2base: pekne si to napisal, ako by si mi z
duse cital...
2matt: v jednom s tebou uplne suhlasim, ak sa chce napr. 15rocne bajkerske decko vytiahnut, pri absolvovani 17tich podujati potrebuje naozaj kopu penazi atd. V sucasnej situacii mu ostava odjazdit XC seriu a dufat, ze sa uchyti v nejakom klube, ktory ho mozno nebude sponzorovat, ale minimalne ho prituli lacnejsimi suciastkami a spolocnymi vyjazdami (alebo sa skamarati s niekym z fora, ktory ho na dany pretek odvezie)
Kedze ja jazdim maratony pre potesenie a pre spoznanie roznych tras v SR, tak sa vacsiemu poctu tesim, aj ked vsetky nikdy neodjazdim. A zaroven mi je jedno akym systemom sa preteky boduju a ci na starte vidim chrbat Milana B. alebo Vlada O., teda tesi ma, ze ich vidim, ale je mi jedno, ci su v "mojej" tabulke alebo nie. O spoznani super ludi a zazitkoch nebudem hovorit, to je samozrejme!!!
HITPARADA 2007:
hodnotim hlavne vyber trate, roznorodost, technicku (nie fyzicku) narocnost, az v druhom rade zabezpecenie a vsetko s tym spojene...
1. HORAL krejzi - kutlovy maraton v SR, vsetky typy povrchov, dlhe aj kratke stupania, zjazdy, single, vyhlady, zabezpecenie, znacenie, obcerstvovacky, aj ludia, ktori organizuju a pomahaju, spracovanie webu atd
DUBNICAK hard - dtto.
2. MEDZIHORY - chybal mi len jeden okruh pre dlhu, inak super, zlepsil by som web
SARISSKY - dost nepresne uvedena dlzka a prevysenie, inak super
SULOV - zial som siel len kratku (preto 2), ale super
3. SLANSKY, 1.KBM, Sv. JUR, B.STIAVNICKY, JEDOVNICE - proste iba dobre, ale oplati sa skusit, skoda okruhov u niektorych
4. VLKO-HRON, PANDA, STUPAVA, - nieco im na trati chyba, skor dopoctu
5. PRAVENEC - skoda casu a benzinu
A na zaver moj sen na 2008: Salzkammergut a Gardamarathon