Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Zacinam sa hanbit :oops: Este ze som nedokoncil, aspon ma nediskvalifikuju :roll:

Vela ludi islo v protismere, aj policajne auto islo stredom cesty po dvojitej ciare, takze sme si to mnohi asi ani neuvedomili ze pachame zlocin. 8)

Dutchman, Ty zlocinec :shock: Uz viem, preco Ta potom prenasledovali 8) ale aj tak Ta nechytili :twisted:
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 14:22:49
00
pekná komédia je to tu :P
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 14:22:55
00
Pozdravujem všetkých baikerov.
S obrovským záujmom sledujem Vašu diskusiu o Považskom maratóne. Teraz s odstupom pár hodín chcem do fóra prispieť aj ja z pohľadu predsedu OZ Cyklomaratón, ktoré zastrešuje seriál. Z úrovne preteku som značne rozčarovaný, žiaľ oproti r.2007 sa výrazne zhoršila. Pretek v Považskej Bystrici bol do seriálu, tak isto ako ďalšie dva nové preteky (Svätý Jur a Dolný Kubín) pre r.2008 prijatý podmienečne a o jeho zotrvaní či nezotrvaní v r.2009 rozhodne valná hromada OZ Cyklomaratón po skončení ročníka 2008.
Ohľadom pridelených či nepridelených bodov do seriálu - vedenie OZ CM momentálne rieši len dva podnety:
1.) Saldi - tu uvažujeme o dvoch variantoch - úplnom odobratí bodov, alebo len o určitej penalizácii vzhľadom na to, že skrátenie trate z jej strany nebolo úmyselné a verejne to priznáva (ten druhý je viac pravdepodobný).
2.) Ivan Jankovič - je mi veľmi ľúto čo sa stalo, radi by sme mu pridelili body ako víťazovi, len s tým musí súhlasiť víťaz Jožo Čaprnka, tak aj druhý v poradí Jožo Orem - čo si myslím nebude až taký problém, dúfam, že to doriešime v Partizánskom.
Dúfam, že týmto už ustane naťahovanie a Saldi s Líviou ZV. (Baby, snáď sa v Partizánskom všetci traja stretneme a spoločne to uzavrieme-bez obáv ma tam odchyťte).
Ďalšie oficiálne podnety na riešenie zatiaľ nie sú. To premiešanie pred letmým štartom a penalizácia modrých čo odštartovali s červenými si neviem dosť dobre predstaviť, keďže nikto nevie kto tam bol a kto nie... Ak máte nejaké reálne riešenie SEM S NÍM.
Zatiaľ z mojej strany toľko, teším sa na Vás všetkých v Partizánskom.
Ivan Zemko-predseda OZ CM
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 14:26:59
00
To aby sa clovek pomaly aj bal chodit na maratony.
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 14:51:18
00
To aby sa clovek pomaly aj bal chodit na maratony.

to si nemyslím :wink:
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 14:52:13
00
Ivan, vdaka za vyjadenie sa. Ako si pisal - organizator Cyklofestu nema asi chut sa (mi) vyjadrit. S rozhodnutim vedenia OZ CM - nech uz bude akekolvek, suhlasim. Naozaj sa nepotrebujem s niekym dotahovat a uz vobec nie o body. Ucast v Partizanskom z mojej strany nie je ista, no rada sa s tebou stretnem a porozpravam.
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 15:17:16
00
sledujem tiez tuto debatu a zucastnil som sa, nebudem sa opakovat start nebol dobry, mne sa trat pacila, inac sa nestazujem, ale co by som chcel povedat je jedna vec v celej tejto serii aspom co som si pozrel mi chyba v stanovach alebo sutaznom poriadku odstavec ,, organizacne zabezpecenie preteku ,, ako tu niekto povedal vsetky pripomienky by mali smerovat k zlepseniu a nie len dookola omielat co bolo a ako bolo, pani o OZ cyklomaraton chcem sa opytat existuje nieco taketo? lebo ak nie treba urobit jasne pravidla a podla nich sa riadit a potom mozete vy ovplyvnovat uroven, neviem nic som nenasiel, ak ano dajte mi odkaz. dakujem.

