Tak dnes som zrušil predné koleso (pokrútený ráfik, nevyzerá že sa dá vyrovnať).
Zatiaľ neviem čo chcem ale čo viem určite je že potrebujem vymeniť predný ráfik, bielu farbu za čiernu (pripadne zelenu, orandzovu, modru), určite niečo na UST s možnosťou nahodiť dušu a klasiku plášte, vahovo podobne ako terajsie cca 400g rafiky. Či budem meniť
náboje zatiaľ neviem, už majú dačo za sebou ale predný je zatiaľ celkom schopný, v zadnom by som mal vymeniť ložiská (Novatec D711/D712). Ak nové náboje tak niečo váhovo podobné, zelené či orandžové.
Predbežne som rozmýšľal že by som vymenil len výplet a ráfiky a náboje nechal terajšie. Ráfiky sa mi pozdávajú tie od NoTubes no neviem ktoré si vybrať na mojich takmer 80kg bez výbavy a xc jazdenie pričom korienky a kamienky mám radšej ako bohapusté cestičky. Takže nie niečo čo nepukne keď silnejšie zaberiem ale skôr niečo čo zdrží i nejaký malilinký skok, kamenné tatranské chodníčky a nebude sa to moc krútiť. Ako sa poznám tak s ust určite nebudem fúkať viac ako doteraz takže niečo čo sa nezbortí hneď pri náraze (tak 20 rán za výjazd).
Ďaľšia vec je aký výplet. Sapim alebo ktorý ?
Hmm a ďalej BA kde dať vypliesť a akú cenu očakávať ?
Aké
plášte a aký tmel vybrať. Ísť do ust plášťov alebo do klasiky s tmelom a nejakou sadou ?
Cenovo zatiaľ nemám predstavu, s mierou alebo kvalita za rozumnú cenu.