Ja som si nedávno dal prehodiť
pressfit z jedného rámu na druhy. V servise ma upozornili na to, že pri tom vyberaní sa môžu poškodiť, no robili to veľmi opatrne a podarilo sa im to. Od vtedy som na tom vela najazdil a nieje problém. Takže dá sa to vybrať starý a použiť znovu. Inak vybrať ložiská atď... to má byť bezúdržbové, nie? Tie pressfit misky vôbec sú rozoberatelné? Jazdím pressfit už nejakú dobu, raz za čas odmontujem
kľuky a pretriem to z vonka a namažem - ako píše mariotn, ale niesom si istý že by sa špina dostala dnu do ložísk a ovplyvnila ich chod, to som si nevšimol.
Citron96, tvoj budúci rám bude dosť určite pre štandarné pressfit (nie BB30). pôjde ti tam štandardne Shimano pressfit BB90-92 (tak nejak sa to volá) alebo SRAM GXP pressfit. Podľa toho aké kľuky chceš si vyberieš Shimano alebo SRAM (niesu medzi sebou kompatibilné).
Tá vidlica, ja som takto menil vidlicu. Mám tapered hlavovú trubku a pôvodná vidlica nemala tapered krk a tak na nej bola spomínaná redukcia z 1,1/8 na 1,5. Novú vidlicu mám tapered a tak som si na ňu musel zohnať príslušnu redukciu, lepšie povedané ten kružok do spodného ložiska, ktorý sa nalisuje na spodok krku
vidlice na jej korunku. Zvyšok hlavového zloženia (spodné ložisko a celú hornú časť) som mohol použiť. Hlavové zloženie závisí od rámu, nie od vidlice. Vidlice majú jeden štandard, ale
rámy sú rôzne... všeliaké integrované, semiintegrované, širšie, užšie... je to cca 10 druhov. Ak sa to dá zistiť aké hlavové zloženie má bike ktorého rám kupuješ si to zisti a potom také zhánaj (s príslušnou redukciou na tvoju vidlicu). Najlepšie asi bude keď vezmeš ten rám do obchodu a tam ti to primerajú. Ja som to riešil tak, že som so sebou mal to spodné ložisko a podľa toho som vyberal nové hlavové zloženie - išlo o vonkajší priemer toho ložiska, to musí byť zhodné s vnútorným priemerom (asi aj s tvarom) hlavovej trubky rámu kam sa vkladá (vnútorný priemer tie ložiská samozrejme majú rovnaky, cez ne ide krk vidlice). Dlho som nemoho zohnať hlavové zloženie pre môj rám, jak sme porovnávali tie ložiská, tak mali ich rôznych veľkostí a tvarov. Nakoniec som mal šťastie, jeden mechanik mi súkromne predal tú redukciu na vidlicu (ten spomínaný krúžok) a bol som vybavený (nepotreboval som kupovať nové celé hlavové zloženie, ušetril som peniaze + problemy). Ešte je dôležitý uhol skosenia vonkajšej a vnútornej hrany spodného ložiska, tie musia byť príslušné uhlom skosenia hrán v hlavovej trubke a redukcii (krúžka) na vidlici. Tie uhly sú myslím, že len 2, 45° a 37°. Ale kedže budeš musieť kúpiť celé nové hlavové zloženie, to riešiť nebudeš.