Tak rozmýšľam či som tak necitlivý a nerozoznám čo je lepšie/horšie, alebo sú tie panaracer tak skvelé, alebo ten mkII vzadu je tak na <>
plášť .... osobne sa prikláňam k možnosti číslo 3

ale istý si nie som. A to som tie
plášte teraz mal s dušami pričom predchádzajúci setup bol s tmelom
Continental Mountain King II je asi najhorsi plast, co som vozil (UST) vzhladom na vzorok do terenu. Nedrzal mi. Naopak, je velmi rychly na asfalte. Co o niecom svedci

No čo chlapci,
Ito a
ramon1? Už ste sa doučili o valivom odpore pneumatík v teréne? Že pri použití rovnakých pneumatík je valivý odpor v teréne nižší pri
nižšom tlaku, na rozdiel od použitia na tvrdom povrchu (asfalte), kde
je najnižší valivý odpor pri tlaku naopak maximálnom? Alebo tu mám s odstupom času naozaj dodať zopár faktov zo skrípt o pohybe vozidiel? (pôvodne Lord Klaymen). Nick som zrušil a tento dal iba kvôli už zrušenému inzerátu.

Uz zase ?

.. najprv je nutne zadefinovat pojem "teren" .. ak mas pocit, ze na tvrdej udupanej hline v lese pojdes rychlejsie s nizkym tlakom na 2.1" pneumatike, kludne si tak jazdi, mne to zily netrha

Ak mas na myslis jazdenie krizom po lese, tak v konecnom dosledku sa ti to aj tak neoplati. Teoria je pekna vec, ale prakticka aplikacia je to, co je podstatne.