Lokalizácia
Formulár sa odosiela
určite prídem, a do ktorej kategórie sa mám dať ?

Ak nebudeš mať 26" kolieska tak ti zostáva jedine kategoria cestne a crossové bez obmedzenia veku. Ak budeš mať 26" tak podľa veku medzi "mladíkov" :clap:
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 09:36:44
00
na šprintpolom idem vyskusat xcontrol, a ak bude pekne tak snáď sa zucastnim aj sutaze :)

takze vidime sa...

ps: kolko je prihlasenych ludi?
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 14:32:18
00
http://cyklo.sao-tatry.sk/2009/samostatne/sprint/index.php?kam=1

a ešte trochu nostalgie :-)

Po premiére cyklistického ŠPRINTPOLOM-u

Dobrá vec sa podarila ...

V prvú októbrovú nedeľu sa uskutočnil 1. ročník amatérskych cyklistických pretekov „ŠPRINTPOLOM. Napriek chladnému počasiu a rannej hmle sa na štart postavilo 70 milovníkov bicyklov (57 mužov, ktorí súťažili v dvoch kategóriách do 35 a nad 35 rokov dopĺňalo 7 chlapcov, 2 dievčatá a 4 dámy). Náročná trať so stálym stúpaním, so štartom v Stráňavách pri Múzeu SNP merala 5200 m, mala prevýšenie 500 m a končila v cieli na vrchu Polom v sedle Javorina. Organizátori ju nazvali aj traťou „bez oddychu„, na ten jednoducho nebola žiadna príležitosť, avšak slniečko na vrchole bolo za odmenu.

V kategórii do 35 rokov bol najrýchlejší Michal Zbýňovec s časom 21 min. 37 s, dve minútky za ním zaostali druhý Karol Kondek a tretí Tomáš Martínek. V kategórii nad 35 rokov na Polom najrýchlejšie vyšliapal pán Rebro s časom 26 min. 43 s, iba s 29-sekundovou stratou dorazil druhý Ľuboš Gabčík a s 50-sekundovou stratou tretí František Wild.

Medzi chlapcami boli najrýchlejší Martin Slotta a Arnošt Dupal, poklonu si zaslúžia i dievčatá Linda Kmeťová a Lenka Dupkalová ako aj najmladší účastník pretekov a vôbec nie najpomalší, iba deväťročný Matej Oravec. Najrýchlejšou dámou bola Evka Berková s časom 37 min. 59 s.

Všetci účastníci si po pretekoch pochutnali na výbornom guláši v Hostinci pod hradom Strečno, kde sa konalo i oficiálne vyhlásenie výsledkov. Oveľa dôležitejšia však bola úžasná atmosféra, ktorá všetkých prítomných spájala. Preteky za podpory sponzorov: firiem Dema, SodexhoPass, Spectrum, VIP Auto Žilina, Walmark, Topas, Autošport Žilina, Konica Minolta, Gate A, Čierna Hora, Púchovský mäsový priemysel, Gazdovský hostinec, obec Stráňavy, Tvarovanie PCHZ, zorganizovali nadšení cyklisti z Cyklopozitív klubu Žilina.

„Chceli sme urobiť rozlúčku so sezónou pre tých, ktorí majú radi bicykle a tak si mohli vymeniť názory, zmerať medzi sebou sily alebo sa len presvedčiť, na čo majú“, hovorí predseda Cyklopozitív klubu a duša pretekov Ľuboš Dupkala a dodáva: „Hodnotíme to veľmi pozitívne, že si ľudia našli cestu na štart aj napriek tomu, že počasie ráno nevyzeralo najlepšie. Naše očakávania sa naplnili a my veríme, že o rok sa stretne ešte viac ľudí a spolu prežijeme opäť úžasný športový i spoločenský deň“.

