnými cestami je veľmi nesúrodé. Niekde sú skoro všetky, ale sú miesta, kde nie sú takmer žiadne. No a čo je najpodstatnejšie, vo veľmi veľkej miere chýbajú potoky.

Ale však dobre, môže byť aj Freemap - daj pre vlado311 viac info, možno mu to takto bude vyhovovať.
Zobraziť komentár 20.12.2015 - 18:11:12
00
Freemap pouzivam ako bezec a este som nemal problem. Chybajuce veci som si nevsimol, no to byva aj v komercnych mapach. V zahranici na orientaciu po mestach pouzivam OSM a zas postacujuce ;)

k freemap http://www.geoblog.sk/2013/04/02/freemap-vektorove-topograficke-mapy/ :)
Zobraziť komentár 20.12.2015 - 18:16:23
00
skúšal som vytvoriť cez MOBAC mapu ShocArt (rovnakú ako na cykloserveri) pre celé Slovenko... načítavalo mi to celý deň, tak som to zrušil keďže veľkostne by to vychádzalo na cca 15GB, pričom ešte do včera som mal rovnakú mapu, kt. mala možno 1,7GB (mapa ČR 2,1GB)... flashol som si mobil a samozrejme som si ich zabudol zalohovať :tmi: :swear: nedá sa to nejak komprimovať na menší súbor, resp. zmeniť tak nastavenia? nemá niekto tieto mapy už vytvorené, že by ich niekam nahral? (aj keď vzhľadom na to, že sú spoplatnené to asi čakať nemôžem :emo:)
Zobraziť komentár 03.01.2016 - 10:34:59
00
Asi si si tam dal moc jemné rozlíšenie - skús dať a jeden level zoomu menej a uvidíš
Zobraziť komentár 03.01.2016 - 11:15:21
00
Celé Slovensko (zoom 7 až 15) aj s komplet okolím zo zdroja "CZ Cykloserver Cycling" vošlo vo formáte WEBP do niečo viac ako 1,3 GB. Teraz si už nepamätám akú "quality" som zvolil pri WEBP formáte, predpokladám okolo 50.
Zobraziť komentár 03.01.2016 - 12:56:11
00
Dobre si pamatas :)
Zobraziť komentár 04.01.2016 - 11:30:45
00
arrow_leftneron napísal:
Ito ale bacha to lenovo nema senzor elektronickeho kompasu, takze ak v Locuse prepnes na kompas tak sa ti neotoci strelka na sever, jednoducho bude nehybna, pohne sa az vtedy ked Locus vyhodnoti smer tvojho pohybu zo signalov od satelitov. Pre niekoho to nie je velmi podstatne ale niekedy ten elektronicky kompas je dobra vec, hlavne ked si v neznamom terene a potrebujes zorientovat v Locuse mapu alebo si iba podla mapy vybrat tu spravnu cesticku :-).

Z tych kompasov som aj tak jelen :D .. nepouzivam to, ostatne, ako som si vsimol, v Locuse to nejak nevelmi funguje, ked spusti Oruxmaps, tak bez problemov. Najlepsie mat ale obe appky, len keby mali rovnaky format map :( .. konverzia z Orux bez problemov, opacne som nejak nenasiel nic. A vyrabat mapy na 2x je otravna zalezitost.
Zobraziť komentár 04.01.2016 - 11:48:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače / GPS zariadenia)
keyboard_arrow_up