tak uz aj ja som na bezdusiach..... vdaka za pomoc
fofo050
kupil mi
Kit Joes No Flat...
rafy WTB i23,
plaste predný Maxxis Minion DHF 29x2.30" EXO TR kevlar, zadný Maxxis High Roller II 29x2,30 EXO TR Kevlar
predne kolo nahodene zachvilku, paska + gumena obruc s ventilom, bez jarovej vody nahodene nasupu s kompresorom. po nafukani pekne drzal kym sme robili zadne koleso. doliali tmel 100ml a drzal ale po 5 hodinach komlet sfukol, tak som ho znova natlakoval s kompresorom a odvtedy drzi pekne, tlak mam 2,2
zadne kolo trochu trapenie lebo stale to fucalo okolo ventilku. viackrat rozoberanie hore dole, nakoniec trochu instalaterskej teflonovej cverny okolo ventilku, nakoniec nahodene tiez bez mydla, nafukane a bez problemu drzi. 100ml tmelu a tlak tiez 2,2
a dorobili sme to vecer takze som uz jazdu nedaval ale len sme to pretrepali a trocha potocili, na druhy den som bol u Turbiho na akcii a tam som nejake km spravil ale bez problemu to drzi

inak neviem ci to malo nejaky vyznam ale okrem rafu som odmastil aj vnutro plasta a patky lebo predsa len sa to chyta spinavymi rukami a mastnota sa mozno nemusi s tmelem, neviem.... ta trocha roboty a cistica brzd ma nezabila
casom asi kupim samotne ventilky a tu gumenu pasku s ventilom odtial vyhodi, neviem ci v nej nebol nejaky problem
jedine co ma stve ze som neodvazil
kolesa pred a po nahodeni ale pocitovo to ide lahsie