Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ešte by som mohol prezradiť že vidlica by mala byť nastavená na 100mm, ročník 2007.

a napadlo ma i, či nie je možné že by bola vidlica spacerom nastavená na 85 a jazdená ako 100 tým, že bol tlak v pozitívke výrazne vyšší ako v negatívke . Vzhľadom na to, že je to vidlica od Heňa tento môj myšlienkový pochod beriem späť, aj tak by to asi nešlo.

Stavba biku sa blíži do konca a tak som vidlicu preventívne vyfúkol, aby som nejazdil na Heňovom nastavení ale radšej si kúpil pumpičku, a to že sa to s vyfúknutými komorami dá stlačiť len na 70% ma teda dosť prekvapilo.
Zobraziť komentár 12.02.2009 - 19:16:32
00
Keby bola vidlica nastavená spacerom na 85mm vnútorné nohy by boli viac zasunuté do vonkajších. Tam problém nieje. Takže vidlu bude treba asi otvoriť, najlepšie bude sa s tým obrátiť na Romana, ak bude mať voľno určite pomôže. 8)
Zobraziť komentár 12.02.2009 - 20:20:53
00
Takže vyfúknutá vidlica sa má dať stlačiť až po korunku ?
Zobraziť komentár 12.02.2009 - 21:02:13
00
Áno mala by ísť na doraz.
Zobraziť komentár 12.02.2009 - 21:03:51
00
rozoberám :-)
Zobraziť komentár 12.02.2009 - 21:05:36
00
Pozri si hlavne klietku MC a objem oleja v tlmení, prípadne objem oleja v spodných nohách. Lovu zdar 8)
Zobraziť komentár 12.02.2009 - 21:09:48
00
presne tak objem oleja (navyse) v spodnyh nohach dokaze vyrazne znizit zdvih
Zobraziť komentár 12.02.2009 - 21:35:53
00
:D bolo vela oleja v pravej nohe, s minimom to ide fajne, ... idem to premerat a nalejem ho spat

dakujem za pomoc
Zobraziť komentár 12.02.2009 - 22:05:21
00
Minimum oleja na mazanie nôh je myslím 10-15ml, no a je dosť možné, že tam olej pretiekol z MC (od inokadiaľ sa dole dostať nemohol). Takže odmerať či je dostatok oleja v MC. Ak nie treba doliať. Oil volumes sú TU
Zobraziť komentár 12.02.2009 - 22:13:24
00
MC som nerozoberal. vlastne ma to ani nenapadlo akonáhle som videl že v pravej nohe je 3krát viac oleja ako v ľavej. Tak som späť nalial 15 ml do každej a považoval to za vybavené. Po zložení som vidlicu otočil na krk a zapružil ... výsledkom bolo to že popod koliesko MC stieklo kopec oleja, takže asi je v prdeli tesnenie (má tam nejaké byť ?) medzi MC a spodkom pravej nohy čo by vysvetlovalo to množstvo oleja, takže si mal pravdu. Všimol som si i, že keď jemne zboku zatlačím na floodgate, tak niekde okolo MC vyfučí trošku vzduchu (podla sluchu).

Bohužial nemám čím odstrániť ten rozperný krúžok na ovládaní, že by som sa na to ešte pozrel.
Zobraziť komentár 12.02.2009 - 22:55:10
00
Pod páčkou locku sa nachádza tesnenie ktoré pravdepodobne pri otočení vidlice hore nohami prepustilo olej z MC von. Doplniť olej do MC sa dá jednoducho aj zhora. Treba zhodiť páčku a vytiahnúť klietku MC von. Potom stačí doliať olej. Predpokladám však že nevieš aké množstvo oleja tam máš, takže ak nechceš rozoberať vidlicu pokús sa dostať všetok olej von, sfúkni vidlu a prepružuj ňou, vytiahni najviac vnútorné nohy ako idú a opakuj až dokým bude vyzerať že už vnútri viac oleja nie je. Potom olej odmeraj a doplň prípadne vymeň všetok. Hodnoty objemu oleja v MC predpokladám že vieš aj sám nájsť. Olej sa však dá doplniť a presnejšie jeho objem odmerať po úplnej rozborke vidlice no je to pracnejšie, takže prvá varianta ušetrí čas, no rozhodnutie je na tebe.
Otázka k tesneniu dna MC > mohlo sa stať, že pri dlhodobom používaní vidlice pomaličky prepustilo tesnenie olej do vonkajších nôh k mazaciemu oleju. Treba po určitej dobe skontrolovať hladinu oleja vo vonkajších nohách a v prípade opakovania pribúdania oleja zohnať nové tesnenie.
Zobraziť komentár 13.02.2009 - 14:37:10
00
určite to rozoberiem celé, najskôr však musím objednať olej 5 a 15 WT, potom vidlicu rozoberiem, skontrolujem tesnenia, vyčistím a olej vymením. Neviem ale či sa mi podarí dostať sa cez ten rozperný krúžok čo drží LOCK páčku. Čo som to včera zbežne skúšal tak mi to ničím nešlo, ani za pomoci spolubývajúceho, a nemám predstavu kde sa dajú v BA na to určené kliešte zakúpiť :oops: .
zatiaľ ďakujem za pomoc
Zobraziť komentár 13.02.2009 - 14:48:08
00
Segerkové klúče zoženieš v hocakom železiarstve so širším sortimentom tovaru.
Prípadne nemusíš to MC ani vyberať ak vidlu otvoríš zospodu. Proste olej pôjde von dnom MC, no tam je tiež segerka ale rozperná, ktorá sa už ľahšie vyberá.
Zobraziť komentár 13.02.2009 - 14:53:15
00
segerové kliešte ..... v BA?

Hornbach, Baumax a desiatky další predajní s náradím. Pokial to chceš viac menej jednorázovo (nie profi), tak ti postačuje aj sada, kde máš výmenné hroty pre vonkajšie aj vnútorné použitie (nie tvoje)
Zobraziť komentár 13.02.2009 - 14:55:53
00
Ešte k oleju, nemiešať rôznych výrobcov a zásadne používať tlmičový olej. Viskozity ako vidím naštudované máš a najlepšie riešenie bude výmena oleja s kompletnou rozborkou vidlice. Teda všetok starý olej von, aj mazací (keď už to je otvorené) a nový dnu. Vyčistiť a tešiť sa na jazdu v teréne. :)
Zobraziť komentár 13.02.2009 - 15:11:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty / Vidlice a tlmiče / Odpružené vidlice)
keyboard_arrow_up