Lokalizácia
Formulár sa odosiela
neda mi nevyjadrit sa, mlok vam tu pekne vsetko rozpisuje a poklada nenapadnutelne argumenty a vy tu stale napisete 'nie to je blbost ja mam pravdu ma to byt tak' ... tak sa prosim uvedomte a precitajte si to vsetko este raz, viva la mlok, xc zdar :}}
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 19:33:51
00
ja by som vsetky tie vysoke tlaky zakazala
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 19:38:10
00
Non sens. :P

PS: Jazdu ako v srackach (rozumej s nenafukanym plastom) aj tak ziadny XC-ckar neakceptuje.
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 20:05:57
00
nech si kazdy fuka ako mu vyhovuje! ja fukam tiez vyssie tlaky a vsetci mi mozu fukat! :twisted:

P.S. NN u mna drzia rekord vo vydrzi. mam na nich uz nabehanych 2700 km a stale nie su zodrate. pri ich vahe a hustote zmesi... nove uz susim v garazi asi mesiac.
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 20:52:34
00
Non sens. :P

PS: Jazdu ako v srackach (rozumej s nenafukanym plastom) aj tak ziadny XC-ckar neakceptuje.

Isteze, kedze su to prezleceni ziletkari : ) Ti co nie su uz jazdia normalne tlaky... BTW. XCckar je aj maratonec alebo ako to je? Lebo co poznam tak XCckari maju o hodne lepsiu techniku ako maratonci a vozia aj nizsie tlaky.. samozrejme tieto skupiny sa ciastocne prekryvaju.
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 20:56:11
00
Mloku jazdím 17 rokov na horáklu vyskušal som nespočet pláštou a aj typov bikov.Prehustoval som,podhusťoval som skušal som za tú dobu všetko možne aj nemožné.Teraz vozim tlaky pod hornou hranicou maxima pre mňa a moju váhu optimum či už na FF,RR alebo NN.Ak si myslíš že 4 at su prehustovanie tak ok nebudem ťa o ničom presvidčať.Len tak mimo chodom FF 2,0 majú max 5 takže 4 určitenie je prehusťovanie :mrgreen: Aha takže stroje ma budu presviedčať o tom čo som sa vyjabal na podhustenom plášti v zátačke na asvalte že je to lepsie ako chodiť na doporučených tlakoch no budem sa nimi riadiť :P .Ale ako piše koniec nemá to význam každý nech si jazdí na tlakoch akých chce podhustené,prehustené na ráfikoch na tráve hlavne je aby sme jazdili a užívali si okolitú prirodu a stretávali sa s prijemnými človiečikami svetu mier.
Mám ale jeden poznatok s FF ak som išeil s hustenim na max tlaky tak to už je asi vela nakoľko defekty sa kopili a to kupodivu nie v teréne ale na asvalte.
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 08:02:57
00
Dijck: XC-ckara ja beriem ako niekoho, koho podaktori zvyknu volat chrtom, niekoho, kto jazdi rozne preteky, jazdi na priemerku. A jazdi vacsinou na HT. Ako priklad posluzi napr. Roman, ktory XC-ckar nie je ( :D ) a napr. Jakub023, ktory nim je. Takze asi tak to chňápem ja.
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 09:06:40
00
lapier nevjem sice kolko ty vazis ale ja som tie plate miselin xc at skusal na 2 baroch aj na 4 baroch a ideal do akehokolvek terenu je 3 bar ;-] ale kedze vazim 90 kilo + batoh tak ty mozno mas tie iste vlasnosti prave pri 2 bar ;-]

a sa tu hadate ako male deti a uplne zabudate ze vedecy vyskum ako aj stastika je vzdy ucelova na zaklade zadania investora ... takze tie clanky a merania cu super ale su nahovno pre bezne jazdenie ... a to som v minulosti tiez jazdil skor na podhustenych plastoch + celopevnak
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 10:00:42
00
uff mam z tohoto divny pocit... aj tak ostanem pri vyssich tlakoch kedze vcerajsi pokus s nizsim tlakom dopadol tak ze po tvrdsom prejazde cez terennu nerovnost mi koleso odplavalo tak som to radsej dofukal podla zvyku a fungoval v poho dalej...
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 15:32:49
00
...tak to asi nie som chrt :oops: juchú... :D
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 15:41:37
00
...tak to asi nie som chrt :oops: juchú... :D

A čo si potom, AMENák :lol: :lol: :lol:
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 15:43:42
00
...na druhej strane tieto plaste nejazdim, takze zase moze byt vsetko inak hmmm :-D
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 16:08:42
00
toto su tie plaste plne defektov??, :P
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 16:14:25
00
uplne zabudate ze vedecy vyskum ako aj stastika je vzdy ucelova na zaklade zadania investora

to neplatí v exaktných vedách - vrátane technických, kde fakty nepustia, ale v pavedách ako ekonómia, management, právo, drvivá časť spoločenských vied, proste kde ide o ovládanie a vyciciavanie ľudí
jasné že kadejaké časopiso prieskumy sú hlavne viac či menej reklamou a marketingom, a tudíž ich treba brať podozrievavo, otázka je, čo by u Schwalbe mali z toho, keby ti odporúčali jazdiť nezmyselné tlaky? pokiaľ dokážeš rozumne zodpovedať na túto otázku, môžeme sa baviť ďalej
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 18:52:25
00
skorej zoderies plast cize budu mat vacsie trzby :D

btw ja tiez jazdim na meksich gumach nez su napisane tlaky.. na takych nabombovanych to je desne.. aj stopu drzia horsie..
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 20:14:15
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Plášte a duše / Plášte / MTB plášte)
keyboard_arrow_up