co mi je velmi luto a je to najneprijemnejsia vec su zranenia v sporte ktorym sa treba vyhnut, neviem ako k zraneniu p. Jurkovica sutocne prislo ale na druhej strane prosim vsetkych ak sa vam nieco podobne stane nepokracujte v zavode a dajte sa nalezite vysetrit, myslim ze ziadne body a umiestnenie za to nestoji, po zrazke s autom bez odborneho vysetrenia a pristrojov nemozete posudit vas zdravotny stav zodpovedne a nasledne komplikacie su velmi rizikove
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 15:18:25
00
chlapci,ozaj chcete vyjadrenie organizátora,alebo len tak šlaháte do vetra?dopozeráme video zo štartu a trate a on sa vám určite vyjadrí.Len neviem či to ozaj chcete počuť? Chcete aj vidieť možno aj sami seba ako idete v protismere na štvorprúdovom medzinárodnom tahu E-51 ceste ktorá nahrádza dialnicu? i iné zdokumentované výstrelky nehodné mysliacich ludí?

v prvom rade viest trasu maratonu po E-51 bol skvely napad :D

daj video, aspon uvidime ako organizator zvladol ustrazit modrych medzi modrymi :twisted:
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 15:19:37
00
sa vam cudujem ze sa tuna este stale o tom bavite. je po maratone a aj tak uz nikto nic nezriesi(nedostatky boly uz povedane pred niekolkymi stranami) a co sa saldi tyka ... kto z vas co chcete skrtnut jej body by sa verejne priznal ze si skratil trat (uprimne ani by som sa zrejme nepriznal) pripravujte sa radsej na partizanske (dufam ze dojdem aj ja)

PS: neviete o neakom lacnom private v PE pre cca 4 osoby
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 15:50:41
00
Mogoni si na jesen nedokázali zorganizovať ani len ukončanie sezóny nie to ešte aby organizovali maratón... :lol:

Ak sa nájdu dostatočné fin. prostriedky, tak by sme radi znova začali s Púchovským maratónom.
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 16:06:08
00
Mogoni si na jesen nedokázali zorganizovať ani len ukončanie sezóny nie to ešte aby organizovali maratón... :lol:

Hm, ak si dobre spomínam, tak ukončenie sme mali a organizátorom ukončenia neboli ľudia zodpovední za PB Maratón, no NIEKTO sa ukončenia sezóny v PB nezúčastnil kvôli NEZNÁMYM príčinám, spomínaš? ;)
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 16:33:03
00

Hm, ak si dobre spomínam, tak ukončenie sme mali a organizátorom ukončenia neboli ľudia zodpovední za PB Maratón, no NIEKTO sa ukončenia sezóny v PB nezúčastnil kvôli NEZNÁMYM príčinám, spomínaš? ;)

tak pokial viem, som z tonom šiel, a nikdo tam nebol :) . malo sa to konať za fabrikou pri tej dh trati...

o tak sa moc ospravedlnujem, že som tak hanebne škatulkoval. no mogoň jak mogoň :lol:

a ake neznáme príčiny?, nespomínam...
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 17:13:55
00
takze vazeni, s oznacenim trate to nemohlo byt az take zle ked 2,3,4,5 miesto obsadili rusi, s najvacsou pravdepodobnostou sa dokazu lepsie orientovat v terene ako my-nasinci, alebo tie znacky boli ruske? zdrastvuj stefanik (1.miesto):) takze chyba nie je v organizatoroch, ale v nasej neschopnosti orientovat sa v akej kolvek situacii. a to nehovorim o situacii na E-51 ktora bola zrozumitelna a aj tak sme reagovali nedisciplinovane (stadovite), ze by sme nepocuvali organizacne pokyny? tak to bolo, nepocuvali sme. suma sumarum, lahko sa kritizuje, tazko ocenuje. mam prijemny zazitok napriek vsetkym "zmatkom" o ktorych tu citam a tesim sa na cyklofest 2009.
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 17:37:59
00
pre ....slečna má 10ročného syna

Prílohy:

DSC_0017.JPG
DSC_0017.JPG 804.78 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.05.2008 - 17:43:13
00
:P
Zobraziť komentár 19.05.2008 - 18:31:04
00
keyboard_arrow_up