Ahojte. Neviete mi niekto poradiť ako je to s bikovaním v okolí Podlesku? Ak by to šlo, uvažujem, že by som išiel z Podlesku na Suchú Belú odtiaľ Glackou cestou a doprava na Kláštorisko a stadiaľ nejako (neviem ako) späť na Podlesok. Okolo Hornádu to asi nepôjde, však?
Je to síce NP, ale po normálnych zvážniciach by sa asi dalo jazdiť. Kto máte skúsenosti prosím napíšte.
Dík
no okolo Hornadu asi nie myslim ze tam su niejake rebriky a taketo veci ale z Klastoriska sa da ist dole rovno do Podleska perfektny zjazdik.
ja chodim aj takto:vyndes hore tou Suchou Belou potom do prava po modrej az na Glacku cestu a potom na zelenu cez Male zajfy az do Stratenej a potom cez Kopanec naspat na Podlesok.
To by nemuselo byť špatné, ale idem s manželkou a to by pre ňu asi bolo moc.
Ale teraz som to pozeral a počítal, bolo by to asi 40 km, z toho posledných 10 dole kopcom z Kopanca. To by asi aj šlo.
no myslim ze to bolo trochu viac ako 40km ale nieje to nic narocne su to len dva kopce a ten zjazd z Kopanca do Podleska sa zda byt nekonecny ma viac nez 10km
s bajkovaním v NP asi budu trošku problemiky...... dost sa tam chlapci zelení ježia........
treba preštudovat navštevný poriadok...
s oblubou sa vyhrážaju pokutamy ...neviem či už niekomu dali....
niektore cyklotrasy zrušily........
o Hornáde eni neuvažuj......slabšie srdiečka maju na retaziach a kovových stupačkých.....naložene v nohaviciach.....NEDA SA....
z Kopanca dole ja asfalt....žiaden problém......len brzdit a brzdit.....
Pravdepodobne tam pôjdem v sobotu 24. Prespím v Podlesku a ešte niečo kratšie na nedeľu. Rozmýšľajte či sa nechcete niekto pridať
v piatok 23. mame firemny den, keby som tam siel s bikom tak sa mozem zastavit aj v Raji ...
premyslim ... do vtedy sa zahoja rany zo vcera
Mas predstavu o kolkej by ste startovali?
práve že ....tvrdo idu aj po lesných cestách....snažia sa nás vytlačit len na asfalt.........kamarát má za podleskom asi 4 km velmi pekný penzion.....na PILE
Volal som na Správu NP SR a tam mi povedali, že sa dá ísť bicyklom iba po asfaltke na Kopanec a lesnou cyklocestou na Kláštorisko. Že inde v okolí Podlesku cyklotrasy nie sú a mimo nich je biovanie zakázané.
V zákone ake píšu, že je zakázané: vchádzať, alebo stáť s bicyklom na pozemky za hranicami zastavaného územia obce mimo diaľnice, cesty, miestnej komunikácie a vyznačenej cyklotrasy.
Pritom na netových stránkach Sl raja píšu, že turist. trasa cez Zajfy je z dôvodu ťažby dreva zatvorená do odvolania. Keď tam ťažia drevo tak tam musí byť cesta, či nie?
No uvidím, či tam pôjdem, či sa mi s nimi bude chcieť dohadovať.
no rozhodne sa na to priprav, ak niekde na Slovnesku stretnes ochrancov, tak je to v Sl.raji dokonca myslim, ze je tam rangerska sluzba ... tak si pekne nieco nastuduj
Ten ich riaditel na Bev.......čo sa ani neda normálne vyslovit ja na bajkerov poriadne vysadený......
dokonca mi to hovorili aj jeho zamestnanci, ktorých som stretol, ked ma kontroloval, ked som tam minulý rok bajkoval...že je to poriadny K.....
ale on bol v poho....sme sa normalne ludsky porozprávali a uznal argumenty........hlavne.....ked bol vedla ***** les od LKTčka tak, že do konca našich všetkých životov sa nespamatá
hold.....lidi jsou ruuuzni.......
