Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Myslím že google translator to hravo zvládne dokonale aj za mňa 🙂
09.12.2024 - 15:11:59
02
Ďakujeme ti za príspevok :)
09.12.2024 - 15:14:52
10
Skusil by som vymenu usb nabijacky v zastrcke za vykonnejsiu.
09.12.2024 - 15:18:22
02
arrow_leftSesulak napísal:
Skusil by som vymenu usb nabijacky v zastrcke za vykonnejsiu.

Áno druhá to vyriešila a je to v poriadku :)
09.12.2024 - 15:19:25
01
Pre Slovákov by som odporučil stránku www.chatgpt.com a zadávať otázky po slovensky a odpoveď bude tiež v tomto jazyku. Kto ešte nezačal používať, bude prekvapený✌️
10.12.2024 - 08:24:13
00
arrow_leftmartinerbr napísal:
Pre Slovákov by som odporučil stránku www.chatgpt.com a zadávať otázky po slovensky a odpoveď bude tiež v tomto jazyku. Kto ešte nezačal používať, bude prekvapený✌️

Nestíham tu je lepšie v lese ! Ty ťukaj :)

Prílohy:

Messenger_creation_9F1AB0B5-3181-495D-8739-7688268C9A33.jpeg
Messenger_creation_9F1AB0B5-3181-495D-8739-7688268C9A33.jpeg 132.99 KiB thumb_up0thumb_down

10.12.2024 - 08:41:13
00
Ale mas cas sa fotit, tak aj tukat mozes. :)
10.12.2024 - 09:05:41
04
odpoved chatgpt na povodnu otazku s doplnom, ze sa jedna o SRAM AXS

"Pri nabíjaní batérie SRAM AXS je normálne, že modrá kontrolka bliká alebo svieti na rôzne spôsoby, v závislosti od toho, čo sa deje:

Blikajúca modrá kontrolka: Ak modrá kontrolka bliká počas nabíjania, znamená to, že batéria sa nabíja a proces je aktívny.
Trvalé svietenie modrej kontrolky: Po dokončení nabíjania by mala kontrolka svietiť trvalo (alebo sa úplne vypnúť, v závislosti od modelu).
Ak sa modrá kontrolka správa inak (napríklad ak bliká rýchlo alebo sa objavujú iné farby), môže to naznačovať problém, ako je slabá batéria alebo iný technický problém. "

manual prelozeny translatorom:

"Neprerušovaná modrá LED signalizuje, že nabíjačka dostáva dostatočnú energiu. Blikajúca modrá LED indikuje, že nabíjačka dostáva menej ako optimálnu energiu. Batéria sa bude stále nabíjať, ale pomalším tempom."

:)
10.12.2024 - 10:16:41
02
arrow_leftGhost5900 napísal:
Ďakujeme ti za príspevok :)

Ty tiež nebudeš z tých najostrejších ceruziek v peračníku. Snažil sa ťa naučiť používať google. Ak nevieš po anglicky (prosím?) tak google vie prekladať do slovenčiny si predstav https://translate.google.sk/
Alebo teda chatgpt.com vie komunikovať tiež v slovenčine. Ale človek musí mať trochu prax aj vedieť ako sa pýtať otázky, lebo na samotnej otázke veľmi záleži potom aj na odpovedi.

Chce ťa naučiť chytať ryby, aby si sa najedol aj na budúce, sám.
Nie že ti dá človek rybu a zajtra budeš znovu hladný a pýtať ďalšiu rybu.
Skús sa zamyslieť nad touto situáciou. Celej krajine by to pomohlo, je vás veľa.

Naposledy upravil Strenki dňa 10.12.2024 - 10:50:27, celkovo upravené 1 krát.

