Kristina kamos ma uz druhu - prvu 9100, druhu 9101 a pisal mi ze puka tiez. tie zvuky sa zhorsovali - bolo to fakt priliz otravne. ako som pisal - mam nakupene 4 xtr retaze ktore chcem tocit. nemienim to zahadzovat cele po roku keby nieco.
plne internety dotazov co s pukajucou kazetou. rozmyslam co by reklamacia vyriesila? budem mesiac bez kazety ktora s velmi vysokou pravdepodobnostou zacne pukat tiez.
zvazujem co dalej ale som slusne nasrany - kolko rokov ten paskvil vyrabaju? (ocividna chyba konstrukcie - ak to aj niekomu nepuka tak je to nahoda) to som sa zas spolahol na ppci shimano - uz mi tolko penazi zozrali s ich vraj ppci kvalitnymi komponentami ze mam toho plne zuby (sorry za vylev)
k tej konstrukcii (mozno) konspiracia - ale 3 velke hlinikove pastorky su znitovane k sebe a najmesi z nich je nanitovany k pavuku. cize ked si dobre zapucis na tych 2 najvacsich do kopca musi tam byt slusna
paka na tie nity a
pastorok na pavuku. a preto XT nepuka - lebo na pavuku je ocelovy pastorok. mozno stacilo dat o jeden titanovy pastorok navyse a mohlo byt vsetko v poradecku