Hlavnú cenu pretekov – športový bicykel od výrobcu a predajcu bicyklov - spoločnosti DEMA – sa však rozhodli organizátori darovať tým, ktorí o cyklistike možno len snívajú, ale bicykel si, žiaľ, dovoliť nemôžu. Pri príležitosti Dňa nádeje si ho prevezme pani Anna Halečková, riaditeľka Domova sociálnej starostlivosti pre deti a dospelých LÚČ zchb, na Ul. J. Kráľa v Žiline.

Želaním organizátorov je, aby sa z pretekov stala tradícia, aby bol ŠPRINTPOLOM zapísaný v kalendári žilinských milovníkov cykloturistiky. V budúcom ročníku plánujú otvoriť už oficiálne kategóriu detí a veteránov nad 50 rokov.

Ak by ste sa chceli dozvedieť viac, prípadne stať sa členom Cyklopozitív klubu, navštívte internetovú adresu: www.cyklo-pozitiv.sk
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 14:38:41
00
Prihláška je moc komplikovaná. píta login a heslo .
a kdo mi ho pridelil ? neviem o tom že by som mal nejaké meno a heslo pri registrácii.
nechám to až na ráno.
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 15:09:22
00
uff, Roman, veď to je cyklo.sao-tatry....bezkonkurenčne najpoužívanejší prihlasovací systém na maratóny v SR...to nepoznáš? :whew:
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 15:14:02
00
na šprintpolom idem vyskusat xcontrol, a ak bude pekne tak snáď sa zucastnim aj sutaze :)

takze vidime sa...

ps: kolko je prihlasenych ludi?

ZAtiaľ 75 ale určite toto číslo nieje konečné. :clap: :clap: :clap: Aktuálny stav môžeš sledovať na stránke http://cyklo.sao-tatry.sk/index.php?menu=1&l=sk
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 15:20:28
00
Prihláška je moc komplikovaná. píta login a heslo .
a kdo mi ho pridelil ? neviem o tom že by som mal nejaké meno a heslo pri registrácii.
nechám to až na ráno.

tak zvol tam pod šprinpolom "Neregistrovaný" a nasledujucu stranku daj povoliť nech ju otvorí, a tam sa už registrovat môžeš bez Loginu.
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 15:56:16
00
tak zvol tam pod šprinpolom "Neregistrovaný" a nasledujucu stranku daj povoliť nech ju otvorí, a tam sa už registrovat môžeš bez Loginu.

vďaka! ináč na sao tatry ma niekto zaregistroval už dávnejšie a ja nemám heslo k mojej registrácii.

idem to skúsiť ešte raz tak ako píšeš.
Zobraziť komentár 07.10.2009 - 10:47:10
00
baranko, a mam zobrat aj nieco na zahriatie? :D
Zobraziť komentár 07.10.2009 - 11:08:05
00
baranko, a mam zobrat aj nieco na zahriatie? :D

mal by si ! zeber ten uherský jonťák.
Zobraziť komentár 07.10.2009 - 11:19:23
00
tak už som zaregistrovaný, vyriešil som to novou registráciou , k menu som pridal po písmenu z medzerou a mám nový login a heslo. dúfam že ho nezabudnem.Alebo nestratím.
Zobraziť komentár 07.10.2009 - 11:23:52
00
mal by si ! zeber ten uherský jonťák.

ok, tak pred startom sa posilnime nech nam to lepsie slape na polom
Zobraziť komentár 07.10.2009 - 11:30:19
00
ok, tak pred startom sa posilnime nech nam to lepsie slape na polom

Asi budem mat pri starte aj dreger ked sa tu tak na to divam....
Zobraziť komentár 07.10.2009 - 12:01:55
00
8)
Zobraziť komentár 07.10.2009 - 14:53:14
00
A kto nesplní stanovené promile, mal by dosťat " jonťák" priamo na štarte :rofl:
Zobraziť komentár 07.10.2009 - 15:43:43
00
keyboard_arrow_up