áno 3800km, zadný je zošúchaný už ale predný má ešte dost dezenu, ja to hľadám primárne na predné koleso, tak aby prezil aj nejaké šúchance od ostrejších kamenov, korenov, lebo toto WTBčko čo mám prezilo tolko vecí, ze som uz myslel ze to musí byt prerezané ked som o niečo zadrel, celý je dodrapaný z bokov ale bez defektu. takže ten prvý vs druhý označenie Performance Adix alebo Super Ground je označenie odolnosti plášťa? Hej pozeral som Aj rekon, celkovo je toho veľa na výber potom sa človek nevie rozhodnúť

a-biker a ten assegai sa ti pozdával lebo ten som pozerál tiež
Ked to má byť na ten Areon - teda plnotučný
ebike zober kombo DHR 2,4 WT a Assegai 2,5 a uplne v pohode základnú DC zme,s ked jazdíš veľa aj na suchu, šotolinkách a asfalte... . Máš výborný
grip brzdenie aj klopenie a v blate celkom O.K a aj na prachu a strku. Trochu lepšie sa gúľa DHF na predku ako Assegai ale ak neklopíš bude ti spočiatku ustreľovať kým si zvykneš ako to položiť, je to také no divné spočiatku sa vyplašíš... Na Dissectore rýchlo obtrháš bočné štuple - na 3 jazde (ja mám 96kg a na
ebiku som to normalne na pár jazdách natrhol a už to nedržalo pri klopení - pri DHR a DHF s tým problém nemám). Ak riešiš ale veľmi dlhe trasy, máš natesno dojazdy a nerúbeš si to extrémne do zákrut išiel by som do Nobby Nic modrý dozadu a oranžový Nobby Nic 2,4 dopredu - toto kombo sa gúľa ako besné a pomerne dobre drží stále aj v prachu aj v blate. Do kopca na niektorých povrchoch na ebiku dokonca ide lepšie lepšie ten Nobby Nic ako DHR podľa mňa. Vozím to takto na normálnom bio trail biku. Ak chceš jazdiť agresívne dole kopcom a nevadí ti občasne driftujúci zadok tak oranžová MM dopredu a modrý NN dozadu je tiež dobrý kompromis medzi dojazdom a stále dobrým gúľaním. Takto to vozím na na bio Endurku a ešte stále sa to dá šlapať do kopca aj bez motora. Záleží čo od toho chceš