prosim poradte mi, nikde sa neviem dopatrat k recenziam, testom ci nazorom na e-bike Author Engine 29.
Tento bike sa mi paci designovo, podla mna ma aj dobre komponenty za tu cenu 1900 €.
Nie som ziadny extremny biker, preto vyssie cenove kategorie ani neriesim.
http://cz.author.eu/e-bike/e-mtb-29/author-engine-29-2019-ua42911102
Dakujem!
Nemůžu ti říct proč, prostě to nevím. Ale na stejné trase jsme měli postupně 8ruznych kol a střídali si je. A ten Kross nám nikomu nesedl
V CR som ho videl najlacnejsie za 61.900 KC (Heureka), co je cca. 2400 EUR. To nie je pod 1600euro. To je sakra rozdiel.
Nemůžu ti říct proč, prostě to nevím. Ale na stejné trase jsme měli postupně 8ruznych kol a střídali si je. A ten Kross nám nikomu nesedl
Ahoj, mohol by si prosim specifikovat, v com bol tento Kross "divnej"? Ja nie som ziadny profik, bicykel s klasickym ramom, s jednym z najlepsich motorov a tiez dobrymi komponentmi by mi mal vyhovovat. Objednali mi ho, pride cca. o 2 tyzdne, vyskusam, uvidim.
Nikto iny tu s tymito Krossmi nema skusenosti? Konkretne s tymto Level 2.0 (a ten moj by mal byt verzia SE - s brzdami Shimano XT BR-M8000, oproti standardnej verzii so SHIMANO M365).
Cena 2299 €.
posledný komentár: 2. 9. 2024 o 15:53