zdravim, je tu toho tolko popisaneho, ze sa absolutne neviem rozhodnut, tak som sa rozhodol ze sa spytam, snad si niekto najde cas

akurat u mna koncia rocket rony na obidvoch kolesach, za chvilu budu mat 1500 km, dva defekty som na nich dostal. Z plastov poznam len par schwalbe modelov, aj to nie vsetky tie verzie, tak sa obraciam na vas:
jazdim prevazne
mtb v malych karpatoch, ale ziadne extremne tereny, zjazdy casto po asfaltkach a niekedy si dam taky cestny okruh do Devinskej. Takze, pozeram ze sa to tu zvykne vyjadrovat v pomeroch, tak ja dam 70:30

Cenovy strop je 20 eur za jeden. Tie RR uz nechcem, lebo su fakt lahko prepichnutelne a nejake superlakhe- neodolne.. Ale pravda je, ze drzia podla mna excelentne, ked uz pride na nejaku techniku. Ked som si pozical otcov
bike s lacnymi black jackmi, tak som zistil, ako som navyknuty klopit a brzdit- trochu ma rozmaznali tie RR v tomto. Takze oproti nim chcem menej traktoristicky dezen (na zadnom kolese), trochu lepsiu odolnost proti defektom plus ratam s trochu vyssou hmotnostou