Ahojte, chcem sa pustiť do zloženia výkonného cca 8kW enduro e-biku. Nepoznáte niekoho tu na SVK čo by mal skúsenosti s niečím podobným, alebo by mal záujem o stavbu takého e-biku? V Poľsku je celkom početná skupina bikerov a aj výrobcov takýchto e-bikov.
Normalna motorkarska zalezitost uz dlhsie, akurat vyhoda, ze lahsie poriesis diely a mas vyrazne nizsiu vahu. Ale tak trochu netrafil forum .. Kaprak sa netvar a naval mu kontakt , vsak tam v okoli ich mate mraky, tych motorkarov, nie ?
toto uz skutocne nie je bicykel - nesplna to definiciu podla zakona (a smernice EK) ani nahodou a nema to co robit v lese
More powerful pedelecs which are not legally classed as bicycles are dubbed S-Pedelecs (short for Schnell-Pedelecs, i.e. Speedy-Pedelecs) in Germany. These have a motor more powerful than 250 watts and less limited, or unlimited, pedal-assist, i.e. the motor does not stop assisting the rider once 25 km/h has been reached. S-Pedelec class e-bikes are therefore usually classified as mopeds or motorcycles rather than as bicycles and therefore may (depending on the jurisdiction) need to be registered and insured, the rider may need some sort of driver"s license (either car or motorcycle) and motorcycle helmets may have to be worn.
peto: v USA napr. sa pod pojmom bike chape vseobecne motorka, nie bicykel. Inak na videu v podstate typek robi presne to, za co nema vacsina rada motorkarov .. driftuje zadnym kolesom (a eroduje lesnu podu ) Proste cim budes mat vykonnejsi elektromotor, tym viac budes robit to, co normalny motorkar.
edit: mne je to inak celkom fuk, motorkari mi v lese tiez nejak zvlast nevadia /jazdia povacsine mimo normalnych cesticiek, a sem tam sa rad pozriem, ako sa popasuju s extra strym vyjazdom/ to skor tito much-kw ebikerovi maniaci budu likvidovat cesticky/, len cim viac takychto veci bude v lese, tym horsie .. aj ked na druhej strane, mozno pride doba, kedy ebike so slusnym motorom bude jedina moznost ako sa slobodne povozit po lese /tiche a rychle na unik/ .. skus napisat uzivatelovi https://www.mtbiker.sk/bikeri/DaDo.Bzz . On o tom vie asi celkom dost a ma nejaku 2, alebo 4kw masinu.
Chalani vďaka pekne za názory. Je mi jasné, že to nie je celkom v poriadku, lebo to má výkonný motor.
Zatiaľ som stále v štádiu zbierania informácií a nakoniec je možné, že si to so stavbou celkom rozmyslím.
Chalani vďaka pekne za názory. Je mi jasné, že to nie je celkom v poriadku, lebo to má výkonný motor.
Zatiaľ som stále v štádiu zbierania informácií a nakoniec je možné, že si to so stavbou celkom rozmyslím.
Tak rychlo zacni rozmyslat.
Na 250W eBiku si uz jazdil ?
Na krose po horach si uz jazdil ?
jasne, za mladi som sa toho po horách namotorkoval viac než dosť. Na motorke jazdím dodnes, akurát že po ceste a má 170 koní .
Ak by to náhodou niekoho zaujímalo tu chlapík, síce po poľsky rozpráva niečo o takom (neviem ako to mám nazvať) elektro čude. https://www.youtube.com/watch?v=bv71Yko7pqs
Tú KTMku poznám veľmi dobre.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otáčať pedálmi môžeš aj na tom a pôjdeš dopredu
https://www.stealthelectricbikes.com/
http://www.vectorebike.com/
More powerful pedelecs which are not legally classed as bicycles are dubbed S-Pedelecs (short for Schnell-Pedelecs, i.e. Speedy-Pedelecs) in Germany. These have a motor more powerful than 250 watts and less limited, or unlimited, pedal-assist, i.e. the motor does not stop assisting the rider once 25 km/h has been reached. S-Pedelec class e-bikes are therefore usually classified as mopeds or motorcycles rather than as bicycles and therefore may (depending on the jurisdiction) need to be registered and insured, the rider may need some sort of driver"s license (either car or motorcycle) and motorcycle helmets may have to be worn.
edit: mne je to inak celkom fuk, motorkari mi v lese tiez nejak zvlast nevadia /jazdia povacsine mimo normalnych cesticiek, a sem tam sa rad pozriem, ako sa popasuju s extra strym vyjazdom/ to skor tito much-kw ebikerovi maniaci budu likvidovat cesticky/, len cim viac takychto veci bude v lese, tym horsie .. aj ked na druhej strane, mozno pride doba, kedy ebike so slusnym motorom bude jedina moznost ako sa slobodne povozit po lese /tiche a rychle na unik/ .. skus napisat uzivatelovi https://www.mtbiker.sk/bikeri/DaDo.Bzz . On o tom vie asi celkom dost a ma nejaku 2, alebo 4kw masinu.
kúp si rovno toto
Tak rychlo zacni rozmyslat.
Na 250W eBiku si uz jazdil ?
Na krose po horach si uz jazdil ?
Ak by to náhodou niekoho zaujímalo tu chlapík, síce po poľsky rozpráva niečo o takom (neviem ako to mám nazvať) elektro čude.
https://www.youtube.com/watch?v=bv71Yko7pqs
Tú KTMku poznám veľmi dobre.