Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Beskidy MTB Trophy

4. - 7. 6. 2015
Etapové preteky
Istebna (Poľsko)

Propozície, Pozvánka, Výsledky, Reportáže, Foto
už len tri dni máte na to, aby ste sa zapojili do súťaže o voľné štartovné v hodnote 240 € na Beskidy MTB Trophy 2010...ak ste ešte nehlasovali, tak šup šup...

http://www.mtbiker.sk/clanky/nezaradene/1261/sutaz-o-startovne-na-mtb-trophy.html
Zobraziť komentár 29.03.2010 - 09:03:39
00
už len dva dni

... a vysledok bude ako prvo-aprilovy zartik... :P
Zobraziť komentár 29.03.2010 - 15:36:45
00
no obávam sa, že tradícia ani tento rok nebude porušená a víťaza nájdeme až na x-tý pokus... :x

ešte máte deň a hodinku a štvrť, potom bude šmitec ;)
Zobraziť komentár 30.03.2010 - 22:40:12
00
víťaza už máme, šťastie sa usmialo na toho, kto hlasoval ako 14ty...meno sa dozviete už onedlho ;) 8)
Zobraziť komentár 01.04.2010 - 08:46:01
00
vies povedat aky bol celkovy pocet hlasujucich? by ma zaujimalo, kolko je tych, ktory by to boli schopni absolvovat a kolky to napokon naozaj pojdu :)
Zobraziť komentár 01.04.2010 - 09:52:16
00
podľa info od červa ich bolo 74
Zobraziť komentár 01.04.2010 - 10:05:05
00
tak a máme víťaza...stal sa ním bobris :clap: gratulujem ;)

http://www.mtbiker.sk/clanky/nezaradene/1261/sutaz-o-startovne-na-mtb-trophy-mame-vitaza.html
Zobraziť komentár 02.04.2010 - 09:15:21
00
s potešením môžem konštatovať, že bobris sa nezľakol výhry a potvrdil svoju účasť na Beskidy MTB Trophy 2010...takže dúfam, že nenastanú žiadne nepredvídané okolnosti a stretneme sa v júni v Istebne ;)

a ešte poznámka pre tých, čo rovnako verili, že sa na nich usmeje šťastena, ale žiaľ neuspeli....do 30.4. máte ešte stále možnosť využiť výhodné štartovné 145 €, po tomto termíne už to bude za plných 175 € pri Štandarde *... ;)
Zobraziť komentár 13.04.2010 - 21:49:42
00
krátka novinka z kuchyne MTB Trophy

Tak sníh v Beskydech již téměř zmizel a projíždíme trasy. Po zimě popadané stromy, něco se bude muset změnit. Zejména intenzívní těžba dřeva na několika úsecích trasy si vyžádá nové varianty. Trasy na webu pořadatele tak nelze považovat za definitivní.
Zobraziť komentár 22.04.2010 - 16:41:37
00
a ďalšia aktuálna novinka od Bufa :clap:

Minulý týden jsme projeli trasu 1.etapy a dojde k podstatným změnám. Nyní chystáme definitivní podklady ke schválení. Můžeme Vám již nyní slíbit, že to bude zase zcela nová originální trasa, kterou si o víkendu neužijete. Je totiž šitá na míru všednímu dni, kdy je v horách na stezkách minimum turistů a dají se tak využit pro závod jinak nepoužitelné singlíky na kterých již pracujeme. A po zimě je co uklízet. Charakter bude ryze horský a bude to Cross country typu point to point. Jinými slovy , zkráti li jsme to a přidali na technice.
Zobraziť komentár 26.04.2010 - 15:18:16
00
Na moju otazku o stave trate mi p. Golonko odpovedal "diplomaticky" -

"Trail condition are quite the same as last year."
Co to znamena? Katko, Dudo a spol, co ste startovali na BT minuly rok, na co sa mam chystat? Uz som sa zmieril s tym, ze sucho urcite nebude. Predpoved pocasia tiez nevyzera najidealnejsie 16-18°C prehanky, dazd.
Zobraziť komentár 25.05.2010 - 08:57:25
00
Tak podla mna je na presnu predpoved prilis skoro, to co poprsalo odniesla Wisla, z pohladu na mapy etap je vidno ze sa pojde dost po hrebenoch a tie budu ok. Samozrejme aj blato bude ale na rocnik 2008 to nevyzera. dnes Ilko hovoril viacmenej o lokalnych prehankach. Mna uz teraz bolia nohy ;)
Zobraziť komentár 25.05.2010 - 09:21:07
00
ja by som to napisal asi tak, gramarenie sa nemusi vyplatit, ci uz na plastoch, alebo na vybave do batoha... to znamena, hrubsim vzorom na pneumatikach zle urcite nespravis a bunda v batohu sa ti tiez zide :)
na niektorych miestach sme bicykle prenasali cez padnute stromy, takze ratam, ze aj takato vsuvka tam bude :)
Zobraziť komentár 25.05.2010 - 09:24:13
00
Tak nejak, ale tych stromov by som sa nebal, tie boli len na Raci a tam sa ide teraz inym smerom dole a je to podla dostupnych info cele prejazdne. Urcite to bude ako vzdy zazitok ;)
Zobraziť komentár 25.05.2010 - 09:39:13
00
Co to znamena? Katko, Dudo a spol, co ste startovali na BT minuly rok, na co sa mam chystat?....

pripavil by som sa na to najhorsie, co si vies predstavit + by som to vynasobil dvoma... :devil:

...to najhorsie, co sa tyka blata a to najkrajsie, co sa tyka tras a jazdenia, takze ako vzdy ti adrenalin pretlaci nechut bajkovat dalej... :P

URCITE vezmi "blatove" gumy a ako chalani pisu, poriadne oblecenie, netreba byt zaskoceny prudkym poklesom teploty alebo necakanou burkou na trati, urcite si skontroluj stav bajku, retaz platnicky, idealne prehodit dnes nove a do tyzdna este zajazdit, do batozku nahradne duse, platnicky a olej na retaz, patku na prehadzovac a rychlospojku...
Zobraziť komentár 25.05.2010 - 09:47:51
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Plášte a duše / Plášte / MTB plášte)
keyboard_arrow_up