Na môj Trek Fuel+ EX 9.7 Gen 2 Carbon Smoke/Lithium Grey Marble:
https://www.mtbiker.sk/forum/post2136094.html#p2136094
Som dnes namontoval nové,ručne zapletené kolesá (náboje DT Swiss 350,výplet DT Swiss competition,mosadzné niple (kvôli výdrži a odolnosti) a karbónové zosilnené asymetrické ráfiky Nextie-inner 30mm-váha setu 1570 gr.)
Plášte Wolfpack Trail/Cross a lahšiu kazetu Sram XS 1275 T-Type Eagle 10/52.
Kotúče som prehodil z pôvodných kolies Bontrager,čo boli na e-biku.
Odhadoval som,že váha pôjde dole cca o kilo,ale bolo to viac,tie orig.kolesá sú riadne ťažítka.
Na foto č.1 sú orig.kolesá-predné 2473 gr. zadné 3214 gr.
Na foto č.2 sú nové kolesá-predné 1954 gr. zadné 2392 gr. spolu 4346 gr.
Váha na kolesách je teda znížená o 1341 gr.
Vymenil som ešte pôvodné hliníkové rajdy za karbónové,tam šla váha dole len o 70 gr.
Potešilo,že sa mi podarilo dostať váhu e-bike pod 20 kg-presnejšie 19 870 gr.
Ale na ceste je nová vidlica z trošku vyšším zdvihom,takže to zasa možno pôjde kúsoček cez 20 kg
Musím uznať,že je tvarovaný tak,že lepšie chráni vnútorné nohy ako bežné plastové blatníky.
A podarilo sa mi zohnať gripy hnedej farby,takisto ako majú na bokoch plášte,sú aj trochu hrubšie,čo mi vyhovuje.
To je nateraz všetko,už len jazdiť
Fotky sú trochu horšie,večer už bolo málo svetla.
Aký plášť presne?
Ideálne je kúpiť aj reťaz Shimano 12 sp. XT,výdrž je nadpriemerná,na e-biku v pohode aj 3000 km (pri rozumnom používaní)
Ale smelo do toho asi...Vieš ona tá XT kazeta stojí okolo stovky..takže aj keby vydržala 4 tisíc km to je dobrá voľba - ak ti nevadí, že to nie je frézované z jedného kusu.
Ostatné sú oceľové,tak ako má Deore.
SLX má duralový len 51 z.
Tie váhy tomu zodpovedajú-ide len o to,či bude reálne citiť úsporu váhy na kazete cca 120 gr. (Deore vs XT)
https://r2-bike.com/SHIMANO-Deore-Cassette-12-speed-CS-M6100-10-51-teeth
https://r2-bike.com/SHIMANO-Deore-XT-Cassette-12-speed-CS-M8100-10-51-teeth
Ja som nedávno skúšal dať činsku veľmi elegantnú kazetu na namiesto najnovšej XT a mám aj Di2 elektronickú hazku XT a niektoré prevody fungovali, ale hlavne na ľahších prevodoch to vôbec nevedelo radiť - musel by som aj preladiť mikro ladenie a to som si nechcel rozbiť.
Ale Garbaruk kazeta by mohla fungovať, asi aj XX1.
Veď nech si každý dá,čo chce-ja si dobre pamätám,keď ešte tie blatníky na vidlice neboli bežné,ako krásne všetka srajda od predného plášťa letela medzi mostíkom a korunkou hore pred koleso a potom rovno do ksichtu
A ten RRPmini je tiež veľmi šikovný. Len viac dostupný bol Mudhugger. Pretože to zas bolo problém na SK zohnať ako väčšinu dobrých vecí.
A potom ešte sú podobné blatníky značky RRP, tiež to majú cez nejaké adaptéry. Ale to sú už značky skôr na enduro, čo ti pekne zakryjú veľkú časť nečistôt.
Tie odvzdušňováky potom daj dolu, namontuj blatníček a zas ich namontuj. A krytky dolu a raz za čas si tie odvzdušňováky aj stlač. Odpustí to pretlak čo vzniká v spodných nohách a zhoršuje citlivosť vidlice. Ešte ako urobil môj kamarát, tak keď ich budeš demontovať, tak si nemusíš vypúšťať tlak z hlavnej komory vidlice - nemá to s ňou nič spoločné. Môžeš ich občas aj odskrutkovať a dá sa vidlica s nimi aj domázavať olejom. Je to výhoda Performance Elite, na Performance tie odvzdušňováky treba dokúpiť, alebo to odvzdušňovať ich povolením.
A potom ešte sú podobné blatníky značky RRP, tiež to majú cez nejaké adaptéry. Ale to sú už značky skôr na enduro, čo ti pekne zakryjú veľkú časť nečistôt.
Tie odvzdušňováky potom daj dolu, namontuj blatníček a zas ich namontuj. A krytky dolu a zas za čas si tie odvzdušňováky aj stlač. Odpustí to pretlak čo vzniká v spodných nohách a zhoršuje citlivosť vidlice. Ešte ako urobil môj kamarát, tak keď ich budeš demontovať, tak si nemusíš vypúšťať tlak z hlavnej komory vidlice - nemá to s ňou nič spoločné. Môžeš ich občas aj odskrutkovať a dá sa vidlica s nimi aj domázavať olejom. Je to výhoda Performance Elite, na Performance tie odvzdušňováky treba dokúpiť, alebo to odvzdušňovať ich povolením.
Tie krytky som si nebol istý,či ich mám dať dole,keď tam fŕka blato-ale dobre,idú preč,nech to tam nesvieti ten červený plast
edit: až teraz som si všimol,že je aj kratšia verzia-už ho mám objednaný:
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/miniblatniky/fox-predny-blatnik-pre-vidlice-float-36-38-cierna-p107518.html?itm_medium=forum#questions
Ale zas zmysel mi to dáva prečo si tak tvrdohlavý....nápovedou sú mi tie ponechané prepravné krytky odvzdušňovacích ventilov na vidlici
Je malý,ale sedí aj funguje perfektne na vidlice RS aj Fox.
Na výber sú rôzne farby-na túto vidlicu som požil matný čierny s lesklým čiernym nápisom-nech pasuje k rámu
https://www.alpis.sk/doplnky-2/marshguard-20-20-blatnik/?variantId=7055&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=P-PLA%20other&utm_id=20783477235&gad_source=1&gad_campaignid=20783477235&gclid=CjwKCAiAzrbIBhA3EiwAUBaUdQsr1EQBb9nPgvhuzcBsucA5W7GReGe-rJNqj71PunS-R_jDNtxnSRoCcqQQAvD_BwE
No a vlastne namontovaním tejto vidlice som ukončil zmeny,aktuálna váha 20.3 kg,menej to nepôjde,tie ťažšie plášte k tým zdvihom a jesennému počasiu patria