Caute, v poslednom case mi pri jazde stale nieco puka na bajku, zo zaciatku to bola sedlovka, ale to som odstranil. je to iba pri slapani a to pri prudkom slapani, zda sa mi ze to ide niekde od predstavca, resp z prednej casti biku. praska to aj ked niesom v sedle. dost to lezie na nervy. Uz som vycistil a navazelinoval aj hlavove, dotiahol som skrutky, a nepomohlo. mam bajk znacky apache.
poradte. dik
Tiež mám čerstvu skusenost ohladom pukania pri šliapani bud do kopca alebo po rovinke silovo.Po prestudovani snad celeho internetu o pukani pri šliapani som si tiež myslel že to bude stred tak som bol kupit nadstavec na golu a rozobral som stred komplet vyčistil premezal zložil a pukalo to stále potom som vyčistil sedlovku namazal a nič stále pukalo tak som skusil dat dole patku prehadzovačky vyčistit stične plochy a namazal som to a ked bolo dole už zadne kolo tak som vyčistil tiež stične plochy uchytenia kolesa na rame a namazal vazelinou a bol klud.Sranda že to pukanie od zadnej stavby som počul stále v strede takže hlinikový rám je pekna svina.
Mám rovnaký problém...pukanie pri šliapaní do kopca, alebo silovo...zatiaľ neúspešne...už som z toho chorý. Tak, ako píšeš myslel som si na 100%, že to bude stred, zvuk pukania ide zo stredu, včera som nahodil fungel nový stred a pukanie neprestalo, takže stred to nebude...ideme hľadať ďalej. Z príčin pukania vyraďujem:
Zajtra po práci skúsim tú pätku a koleso, ako píšeš a som zvedavý. Ak niekoho ešte napadne, čo by to mohlo byť, kľudne napíšte...neostáva mi už nič iné, len ísť na to vylučovacou metódou a kontrolovať všetko, čo by to pukanie mohlo spôsobovať.
pisal som nedavno do statusu ze som sa koli praskaniu chystal rozobrat pol biku ako pisete vyssie - no nakoniec som len povolil zadnu osku, dotiahol naspat a bolo ticho ale tiez som si myslel ze to ide zo stredu.
Aj mne to začalo pukat od stredu, cez vikend som namazal stycne plochy zadneho kolesa a rámu , pukanie z 90 % prestalo. čize uz len najst zvysnych desat a bude ticho
tiez som pred casom riesil pukanie pocas jazdy, nevedel som to lokalizovat, raz sa mi zdalo ze ide spredu, raz zozadu, niekedy zo stredu ...
pricina bola prach a necistoty na sedlovke vnutri v rame
Švagor tiež dlho nevedel lokalizovať pukanie skúšal všetko možné sedlovku, stred, uloženie kolies, náboje atď... Nakoniec to boli povolené prevodníky na XT kľukách .
Zdravim, aj ja mam problem s pukanim asi v strede a rozmyslal som nad kupou noveho spolu s klukami a chcel by som sa poradit co hovorite na tieto Kľuky FCM590E+osa 44/32/22 175
len pre referenciu, mozno to niekomu pomoze v buducnosti, takto zacal vrzgat moj bajk po tretej jazde: 20170702 171408 1Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
po lahkej fakovacke a dokupeni spravnych toolov som zistil, ze to bol kompletne uvolneny prevodnik
Mne nedavno tiez zacalo nieco pukat v strede.
Skusal som vsetko rozobrat premazat, loziska vyzeraju ok su skoro nove, vymenene pedale a stale neprestalo.
Podla mna su to kluky (sram nx).
Akoby to robila lava, tam ako je nalisovana oska.
Moze to tam povolit?
By som to skusil vyreklamovat, keby som mal istotu ze je to ono.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám rovnaký problém...pukanie pri šliapaní do kopca, alebo silovo...zatiaľ neúspešne...už som z toho chorý.
- stred
- pedále - sedlo a sedlovku
Zajtra po práci skúsim tú pätku a koleso, ako píšeš a som zvedavý. Ak niekoho ešte napadne, čo by to mohlo byť, kľudne napíšte...neostáva mi už nič iné, len ísť na to vylučovacou metódou a kontrolovať všetko, čo by to pukanie mohlo spôsobovať.
pricina bola prach a necistoty na sedlovke vnutri v rame
A pukat nemusi len stred, moze to byt: hlavove zlozenie, pedale, zamok sedla, sedlovka, sedlova objimka, patka, mozno aj zle utiahnute rychloupinaky, atd ..
20170702 171408 1Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
po lahkej fakovacke a dokupeni spravnych toolov som zistil, ze to bol kompletne uvolneny prevodnik
Skusal som vsetko rozobrat premazat, loziska vyzeraju ok su skoro nove, vymenene pedale a stale neprestalo.
Podla mna su to kluky (sram nx).
Akoby to robila lava, tam ako je nalisovana oska.
Moze to tam povolit?
By som to skusil vyreklamovat, keby som mal istotu ze je to ono.