Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Beskidy MTB Trophy

4. - 7. 6. 2015
Etapové preteky
Istebna (Poľsko)

Propozície, Pozvánka, Výsledky, Reportáže, Foto
gps jednotlivých etáp by mali byť online zajtra na bikebrother.com

zatiaľ len v jpg-čkach...

http://www.mtbmarathon.com/galerie_data/mapy/etap_1_Stozek.jpg
http://www.mtbmarathon.com/galerie_data/mapy/Etap_2_Klimczok.jpg
http://www.mtbmarathon.com/galerie_data/mapy/Etap_3_Wielka_Racza.jpg
http://www.mtbmarathon.com/galerie_data/mapy/Etap_4_Skrzyczne.jpg

všetko samozrejme závisí aj od počasia v daný deň, prvá etapa by mohla byť ešte o 8 km dlhšia...samozrejme aj v prípade nepriazne počasia sú pripravené alternatívy...
Zobraziť komentár 30.05.2010 - 21:09:58
00
tak nech sa páči aj gps dáta ;)

http://pl.mtbtrophy.webworld.pl/?expander=1:19:1
Zobraziť komentár 31.05.2010 - 22:24:11
00
a ešte profily jednotlivých etáp :o :tmi: 8) :P :$

Prílohy:

skrzyczne.jpg
skrzyczne.jpg 203.03 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

racza.jpg
racza.jpg 184.68 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

klimczok.jpg
klimczok.jpg 170.49 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

stozek.jpg
stozek.jpg 142.99 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 01.06.2010 - 08:18:51
00
tie prevysenia su neskutocne...
to aby som si zobral turisticke topakny ... :)
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 09:01:00
00
Podla mna ked tie trasy hladaju, tak jazdia po lese na motorke abo stvorkolke a poslu to na kazdy kopec ktory zbadaju. Im je jedno, ze bajker nema motor, ved im to do kopca utiahne... Vobec nemyslia na tych priemernych hobby bajkerov co to tam idu skusit, resp. im chcu dokazat, ze na to nemaju a ze ziadna etapa nemoze byt cela prejazdna na bajku. Mam pocit, ze sa za tie tri roky vobec nepoucili, resp. ze to robia naschval a vobec sa nechcu priblizit ludom, ale nadalej si chcu budovat image tazkeho preteku. Len zabudaju na to, ze v tomto blate bude snad kazdy väcsi sklon cista (cyklo)turistika.
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 09:58:51
00
njn, ale dosť blata odplavili povodne, podložie bude viac kamenisté...ale ten zadný blatník asi naozaj pribalím...snáď to Dudo prežije :$ :rofl:
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 10:05:25
00
dosť blata odplavili povodne, podložie bude viac kamenisté...

Posledny prispevok sice bezne necitujem, ale toto som musel. :rofl: :lol: :clap:
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 10:25:34
00
Katko, o mna ani tak nejde, ale to bajk sa ti pomsti za zohyzdenie... :lol:

Jezus, moc s tebou nesuhlasim, toto nie je primarne hobby maraton lokalneho vyznamu, ked si pozries 17 narodnosti a absolutnu europsku spicku na starte, hned je jasne, ze na par hobbykov neberu ohlad... chcu konkurovat top alpskym podujatiam - etapakom a inak ako zvysenou obtaznostou to nedokazu (teda pod podmienkou, ze vsetko okolo funguje na 100%, servis, znacenie, zabezpecenie atd.)

a este k turistike, je zname, ze jazdim a slapem na konci pola, ale nedivil by som sa, keby TOP20-30ka sla vsetko v sedle...
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 10:26:36
00
ked tak pozeram na tie profiles - prijemnu zabavu prajem :devil: (a nech pocasie bude ok, v blate uprimnu sustrast)
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 10:30:15
00
Jezus, to som ja nevymyslel, to je priamo z kuchyne MTBTrophy... :P
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 10:31:53
00
Tak to je pekna kuchynska rozpravka. :) No co, nejak musia startujucich utesit. Ja som uz v decembri hovoril ze nejdem, ze tam budu strasne sracky (nemyslim jazdcov, ale blato). :D
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 10:34:49
00
ešte nejake dalšie "novinky" pripade zmeny k lepšiemu ...
teda prejazdnejšiemu terenu (napr nejaky dialničný obchvat Velkej zablatenej Rače)
z kuchyne preteku nebude ??? .....
lebo na "dalekom východe" panuje tiež dosť "dusná" atmosféra so zajačím úmyslom... :-(
zatial sme sa dohodli, že rozhodnutie necháme na ráno...
ktoré bude možno múdrejšie večera... :^)
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 10:40:47
00
To zas nie. Aj ked vahate, tak minimalne sa vam oplati tam ist, dat prvu etapu a potom sa rozhodovat co dalej. Napr. mozete vynechat druhu abo tretiu ak nebude pekne a dat si zase napr. stvrtu. Urcite sa na to nevykaslite. Tie tereny su super. Mne osobne sa este nikdy neznicila ani len retaz a prevody v ziadnom blate, takze nicenia techniky by som sa az tak nebal.

P.S. Seriozny predny blatnik je priam nutnost aby mal clovek pohodu a nie plny xicht blata/vody, zadny tiez nebude uplne na skodu.

Naposledy upravil Jezus dňa 01.06.2010 - 10:51:39, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 01.06.2010 - 10:50:10
00
samozrejme počasie nikto nezaručí, blato určite bude, minimálne vo štvrtok, očakáva sa zlepšenie počasia smerom k víkendu...prvá etapa je však relatívne krátka - 40 km sa dá zvládnuť aj v nečase, pripravené sú samozrejme alternatívne prejazdy niektorých kritickejších úsekov...

verím, že zajačie úmysly zajtra u vás pominú a uvidíme sa na štarte...

Rača už bude na slniečku ;)
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 10:50:23
00
.. vahate, tak minimalne sa vam oplati tam ist, dat prvu etapu a potom sa rozhodovat co dalej. ...

tak toto určite nie ...
ak, ... tak všetko, ... pokiaľ "technika kondička alebo zdravie" nepovie NIE

Rača už bude na slniečku
pochopil som slnečné Piešťany :rofl:
Zobraziť komentár 01.06.2010 - 11:00:56
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Plášte a duše / Plášte / MTB plášte)
keyboard_arrow_up