Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jaiub ja mam exo a nieco (vid v texte nizsie) mi prepichlo na behuni plast a spravilo takmer 1cm dieru.
vsimol som si taky neduh - luky zacali mulcovat/ kosit raz za rok - no za ten cas stihnu narast kricky ktore po mulcovani/koseni su odstrihnute kusok nad zemou - zo zeme doslova trcia tvrde hrube hroty. staci ze je vyjazdena cesta vymleta a ides povedla nej. na to budu bezradne aj bezduse aj exo a kilove plaste xc-kari nevozia.
to iste ked doslova "srotuju" nalet okolo luk - ostava na zemi kopec haluzin s trnmi.
Zobraziť komentár 29.04.2020 - 10:47:23
01
luky64 tú sadu som použil. Je OK. Obyčajné zle držia.
Zobraziť komentár 29.04.2020 - 10:58:44
00
Ake su najnovsie teorie a skusenosti ohladom vloziek do bezdusakov na xc bike? Tubolight, vittoria, pepis, panzer... Aj 29” sa na zaciatku hejtovali a uz idu aj na DH ;-) Kludne aj znameho znamy atd :-) Dneska ma prvy krat zradili bezduse a stalo ma to necelych 5km prechadzky, aj to chvala Bohu ze mam nosic stale na streche, lebo by to bolo dvakrat tolko :whew: Tak by som sa chcel voci takymto pripadom lepsie pripravit. Takze primarny ucel ako poistka na dojazd, vsetko ostatne ako ochrana pred seknutim, nizsie tlaky su uz len benefit navyse a to neriesim... Ceny celkom sialene, nato ze to je kus mirelonu :tmi:
Zobraziť komentár 04.05.2020 - 20:24:02
00
Jaiub tieto vložky nasávajú dosť veľa mlieka takže na gramohoničské XC to nieje bovhie čo ... vozím Barbieri Anakonda lebo v balení za 30 € mas dve kusy no malý žid vo mne sa z toho raduje a nekup to ked mam jeden extra...dopredu mi to netreba tam sa nebojím seknutia ráfuku...bolo to najlacnejšie čo som našiel po ghetto verzii z youtube ktoru si kupis v hornbachu ale tej neverím....nemal som možnosť nastastie testovať lebo som bol bez väčších defektov ale su chalani co na tych vlozkach davaju aj dojazdy RSky na enduro pretekoch
Zobraziť komentár 04.05.2020 - 20:32:35
00
Jaiub Ako zradili?
Zobraziť komentár 04.05.2020 - 22:34:23
00
Tmel nezalepil rez v strede behuna, tak do centimetra dlhy a uzky. Nedalo sa tam vobec napchat knot, a to som aj imbusom zvacsoval dieru. Kym som ho tam napchal, plast uplne vyfucal a zoskocil z patiek. Bombicka sa nechytila... Minuly tyzden nahadzovany novy plast, rekon race vzadu, a stalo sa to na lesnej asfaltovej ceste :tmi: Sranda, ze presne toto iste sa mi stalo koncom minuleho roka s novym prednym rekonom, tiez tyzden jazdeny a rez (trochu mensi, ale tmel si po chvili poradil, aj ked som uz neveril) na novej asfaltovej cyklotrase... :?:
Zobraziť komentár 05.05.2020 - 09:06:54
00
Podlepíš, pojazdíš.🚴
Ja som musel dávať špeciálne fleky na bezduše. Obyčajné biedne držali.
Zobraziť komentár 05.05.2020 - 09:49:27
00
takze ani bombicka by mi pravdepodobne nepomohla :-D mal som problem plast nahodit boostrom.
dusu nevozis? ja som daval za 2 roky uz druhy krat. teraz jazdim na dusi - cez 500km jeden defekt aj ten som lepil az doma.
Zobraziť komentár 05.05.2020 - 09:55:56
00
GaliPet Oto nejde, nakoniec som tam ten knot vrazil a doma som ho len zrezal, vyzera ze drzi a bude drzat. Obdobne ako s tym prednym, ktory doteraz funguje bez problemov. Popripade aj keby treba dodatocne podlepit tak to neni problem. Ide o to, aby som sa v pripade opakovania takejto situacie, ze plast zostane prazdy/poloprazdny vedel dopravit domov...
Gusto0 Tak zalezi od situacie, uz viackrat mi bombicka stacila, ak nie na plnohodnotne pokracovanie, tak minimalne na opatrny dojazd. Zalezi ako sa zadari :-) Dusu nevozim, nemam zaujem sa s tym srat kdesi v hore, byt cely zadrbany od tmelu... Aspon zatial. Jazdim len rychle treningy relativne v blizkosti bydliska, ziadne expedicie, to by bol iny pripad. To radsej tie vlozky, preto sa na ne pytam, ci a ako to funguje...
Zobraziť komentár 05.05.2020 - 10:19:47
00
Našťastie mne nehrozí žeby plášť úplne zoskočil z petiek. Aj obyčajnou pumpou som ho v úvode pekne nahodil. Už som knôtom opravoval aj úplne vyfučané kolesá. Ale že do centimetrovej diery nedáš knôt? Však som ho dával aj do menšej :?:

Gusto0 dušu nevidel môj starý bike roky a nový nikdy :) Defekt vždy zalepil tmel alebo knôt, rýchlejšia robota ako s dušou :y:
Zobraziť komentár 05.05.2020 - 10:57:49
03
Mne sa zatial nikdy nepodarilo nahodit plast bez boostra, vlastne asi raz hej a raz s bombickou. Ale to je asi tak s 8-10 nahadzovani vsetko :-) Mozno preto zliezol, ze bol kratko jazdeny. Nahodeny bol minulu stredu, t.j. 5 dni a bol to druhy vyjazd na nom. Bezne mi plast nezhadzuje ani doma po vyfuacani. Nebola to diera, bol to rez uplne tesne pri knobe a mohol mat tak 6-8, mozno 10mm. Bol strasne uzky a neviem pod akym uhlom, ze som tam nemohol napchat tu vidlicku s este hrubsim knotom. Tak som to najskor prerazil 3mm imbusom, nic, tak znova 4mm a potom som ho tam uz akosi narval. Ale to uz bol plast prazdny a zhodeny a nasledne to co2 nenahodila. Bola to moja prva takato nevyriesena situacia v terene. A doma mi uz viackrat co2 nenahodilo patky, tak uz som tusil ze bude problem.
Zobraziť komentár 05.05.2020 - 11:15:42
00
skusali ste niekto nalepit 30mm pasku do rafika 25mm(vnut. sirka)? bezne lepim 30-ku do rafku 27mm, ale momentalne neviem uzsiu pasku narychlo zohnat, tak neviem ci to vobec skusat, alebo radsej nahodit duse kym to niekde zohnam...vdaka za kazdu skusenost
Zobraziť komentár 06.05.2020 - 13:14:28
00
Ja som daval 25mm do 20mm rafiku a ziadny problem
Zobraziť komentár 06.05.2020 - 13:21:11
00
ja som lepil pred mesiacom do 30mm rafika 35mm pasku. troska bola sirsia ako trebalo, ale nicomu to nevadi. plast od Maxxis drzi ako ma.
Zobraziť komentár 06.05.2020 - 13:21:56
00
Do 25mm ráfika 29mm páska a v pohode. 30mm by nemal byť problém.
Zobraziť komentár 06.05.2020 - 13:39:36
01
keyboard_arrow_up