Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pozeral som si ten bazmeg motor a teraz som ale v rozpakoch voci tomu, co pise DaDo.Bzz , ze sa na tom aj naslape. Preco ? Ta konverzia totiz pouziva jednu pilu, 38 alebo 36z. Ak beriem do uvahy standardny 10s system 11-36, tak mi ako najlahsi prevod vychadza 36x36, co zvladam na jazdenie v lahsich (alebo kratkych) kopcoch v MK. S tazsim bajkom a batohom vylucena vec, aby som s tym slapal do kopcov. Teda mne to nevychadza ako nieco, co je podpora, ale naopak, moje slapanie je podpora pre motor.
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 11:33:35
02
Skoda, ze si neuvedomujes, ze na ebajku si omnoho slobodnejsi!

To veru nie si :) Je to presne naopak. Inak z toho, co pisu tuna ludia, jazdiaci na ebikoch, citim presne to, co koncept ebiku prinasa ako velmi zlu vec.
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 11:36:26
04
Pozeral som si ten bazmeg motor a teraz som ale v rozpakoch voci tomu, co pise DaDo.Bzz , ze sa na tom aj naslape. Preco ? Ta konverzia totiz pouziva jednu pilu, 38 alebo 36z. Ak beriem do uvahy standardny 10s system 11-36, tak mi ako najlahsi prevod vychadza 36x36, co zvladam na jazdenie v lahsich (alebo kratkych) kopcoch v MK. S tazsim bajkom a batohom vylucena vec, aby som s tym slapal do kopcov. Teda mne to nevychadza ako nieco, co je podpora, ale naopak, moje slapanie je podpora pre motor.

Nemudruj, kolkokrat si na tom sedel?
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 12:30:27
00
Toto mi vysvetli, prosím.

Vylezes kam chces a omnoho dalej! Napr. minule som si vybehol na Pajstun, 47km, 1300m a 2:11 moving time. Hadaj kolko krat som si to takto vybehol na normalnom bajku. No 0! Alebo po robote si len tak vybehnem na BK a tam si dam trailik 2x.

Naposledy upravil DaDo.Bzz dňa 26.06.2015 - 12:45:15, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 26.06.2015 - 12:33:03
00
To veru nie si :) Je to presne naopak. Inak z toho, co pisu tuna ludia, jazdiaci na ebikoch, citim presne to, co koncept ebiku prinasa ako velmi zlu vec.

Tak nadalej jazdi na biku ako doteraz a na ebikoch nech jazdia ti, ktorim ten koncept pride ako velmi dobra vec. O tom je ta sloboda.
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 12:45:08
01
Tak Ito, jazdi si co chces a kde chces, ale nepis kraviny ked nevies o com hovoris. Uz som stretol desiatky takychto zadubenych bajkeriv ako ty, uz som rezistentny. Vsak ani elektroauto si nikdy nekup!
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 12:50:09
00
prečo by mal byť zadubený niekto, kto robí, čo ho baví?
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 12:54:21
00
Dado klud..toto je diskusia, beries to moc osobne..a priklad s elektromobilom je trosku mimo.
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 13:04:06
01
Neboj, nebudu take silne ebajky. Ostane to dost dlho este na 250W (aj ked to je blbina, bo tie boshe chodia cez 600W). No a potom budu take nelegalne a to ti poviem, ze az tam zacina zabava. ;)))

Uz sa "tesim", ked zacnu ludia na tychto upravenych e-bajkoch s vykonom nad 250 W ohrozovat neprimeranou rychlostou v kopcoch turistov a beznych neelektrickych bajkerov. Väcsina tychto "bajkerov" totiz prisla k MTB ako slepy k husliam a teda nemaju poriadne zvladnutu ani zakladnu techniku jazdy a nemaju odhad ako sa bajk sprava v takych rychlostiach a budu o to nebezpecnejsi pre ostatnych v lese, na hradzi a pod. Snad budu mat aspon dost rozumu a sebakontroly ked uz nemaju dost kondicie.
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 13:43:21
010
DaDo.Bzz ,lapso: presne tieto reakcie som cakal :) .. dokonca prirovnanie k elektroautu :lol:. A tie dalsie veci co pises, ma len utvrdili o tom, co ste za typkov. Presne takych zadubencov v lese stretavat nechcem. Ebike , vdaka motoru, vam totizto umoznuje preskocit jednu osobnostnu vyvojovu fazu, vdaka ktore zostanete totalne slepy voci tym dolezitejsim veciam, nez je Pajstun za 2:11. Co mimochodom, mozes dokazat treningom aj bez ebiku.
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 13:51:34
04
Dado - a ako sa sprava ten tvoj ebajk na tom BK traili? Nezavadzia ti tam ten motor dole?
Minule sme stretli v lese dvoch DH bikerov, ktori mali podobny motor pripevneny na rovnakom mieste - na spodku dolnej trubky. To som fakt nechapal, vsak na DH bajku je to velmi exponovane miesto a motor sa moze lahko poskodit.
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 13:53:21
00
Nemudruj, kolkokrat si na tom sedel?

Viem aky vykon jazdim a na akych prevodoch. Vypni si podporu motora a skus jazdit sam na 36:36 zuboch po Karpatoch. Ak je to len podpora, tak Pajstun nedas za 2:11 ale za povedzme 3h. Lenze obavam sa, ze bez "podpory" tu trasu ani neabsolvujes a teda motor nie je podpora, ale naopak, nohy su podporou motora. Ono sa ti mozno zda, ze sa na tom dost naslapes, ale to len preto, ze vdaka ebiku nemas vobec ziadnu kondicku :lol:
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 13:54:42
05
Uz sa "tesim", ked zacnu ludia na tychto upravenych e-bajkoch s vykonom nad 250 W ohrozovat neprimeranou rychlostou v kopcoch turistov a beznych neelektrickych bajkerov. Väcsina tychto "bajkerov" totiz prisla k MTB ako slepy k husliam a teda nemaju poriadne zvladnutu ani zakladnu techniku jazdy a nemaju odhad ako sa bajk sprava v takych rychlostiach a budu o to nebezpecnejsi pre ostatnych v lese, na hradzi a pod. Snad budu mat aspon dost rozumu a sebakontroly ked uz nemaju dost kondicie.

To suhlasim, ak mas cez 250W tak je to dost nebezpecne a preto su na to aj smernice.
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 22:21:40
00
DaDo.Bzz ,lapso: presne tieto reakcie som cakal :) .. dokonca prirovnanie k elektroautu :lol:. A tie dalsie veci co pises, ma len utvrdili o tom, co ste za typkov. Presne takych zadubencov v lese stretavat nechcem. Ebike , vdaka motoru, vam totizto umoznuje preskocit jednu osobnostnu vyvojovu fazu, vdaka ktore zostanete totalne slepy voci tym dolezitejsim veciam, nez je Pajstun za 2:11. Co mimochodom, mozes dokazat treningom aj bez ebiku.

Ty vyvojova faza. ;))) Ked nechces stretavat, nechod do lesa. ;)
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 22:24:30
00

Meles si stale svoje. Dvovod preco chodim na biku po lese je evidentne odlisny od toho tvojho. Chlapci ktorych priorita je jazda dole a hore sa vyvezu lanovkou alebo potlacia tiez preskocili vyvojovu fazu lebo to nerobia podla tvojich predstav? Tiez dufam ze sa nebudeme v tom lese stretavat.
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 22:56:08
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektrobicykle / Horské)
keyboard_arrow_up