Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no ja by osm len chcel pripomenut, ze ide aj o to aby clovek nemusel neviem jako slapat, takze dobry zaber aj rychlost samozrejme. A ttreba podlamna brat do uvahy zvlast predne a zvlast zadne koleso. No dopredu stych lacnejsich hm, a aby tam aj dobre odvalovanie bolo d Schwalbe napriklad droteny SMART SAM, potom nejaky ten ALBERT a NAKONIEC myslim ze by bodol aj NOBBY NIC aj ked ten je cenov niekde inde. Co vy opat na to? Podla mna by postacoval predu Albert nejaky a v zadu Smart sam. To len taka predstava. :roll:
Zobraziť komentár 12.11.2007 - 20:07:07
00
slubene foto :D

Prílohy:

DSC01849.jpg
DSC01849.jpg 106.17 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.11.2007 - 20:11:42
00
fuha..vyzera to zaujimavo :lol: ale inak dobra praca...mozes sem hodit aj podrobny navod ak sa ti bude chciet :lol:
Zobraziť komentár 12.11.2007 - 20:17:08
00
ocuj Lapierre310, nerobia ti tie sroby defekty, lebo ked si tak predstavim jak vycnievaju vo vnutri a tlacia na dusu...
Zobraziť komentár 12.11.2007 - 20:33:04
00
to martin91:
...len musim este podlepit poriadne z vnutra starou dusou bo mi este minuly rok spravil dieru bo som tam mal len tenku vrsvu takej pasky...

btw tu je ten navod na vyrobu vlastnych "ostnatych" plastov http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=c ... 1137675490
Zobraziť komentár 12.11.2007 - 20:37:12
00
2 GaryFisher
nevsimol som si. moja vina :oops:
asi to aj ja vyskusam s tymi srobami ked doderem plast co bude za chvilu
Zobraziť komentár 12.11.2007 - 20:39:55
00
no aj ja skusim ked zderiem ten co mam...ale to dako skoro nebude :lol:
Zobraziť komentár 12.11.2007 - 20:41:53
00
na snehu mam co-to odjazdene tak skusim pidat par postrehov.robim to tak, ze po sezone kupim nove plaste.na zimu vhodne a cez zimu ich velmi nezodries.pripadne jazdim na tom co mam prave na biku.ked myslime slovom zima to iste(vela vela snehu vsade) tak zabudni na jazdenie ako v lete.da sa len tam kde prejde auto alebo pluhuju.ja vacsinou jazdim po vypluhovanej a vyjazdenej lesnej ceste.ak dlho nesnezi tak ej povrch dost zladovately a jedine na to by sa tie hroty zisli, ale prides o celu zabavu :D staci vediet pracovat s taziskom a nie tam plaste za 2000 :) a pri teplotach okolo -10 je adhezia lepsia ako by sme si mohli pomysliet :) tot zatial vsetko
Zobraziť komentár 12.11.2007 - 21:24:27
00
Podla mna by postacoval predu Albert nejaky a v zadu Smart sam.

Jazdim presne tuto kombinaciu, Albert je super vzdy, ale SmartSam so svojim takmer priebeznym dezenom na zimu alebo do blata moc vhodny nie je. To uz radsej Albert vpredu aj vzadu 8)
Zobraziť komentár 12.11.2007 - 22:28:31
00
Podla mna by postacoval predu Albert nejaky a v zadu Smart sam.

Jazdim presne tuto kombinaciu, Albert je super vzdy, ale SmartSam so svojim takmer priebeznym dezenom na zimu alebo do blata moc vhodny nie je. To uz radsej Albert vpredu aj vzadu 8)

