došiel čas pre potrebu výmeny kotúčov a doštičiek na Levo pôvodne Sram 220 a 200. Zahrávam sa s myšlienkov vyskúšať Galfer s prispôsobenými adaptérmi a fialovými doštičkami pre ebike. Má niekto skúsenosť, prípadne iná možnosť. Ďakujem
Zdravim.Planujem vymenit brzdove kotuce a dosky na EBIKE. Teraz tam mam osadeny 1,7mm kotuc a novy ma 2,0mm.Nebude to problem osadit do 4piestik Sram Maven.
Kotuce SRAM HS2 alebo MAGURA MDR-P neviem ktore by boli lepsie
Dosky dam určitě GALFER G1652 fialové
Dakujem
Mám tiež maveny, 2.0mm ma byt od výroby- 1.7,uz,ma.ist do,koša. Mám aj sramy hs2 aj magura mdr-p. Maguram niekedy po čase odídu nity, da sa to zachrániť úderom gulickoveho loziska po nite.
Hs2 sú tiež fajn, zatiaľ mne aj kamošovi prišli pokrivené jak Kaliňákov charakter.
Galfer dosky sú fajn, budeš mat trosku problém mi zakladaní- sú akoby od výroby hrubšie, no dosť rýchlo sa zbrusujú. ja mam doma v zásobe asi 4 kusy mdrp tak zatiaľ kotúče neriešim. ak,ubrzdia mňa,musia každého
Sorry 2.0mm.V predu mam 220mm MAVEN BRONZE v zadu 200mm.Nakoniec dam tie Magury mdr-p a Galfer dosky.Pri zakladani ako si spominal pojde v pohode roztiahnut valčeky v prasiatkach? Predok mi kotouč v pohode vyjde ten 220mm ale zad mam 200 a tam tie Magury su 203.Ale uz som to tie vyriesil adapterom.Dufam ze to budę oukej kombinacia.Davam to na Ebike
Magnet bude v poho,ale tie MDRP ešte premysli.Aj keď vyzerajú dobré sú snimi aj dosť problémy.Su to dvojdelné kotúče a povoľuju nity potom cinkajú,ale nájdeš ľudí čo ich chvália.Iba zo srandy napíš na YT MDRP problém.
Za mňa Magury MDR-P 203MM najlepšie kotúče aké som mal. A to som skúsil už kade čo. Ako dobrá a lacná alternatíva sú aj BBB BBS-114 Powerstop. Bol som prekvapený ako brzdia a necinkajú.
Ahojte,mozem poprosit radu? Je to ohladom adapteru,Mondraker brzdy DB8 kotuc 200mm a adapter tam je 20mm. Chcel by som vymenit kotuc za 220mm tak ak to spravne chapem mam kupit adapter 40mm a nahradit ten na ebajku? A je jedno akej bude znacky?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kotuce SRAM HS2 alebo MAGURA MDR-P neviem ktore by boli lepsie
Dosky dam určitě GALFER G1652 fialové
Dakujem
Hs2 sú tiež fajn, zatiaľ mne aj kamošovi prišli pokrivené jak Kaliňákov charakter.
Galfer dosky sú fajn, budeš mat trosku problém mi zakladaní- sú akoby od výroby hrubšie, no dosť rýchlo sa zbrusujú. ja mam doma v zásobe asi 4 kusy mdrp tak zatiaľ kotúče neriešim. ak,ubrzdia mňa,musia každého
Ale dikes za postrehy. Ďakujem.
Ano je to fox38 a je to takto od vyroby