Kategórie
Bike-techposledný komentár: 1. 11. 2022 o 20:39
posledný komentár: 1. 7. 2021 o 8:45
Bosch Interface držiak displeja s predným vývodom kábla (Smart System)
24,99 €
MOC 25,99 €
-7% Bosch sada na dodatočnú montáž držiaka s 1 ramenom, 35 mm (Smart System)
37,99 €
-7%
MOC 40,99 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Známa má ten istý motor aj nastavenie prípomoci,e-bike CTM Wire-môj Areon ťahá aj na 1. stupeň ako lokomotíva,ten Wire pri tom istom nastavení je výrazne slabší
Skúsil by som zmeniť soft,ak teda kvôli tomu nepadne záruka
Možno by ti stačilo nahrať niektorý z nich. Len ten pôvodný sa nedá uložiť a prideš oň.
Skús sa na to opýtať DaDo.Bzz on sa takými vecami zaoberá.
Ak to je ešte v záruke tak kontaktuj predajcu.
Možno by ti stačilo nahrať niektorý z nich. Len ten pôvodný sa nedá uložiť a prideš oň.
Skús sa na to opýtať DaDo.Bzz on sa takými vecami zaoberá.
Ak to je ešte v záruke tak kontaktuj predajcu.
Cavko VTV a MinoPino
CRS bude len preklep.
Ano, vidavam aj ja novsie M500ky s v17.8 - 15A.
Ta 17.7 je OK, s nou su ludia spokojni. A je aj v18.9 tiez 17A - tu som este neskusal.
A ako pises, cez CAN bus sa firmware z kontrolera neda odcitat a ulozit. Ale viem to vycitat priamo z cipu, len by som potreboval taky jeden motor a mali by sme potom aj tu v17.8 k dispozicii na experimenty a stale sa mozes potom vratit spat, aby nahodou servis nepindal.
No a potom su tu novsie verzie M500 (rev.B), ktore som zatial videl len v 48V verziach.
VTV, posli mi pls. tu 20A verziu firmwaru.
Daj pozor, ak pojdes dlhsi kopec na 20A, motor dosiahne velke teploty, potom z toho odchadza kontroler casom. Nejak tam nevidim na bafangoch overtemperature ochranu - co vobec nechapem ako je mozne to takto predavat.
Na M600(rev.B) som dosiahol 132C po vybehnuti na Kamzik a nic, ziadny error to nehodilo, alebo redukciu vykonu a slo by to kludne este dalej. Cez 110C v statore by som nesiel.
Power limitation pri nizkom SOC baterky sa da odstarnit oklamanim motora cez K1 BBR, dokonca aj pod 30V. www.k1ebikes.com/bbr
Treba povymienat tie M500ky za M510, tie su lepsie omnoho. Lahsie, lepsia citlivost torzneho a maju 19A
Ak už raz začne fungovať, všetko funguje normálne, kým nevypnem displej. A potom sa to znovu opakuje - 3-4krát musím zapnúť/vypnúť, kým začne ťahať.