10.12.2024 - 10:49:11
43
arrow_leftlto napísal:
odpoved chatgpt na povodnu otazku s doplnom, ze sa jedna o SRAM AXS

"Pri nabíjaní batérie SRAM AXS je normálne, že modrá kontrolka bliká alebo svieti na rôzne spôsoby, v závislosti od toho, čo sa deje:

Blikajúca modrá kontrolka: Ak modrá kontrolka bliká počas nabíjania, znamená to, že batéria sa nabíja a proces je aktívny.
Trvalé svietenie modrej kontrolky: Po dokončení nabíjania by mala kontrolka svietiť trvalo (alebo sa úplne vypnúť, v závislosti od modelu).
Ak sa modrá kontrolka správa inak (napríklad ak bliká rýchlo alebo sa objavujú iné farby), môže to naznačovať problém, ako je slabá batéria alebo iný technický problém. "

manual prelozeny translatorom:

"Neprerušovaná modrá LED signalizuje, že nabíjačka dostáva dostatočnú energiu. Blikajúca modrá LED indikuje, že nabíjačka dostáva menej ako optimálnu energiu. Batéria sa bude stále nabíjať, ale pomalším tempom."

:)

Ito Ďakujeme, za odmenu získaš jazdu ak prídeš do KE za vyčerpávajúci príspevok!
Pivo je v cene! Čakám ťá! :)
10.12.2024 - 10:50:26
00
ked mi ludia zacnnu nieco tvrdit a bude s ami to zdat ako kravina, budem sa ich musiat zacat pytat odkial "tie pravdy" maju :-)
10.12.2024 - 11:22:47
01
Ja ako veľký prínos tohto fóra aktuálne sledujem, že sa ľudia naučia používať AI a translatory a možno aj zo 5 cudzích jazykov. To je topka 👌 .....Škoda, že základný námet fóra dozvedieť sa jednoducho odpoveď od skúsenejších v cyklo svete akosi pomaly ale isto zaniká. Normálne sformulovanú kamarátsku odpoveď tu už vidím naozaj skôr výnimočne.
10.12.2024 - 12:17:11
06
Ja zas ako velky prinos tohto fora vidim to, ze vdaka urovni jednania lahko identifikujem ludi, ktorym sa neoplati snazit poradit, lebo namiesto podakovania arogantne vyzaduju, aby im clovek co si dal tu namahu a info pre nich vyhladal, im to info este aj prelozil. Proste nulova vdacnost a nulova snaha pracovat na sebe, vsetko len na striebornom podnose. A potom este pride niekto, kto sa ich ide zastavat a vyvolavat uplne zbytocnym offtopic prispevkom flame o tom, kam sa straca kamaratstvo a podobne bullshity...
10.12.2024 - 12:30:10
56
Gusto0No toto by si mal robiť stále (ľudia už dnes tvrdia všeličo) a áno, pýtanie sa chatgpt vyžaduje určité zručnosti, tak ako to je/bolo aj v prípade googlenia, ľudia sa tiež museli naučiť vedieť zadať správne slová.
Ito máš pravdu, ale pokiaľ človek nevie anglicky, je ťažké/časovo náročné prekladať všetko, čo ti vyhodí. Chatgpt vie nasmerovať aj po nie úplne zrozumiteľnej otázke + k tejto téme nasmeroval ďalšie kroky podľa frekvencie blikania, čo je užitočné a vie pomôcť.
Strenki pointa trefná.

Žijeme v zaujímavej dobe, máme plno nástrojov, efektívnych, dostupných aj lacných (relatívne, podľa prípadu a aplikácie) a je na každom z nás ako ich využije a ako trávi svoj čas. Takisto je v poriadku položiť otázku a dostať normálnu odpoveď, tolerovať/rešpektovať jeden druhého✌️
10.12.2024 - 12:35:38
00
Este dodatok, k tomu chatgpt, aby bolo jasne, ze napisal uplnu hlupost, co bola pointa mojho prispevku. Nie, ziadne nasmerovanie, ale uplnu zavadzajucu blbost. Tesim sa, az budu ludia casom radit pouzitim chatgpt bez aspon chabej znalosti veci. Internetove mudra dostanu dalsi rozmer :D Chatgpt usetri cas, ktory sa nasledna 10x spali na napravu :lol:

martinerbr: je skvele, ze sa musis pytat nejakym spravnym sposobom , pripomina mi to nejake rozpravky o ceste k drakovi, ci take nejake .. zle sa spytas, poslu ta na istu smrt :D Alebo to, ze povedz mi spravny vysledok, ja vymyslim postup, ako sa k nemu dopracovat.
10.12.2024 - 12:42:05
14
keyboard_arrow_up