Skus Novoveska Huta-Geravy-Glacka cesta-a super zjazd na Podlesok. A zelenych muzikov ignoruj oni nevedia co chcu ako chcu a vyhrazky s pokutami neber vazne. Cigani im rubu Raj pred nosom a s tym nedokazu urobit nic a o bordeli nad Suchou belou ani nehovorim. Som Spisiak ale oni su ti co brzdia cestovny ruch na Spisi. V raji je strasne vela peknych tras uzivaju ich pri tazbe a cez vikendy su uplne prazdne napr. Matka bozia-Peklisko- Cingov. Co k tomu este dodat. Bevilaqa von z raja.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja chodim aj takto:vyndes hore tou Suchou Belou potom do prava po modrej az na Glacku cestu a potom na zelenu cez Male zajfy az do Stratenej a potom cez Kopanec naspat na Podlesok.
Ale teraz som to pozeral a počítal, bolo by to asi 40 km, z toho posledných 10 dole kopcom z Kopanca. To by asi aj šlo.
ved v smere od Stratenej to je uplne v pohode asi 4km do kopca
ved v smere od Stratenej to je uplne v pohode asi 4km do kopca
v pohode pre bikera ale pre babu to moze byt celkom zaujimave si myslim. na biku som tade sice nesiel ale chystam sa.
dost sa tam chlapci zelení ježia........
treba preštudovat navštevný poriadok...
s oblubou sa vyhrážaju pokutamy ...neviem či už niekomu dali....
niektore cyklotrasy zrušily........
o Hornáde eni neuvažuj......slabšie srdiečka maju na retaziach a kovových stupačkých.....naložene v nohaviciach.....NEDA SA....
z Kopanca dole ja asfalt....žiaden problém......len brzdit a brzdit.....
v piatok 23. mame firemny den, keby som tam siel s bikom tak sa mozem zastavit aj v Raji ...
premyslim ... do vtedy sa zahoja rany zo vcera
Mas predstavu o kolkej by ste startovali?
to pol: neviem kde je ten zjazdík. Nech pozerám ako pozerám z Kláštoriska do Podlsku nič priame nevidím.
to lagonda: Ešte presne neviem kdy by sme išli. Podľa počasia, ale asi 10-11. Predtým si chcem ešte vybaviť nocľah
No a s tým bikovaním v NP. Neviem ako to je. Všetko som sa to snažil viesť po lesných cestách, nie turistických chodníkoch. Uvidíme.
http://www.slovensky-raj.sk/?spod&kat=6 ... 4b1e92a149
V zákone ake píšu, že je zakázané: vchádzať, alebo stáť s bicyklom na pozemky za hranicami zastavaného územia obce mimo diaľnice, cesty, miestnej komunikácie a vyznačenej cyklotrasy.
Pritom na netových stránkach Sl raja píšu, že turist. trasa cez Zajfy je z dôvodu ťažby dreva zatvorená do odvolania. Keď tam ťažia drevo tak tam musí byť cesta, či nie?
No uvidím, či tam pôjdem, či sa mi s nimi bude chcieť dohadovať.
to pol: neviem kde je ten zjazdík. Nech pozerám ako pozerám z Kláštoriska do Podlsku nič priame nevidím.
normalne turistycky chodnik Podlesok-Klastorisko uz som tam siel asi sest krat urcite to tam je
dokonca mi to hovorili aj jeho zamestnanci, ktorých som stretol, ked ma kontroloval, ked som tam minulý rok bajkoval...že je to poriadny K.....
ale on bol v poho....sme sa normalne ludsky porozprávali a uznal argumenty........hlavne.....ked bol vedla ***** les od LKTčka tak, že do konca našich všetkých životov sa nespamatá
hold.....lidi jsou ruuuzni.......
nohu v raji, samozrejme okrem pilčíkov(biznis je biznis)