Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
Predpoveď počasia naznačuje, že tento víkend bude Tríbečie zjazdné ešte lesom. Teplota 15stupňov (hore okolo 10)
Ak má niekto záujem ísť napr. na Medvedí vrch a okoštovať vrcholovkový singel smerom na Trojchotár, dajte vedieť. Išlo by sa v nedeľu skoro odpoludnia z Jelenca. (presný čas stretávky sa ešte upraví)
Záujemci, dajte mi vedieť na MTBIKER mail.
Včera som pešo prechádzal cez Medvedí vrch a V. Tribeč, podklad väčšinou suchý, ale miestami je dosť vysoká vrstva lístia, takže nevidíš čo je pod tým. Stromy na hrebeni už sú na mnohých miestach odlistené.
dnes som bol prepíliť a vyčistiť hunták..zostala tam ešte jedna čerešňa, ktorú som nedal, musím sa tam ešte vrátiť..ale okrem tejto jednej prekážky je to priechodné..
Ale spravil si to parádne vedúci!!!
Veľká vďaka! Bude video
ešte to pôjdem prehrabať od lístia, už by malo byť všetko zo stromov na zemi..inak nový kúsok je aj vedľa Válova, pod troma dubami..tam ešte budem ešte makať..
Čaute bikeri, včera som bol prvý krát pozrieť na Borine. Bol som to tam očekovať iba peši, že ako to vyzerá. Keď som uvidel všetky tie cestičky, skoky a klopené zákruty bol som milo prekvapený. Je to podľa mňa veľmi pekne spravené. Je to síce teraz pod snehom ale prešiel som tam toho dosť. Ak som sem tam uvidel v ceste nejaký konár alebo padnutý strom a dal sa odtiahnuť, urobil som tak. Chcel by som pochváliť všetkých bikerov, ktorí sa podieľali na tvorbe týchto cestičiek. Hneď ako sa oteplí na jar, tak sa tam dúfam s niekým z vás stretnem. Som za to aby sa to udržiavalo, s čím s radosťou budem pomáhať. Takto v strede Nitry kde sa dá na sedle bicykla prejsť kúsok prírody je na nezaplatenie.
Na Borine máme spravený aj segment na STRAVA.com volá sa Nitranske XC. Okruh je označený zeleným sprejom na stromoch. Dokonca sme tam mali aj neoficiálne XC preteky na youtube je aj niekde video. Hlavnú časť tvoria DH trate ktoré vytvorili a udržiavajú chalani z Velosprintu a ich kamaráti. Všetko čo tam je treba udržať a čistiť nech sa tam nenasťahujú feťáci a, bezdomovci.
Zdravím vás.
Keď ze som nový tu, chcel by som sa opýtať či existuje spôsob ako sa dostať do priemyselného parku(Marel) z Chrenovej (Trieda Andrea Hlinku) na bicykli a samozrejme mimo diaľnice.
Mam MTB cube nie je to cestak ale snáď sa nájde niekto kto pozná starú cestu alebo spôsob ako sa dá hodiť na bike nie autom.
Ďakujem vám všetkým vopred za odpoveď. Dúfam že nikto nebude nahnevaný.
Príjemný večer prajem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak má niekto záujem ísť napr. na Medvedí vrch a okoštovať vrcholovkový singel smerom na Trojchotár, dajte vedieť. Išlo by sa v nedeľu skoro odpoludnia z Jelenca. (presný čas stretávky sa ešte upraví)
Záujemci, dajte mi vedieť na MTBIKER mail.
Včera som pešo prechádzal cez Medvedí vrch a V. Tribeč, podklad väčšinou suchý, ale miestami je dosť vysoká vrstva lístia, takže nevidíš čo je pod tým. Stromy na hrebeni už sú na mnohých miestach odlistené.
Ale spravil si to parádne vedúci!!!
Veľká vďaka!
https://mynitra.sme.sk/c/20720069/lanovku-na-zobor-ma-stavat-dvadsat-ludi-necele-dva-roky.html
Detaily tu http://www.enviroportal.sk/Sk_SK/eia/detail/vyhliadkova-kabinova-lanovka-nitra-zobor
Situacne zakresy su v NitraLanovkaZamer.pdf
To už aby si si kupil modlitebnú knižku, veď ovečky sa poskladajú
Keď ze som nový tu, chcel by som sa opýtať či existuje spôsob ako sa dostať do priemyselného parku(Marel) z Chrenovej (Trieda Andrea Hlinku) na bicykli a samozrejme mimo diaľnice.
Mam MTB cube nie je to cestak ale snáď sa nájde niekto kto pozná starú cestu alebo spôsob ako sa dá hodiť na bike nie autom.
Ďakujem vám všetkým vopred za odpoveď. Dúfam že nikto nebude nahnevaný.
Príjemný večer prajem.