Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dado - a ako sa sprava ten tvoj ebajk na tom BK traili? Nezavadzia ti tam ten motor dole?
Minule sme stretli v lese dvoch DH bikerov, ktori mali podobny motor pripevneny na rovnakom mieste - na spodku dolnej trubky. To som fakt nechapal, vsak na DH bajku je to velmi exponovane miesto a motor sa moze lahko poskodit.

A nemal jeden baterku na chrbte, ten nemecky motor ego? Takych dvoch som stretol na bajkfeste. No je to celkom v pohode aj na BK trail. Ja mam teda prd zdvihy, tak sa to neda az tak drtit.

Ten motor je v pohode, to len tak lahko nerozbijes, je tam pevny obal, odliatok kovovy. Uz som mu dal takych 1200km a to ho vobec nesetrim. Trochu problem je ked bolo teraz 35C, motor mal asi 65C ;)
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 22:56:40
00
Milanko40- raz si tu pisal, ze na vyjazdoch na ebajku slopes, ze bez toho uz ani nejazdis.
tak sa mi zda, ze slopes uz aj pri pisani na toto forum.

Sa ti to nezdá, to je realita, musím byť v stave opojenom, aby som to tu mohol s vami vydržať !!!!!!!!!!!! :P
Zobraziť komentár 27.06.2015 - 14:22:02
00
Inak raz sa za mnou jeden rozbehol na e-biku ked som slapal na BK z Race ale tak v polovici zacal zaostavat tak to radsej otocil smerom dole. Asi mu dosla baterka.
Zobraziť komentár 29.06.2015 - 21:50:25
00
Inak raz sa za mnou jeden rozbehol na e-biku ked som slapal na BK z Race ale tak v polovici zacal zaostavat tak to radsej otocil smerom dole. Asi mu dosla baterka.

Nedošla mu baterka, to ťa len nechcel zahanbiť, ja by som to urobil kedykoľvek a kdekoľvek !!!!!!!!!!
Zobraziť komentár 29.06.2015 - 22:56:06
00
a potom ta niekto obehne na motorke a zahanbi ta :D. ved ked bicykel s elektromotorom je stale bicykel, tak potom aj so spalovacim motorom, alebo raketovym bude stale bicykel ci? :)
ja osobne nemam rad ebiky, ale frajerke by som to kupil. uz len preto ze potom by som ja za nou nestihal a fajne by som si zamakal :D
Zobraziť komentár 29.06.2015 - 22:59:46
01
dopadlo by to tak, ze by si si ho od nej stale castejsie poziciaval, a jazdil by si na Biely Kriz na pivo
Zobraziť komentár 29.06.2015 - 23:11:31
00
no to ne :) na biely idem v stredu a na krose :) bez motora :D. ja si to raz poziciam len zo srandy a susim vsetky casovky co si stopujem ze ci to pojde 25kmh priemer :D
Zobraziť komentár 29.06.2015 - 23:16:38
00
no to ne :) na biely idem v stredu a na krose :) bez motora :D. ja si to raz poziciam len zo srandy a susim vsetky casovky co si stopujem ze ci to pojde 25kmh priemer :D

Raz si to skús, uvidíš, že je to kravina, ale bohovská kravina, kua kupuješ na druhý deň elektriku a máš do f suchu, či ?
Zobraziť komentár 29.06.2015 - 23:22:50
00
sak som skusal ale len na kuse, ale ta koli tomu si to isto enbudem kupovat :)
Zobraziť komentár 29.06.2015 - 23:33:20
00
Nekupuj, je to somarina, vôbec to neťahá, je to ťažké ja sviňa, je to drahé jak sviňa, a vôbec to nepomáha kĺbom !!!!!!!!!
Zobraziť komentár 29.06.2015 - 23:40:59
00
jj ved toto, a hlavne ked mam doma babetu. naco mi je druha :)
Zobraziť komentár 29.06.2015 - 23:46:09
00
Ak si frajer, tak príď do Tatier, ja pôjdem na električke a ty na babete po cyklochodníčkoch, no buď chlap a nedaj si gule !!!!!!!!!!!!
Zobraziť komentár 30.06.2015 - 00:13:01
00
elektricku myslis tu zubacku zo strby? a po cyklochodnickoch sa na babete nechodi :P
Zobraziť komentár 30.06.2015 - 08:44:15
00
Ty vyvojova faza. ;))) Ked nechces stretavat, nechod do lesa. ;)

Nastastie sa pohybujem prevazne v lokalitach, kde takito agresivni ludia, ako si ty, nejazdia :) Mas , vratane milanka40 presne rovnaky sposob jednania a uvazovania, ako motorkari v lese (cest vynimkam). Na tom som narazal. Ale pochybujem, ze to pochopis.

Meles si stale svoje. Dvovod preco chodim na biku po lese je evidentne odlisny od toho tvojho. Chlapci ktorych priorita je jazda dole a hore sa vyvezu lanovkou alebo potlacia tiez preskocili vyvojovu fazu lebo to nerobia podla tvojich predstav? Tiez dufam ze sa nebudeme v tom lese stretavat.

Cize ak to spravne chapem, prave si urobil rovnitko medzi tymi, ktori sa vyvezu lanovkou hore a zozjazduju dole a sebou. Co ale celkom nesedi s tym, co tu vypisujete :) A neviem, kde si nabral, ze su to moje predstavy. Vobec nic si nepochopil , dokazes akurat druhym napisat, ze si melu svoje. Taka preskakujuca platna.
Zobraziť komentár 30.06.2015 - 09:55:55
01
Vylezes kam chces a omnoho dalej! Napr. minule som si vybehol na Pajstun, 47km, 1300m a 2:11 moving time.

Uz som mu dal takych 1200km a to ho vobec nesetrim.

Neviem preco si kazdy mysli, ze nemusis slapat. 3/4 energie naslapes ty.

Uz je jasnejsie ? :)
Zobraziť komentár 30.06.2015 - 10:03:39
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektrobicykle / Horské)
keyboard_arrow_up