zdravim te ze, a aku ze verziu mas tie Albert??? Ja chodim tiez len po ceste, skratka asfalt, a tak, moc teren neee, a myslim ze by to bola super kombinacia aj na cely rok Smart Sam a Albert. Pravdepodobne ked pojdem kupovat kupujem nieco taketo abo kombinaciu,,, neviem kde ale najblizsie sa mi vidi predajna kde sa daju kupit tieto plaste za cenu 5stoviek je vo Vrabloch. Nasiel som to na www.bikemania.sk ty si ich za co kupil? a na ten smart sam ty co vravis? :wink:
Zobraziť komentár 13.11.2007 - 00:35:09
00
samozrejme 5 stoviek za kus! Ci uz Albert alebo Smart Sam. Cena je na nich rovnaka.
Zobraziť komentár 13.11.2007 - 00:39:17
00
Chlapci, tak samorobo vyrábať plášte s hrotmi, to teda nie... môj čas je podstatne drahší. Od Schwalbe ste celkom trafili toho Noobyho a Albertov... ak je terén na hroty, tak to ja radšej ostanem doma... kamoš to má a tiež dopadol tak, že zistil, že žerú TOĽKO síl a energie, že to snáď stojí za tú srandu max. na zamrznutom jazere, teda čistom ľade - a tam zrovna nenajazdíte kilometre. Po tejto referencii a asi 5 min vlastnej skúsenosti ktorá STAČILA sa na túto zábavku rád vykašlem. Na cestu, aj poľadovicovú, je to čistá samovražda. Nie že by ste sa šmykli a zdžubali, ale sa uštvete.
Proste ak je rozbiriť, nejazdím. Ak je tvrdý ubitý sneh, ktorý dobre nesie, je to lepšie ako blato, a to celkom určite. Inak aj funguje "blatistá" finta s agresívnym 1.8-2.0 plášťom, ktorý sa lepšie zareže. A ako limit prejazdnosti by som ani nehovoril o 30 cm, skôr tak 15-20, najlepšia sranda bola keď bolo asi 10 cm a kolesá sa prerezali až po chodníček. V tomto máme tu v okolí bradavice na Dunaji "šťastie", že s výnimkou predminulej drastickej zimy sa tu dosť často vyskytujú práve také pokrývky okolo 15-20 čísel a nie metre ako vo vyšších polohách. (Alebo máme bahno po uši... alebo zamrznutú holú hlinu.)
Ešte ma napadá od Maxxisu Medusa, užší bahenný plášť... a docela ľahký.
Zobraziť komentár 13.11.2007 - 02:43:11
00
samozrejme 5 stoviek za kus! Ci uz Albert alebo Smart Sam. Cena je na nich rovnaka.

Mam tieto:

Albert 2,25 SnakeSkin
SmartSam 2,25 AlpenCross

Oba su teda kevlarove. Dohromady ma stali asi 2300, nepamatam si uz presne, kupoval som ich v TN u Stefanika.

Je to najlepsia kombinacia aku som doteraz jazdil. Tie ich ochrany proti prerazeniu asi naozaj funguju, lebo od ich obutia som nedostal ziadny defekt. Predtym na Maxxis-och som mal defekt kazdu chvilu.

Zaroven ma prekvapilo, ze po 1000 km su stale ako nove, Maxxis bol po 800 km takmer uplne hladky...
Zobraziť komentár 13.11.2007 - 10:39:17
00
Tiez by som neodporucal tie hrotove plaste, nie ze by som ich niekedy skusal, ale cital som na ne celkom peknu recenziu , vid.
http://www.bikebase.cz/article.php?ARTI ... 9ab05b2721
Jazdim tiez vyssie spomenutu kombinaciu Albert v predu a SmarSam vzadu, obe v 2,25, a toho Sama tiez neodporucam do mokra alebo blata , do snehu uz vobec. to si skor viem predstavit Alberta vpredu aj vzadu. Ked je sneh, treba bezkovat a na biku si len kedy tedy zablbnut pre radost, ked su vhodne podmienky. Tot moj nazor. 8)
Zobraziť komentár 13.11.2007 - 10:54:20
00

Jj, Roman Palik ma uzasny styl humoru, precitajte si od neho reporty zo zavodov a la Salzkammergut s nazvom "Kovadlina jede na vylet" :lol: :lol: :lol:
Zobraziť komentár 13.11.2007 - 10:58:51
00
keyboard_arrow_up