Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Milanko40 mam na teba otazku, ze ty si milan1 z jedneho nemenovaneho fora o fotakoch :) Ten typek uplne rovnako ozraty prispieval do fora a kazdemu nadaval :D Ten styl je asi nezamenitelny :)

To som nebol ja, ja som slušne vychovaný, to mohol byť brat. :hai: :call: :drunk:
Zobraziť komentár 15.08.2015 - 22:15:28
00
Mozno som zle pochopil. Sypem si popol na hlavu. Ale akosi casto narazam na tvrdenie, ze e-bike je fuj, takze som to chapal tak. Moje prve ozajstne stretnutie s e-bikmi bolo ked som raz stretol dvojicu seniorov, ktori si uzivali pobyt v prirode - hlavne ona by sa tam uz inak nedostala. Minuly tyzden som sa vratil z pod Dachsteinu. Mam pocit, ze tam to uz je samozrejmost.

Samozrejme že to bude samozrejmosť, už len tí čo im za to budú platiť ostanú pri klasike, inak šecko pôjde do elektriny. :beer: :beer: :beer:
Zobraziť komentár 15.08.2015 - 22:26:34
00
Pista - ty si tu na celom fore jeden z mala, co ma skutocny narok na ebike :) aj ked podla najazdenych km to zatial v pohode zvladas aj bez nejakej eletriky ;)
ale to co si pisal o Dachsteine, je skor smutne. taka situacia je asi v celom Rakusku a Svajciarsku, dochodcovia tam zjavne objavili novu hracku. Snad take zle to tu nebude nikdy.
Zobraziť komentár 15.08.2015 - 23:34:53
02
este jeden citat z facebooku :)

E-bikes and fat chicks are both really fun to ride. I just don't want my friends to know about it.
Zobraziť komentár 15.08.2015 - 23:37:39
02
Neviem síce po engliš, ale asi to bude niečo kúúlové :P
Zobraziť komentár 15.08.2015 - 23:38:45
00
Pista - ty si tu na celom fore jeden z mala, co ma skutocny narok na ebike :) aj ked podla najazdenych km to zatial v pohode zvladas aj bez nejakej eletriky ;)
ale to co si pisal o Dachsteine, je skor smutne. taka situacia je asi v celom Rakusku a Svajciarsku, dochodcovia tam zjavne objavili novu hracku. Snad take zle to tu nebude nikdy.

Tak to je super pitchi tu !!!!!!!!!!! Takže zdravý človek nemá nárok na ebájka, no mňa ašik iebňe o zem !!!!!!!!!!!!!! :tmi: :beer: :bug: :hug:
Zobraziť komentár 15.08.2015 - 23:41:17
00
S tym narokom je to fakt usmevne. Este oslovit aj zakonodarcov, nech je na to paragraf :)
Zobraziť komentár 16.08.2015 - 08:49:09
00
... pozerám sa, že "e-bike" začína byť na Slovensku pomaly taká vážna téma ako "utečenci".
Zobraziť komentár 16.08.2015 - 09:45:48
01
OK Dam pohlad z "mojho konca". Tento rok som uz musel vzdat kusok pod vrcholom Kralovej hole. Vcera som uz nesiel z Eriky na Kojsovu holu (miestni poznaju) - takze sa to blizi. Mam dve moznosti, zacat si upravovat ciele alebo setrit na e-bike. Mam obavy, ze investicia do e-biku by bola pre mna prilis narocna, naviac vlacit 25 kilovu megeru na prakticky druhe poschodie ... takze asi bude pohodlnejsie sa pohorsovat nad nemravnostou e-bikov a krotit chutky :-) :-) :-) Aj tak je zaujimava psychika cloveka. Ti cosa vyvezu na Sliezsky dom autom nevadia ale ak by sa tam objavil pupkac na e-biku tak ho zmetie vlna odporu pravovernych :-)
Zobraziť komentár 16.08.2015 - 09:54:45
07
A dokedy tu chcete vypisovat, aky je ebike nebajkovy? Uz sa s tym zmierte, ze to je nova kategoria a uvidite toho na cestach stale viac a vuac.
Zobraziť komentár 16.08.2015 - 10:53:58
03
Takze ludkovia....pridam kusok "reklamy" na iny server na ktorom som prestal pristievat presne pre tieto veci a ciny ako predvadzate tu. je to http://teslabike.sk
Nevidim dovod nesadnut na bike, nevidim dovod nesadnut na e-bike. Takze ak si kupite auto BMW skovu triedu to ste zakonite co? preco nie len fabiu? Inak preco nejazdite na bike z TESCO ...preco mate kostru AL nebodaj karbon? preco mate vidlice odpruzene nebodaj FOXky alebo ine vzduchace....to je co? E-bike pan Pista od Mayo sa predava cely kopmplet okolo 600-800€ a ty "akoze "sportovci tu co prispievaju ..jazdia na 2000az 5000€ "obycajnych" bicykloch. Takze pani , mozno damy...nema to zmysel....Toto je moj posledny prispevok a nech si kazdy utvori svoj nazor, nech vlastni a jazdi nacom sa bude dobre citit. Vsetkych si Vas vazim a verim ze kazdy mate super kondicku a zdravie. Ja idem svojou vlastnou cestou , a ak ma nahodou stretnete a budete ma poznat , kludne pokecam a dame daku kavu.

Majte sa tu krasne , a cim menej sa osocujte, a ak si budete pisat tak nech vase prispevky pomozu co najviac citatelom.
S pozdravom Slavo
Zobraziť komentár 16.08.2015 - 11:30:41
01
Dlhšie čítam túto tému a celkom ma zaujal názor, že ebiky už nie sú to pravé športovanie, keďže cyklistovi pomáhajú dodatočným výkonom a celé je bicyklovanie je svojím spôsobom také švindľovanie.

Do určitej miery je to pravda (elektropohon zrejme dosť pomôže, nemám osobnú skúsenosť). Lenže prečo sa potom neberie ako nešportovanie/švindľovanie používanie stále ľahších a ľahších bicyklov? Omnoho väčšia makačka je ísť naplno na 20-30 kilovom bicykli ako na 7 kg vážiacom cesťáku ;)

Legálny ebike dokáže pomôcť len do 25 km/h, na ľahkom "normálnom" bicykli je to dosiahnuteľné ako nič. Ak chce ísť človek po rovine ísť legálne na ceste na ebiku viac ako 25 km/h, tak je to väčší výkon, pretože treba ťahať ešte tých 8 kg motora a batérie :)
Zobraziť komentár 16.08.2015 - 12:24:17
02
A kym tu tliachate o e-podvadzani, ja som poletoval. ;))

Prílohy:

image.jpg
image.jpg 238.4 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.08.2015 - 13:23:40
03
S tym moze svietit okresne mesto :-)
Zobraziť komentár 16.08.2015 - 18:23:34
00
nechápem prečo sa tu rýpe do ebajkov....ja neodsudzujem bajkerov s 8kilovími karbonmi za nehorázne prachy...a pravdu tu majú tí, čo tvrdia, že ak idem 30km rýchlosťou, tak sa nadriem viac ako na obyčajnom....mám najazdených 650km a priemernú rychlosť 23,9km, takže veľku časť šlapem bez motora..a pri ebajku ostanem.
Zobraziť komentár 16.08.2015 - 19:57:50
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektrobicykle / Horské)
keyboard_arrow_up