Priznám
servis som nerobil, ale starám o ňu viac ako o môj "ksicht" Preteky som zapichol a tak netrpí (nevie čo je nečistota)
Možná že som sa zle vyjadril, ona chodí od nova tak- asi aj tak má. Mal so pred tým Rekon Gold (iný bajk) a tá sa mi zdala ako keby bola citlivejšia, ale to mohlo byť tým aj že to bola 130mm. Tu som dal kedysi so servisu (v Pov,Bystrici) pan ju zoservisoval a dal mi vymenene také filcove krúžky- a boli ako nové .(tak preto si myslím že by aj teraz ta SID by mala byť OK.
Ale keď tu SID zamknem a idem do kopca , dvíha pri zábere predok, tak v hornej poloha jemne cítim malú vôlu , v smere pohybu vidly-keď je maximalne vysunutá. (Ako taký mŕtvy chod, ale to je možná okolo 1mm?...)
Tak prípadne skúsim servis, snáď sa tým nič nepokazí.
Viem že to tu už viac krát riešilo , ale ak to niekoho nezaťaží a da tip na overený dobrý servis na ten Rock Shoks-SID RL3, budem rád.

Nechcem nič vravieť, ale aj keby ste za jazdy celých 6 rokov vidlicu utierali, tak aj tak je to absolútne zbytočné, pretože si tam vlhkosť aj špina cestu nájde...Ak ste ju neservisovali 6 rokov, tak to skúste...a ak má vôľu, tak vám gratulujem, pretože tá vôľa je zvyčajne výsledok vydretých bushingov. Navyše neviem teda či viete, ale RockShox udáva
servisný interval 50 hodín pre spodné nohy a 200 pre zvyšok...50 hodín x 20km/h = 1000km. čiže približne každých 1000km...ja teda ešte zo skúsenosti viem, že od výroby občas býva v spodných nohách menej oleja ako má byť...takže predpokladám, že to čo bude vo vnútri možno bude viacej brúsna pasta zmiešaná s vodou ako olej...Ak by ste si kúpili novú vidlicu, prosím rešpektujte
servisné intervaly...je to jednoduché a človek s pár kúskami náradia dokáže spraviť servis spodných nôh veľmi rýchlo a za pár šupiek. Ak to neviete, skúste pozrieť pár videí na YT a ak nie, kľudne dajte do servisu. To je ako s autom...olej sa nemení vtedy, keď už motor klepe...olej sa mení v pravidelných intervaloch...keď už klepe motor, tak je zle...