To akurat budem na dh kempe:) Inak je XC kemp zaujimava myslienka, ale musel by sa toho chytit niekto schopny a skuseny, tak ako je to v pripade Medveda a Bikemagazin summer kempu. Vsetka cest. Tiez XCckari zrejme nepotrebuju tolko technickej vychovy(sic by sa vetsine zisla ako sol) takze tam by boli asi rady hlavne ohladom treningu, trocha techniky a spolocne vyjazdy. Nieco ako Velo camp.
nad takym niecim som uz uvazoval...vid http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=12143 ...ale to je beh na dlhe trate a vobec si neviem predstavit zeby som to momentalne akokolvek z casoveho hladiska stihol zorganizovat
to mozeme aj bez toho kempu...inak poznam tam jeden velmi fun zjazdik...zo Zadnych luk pod Buchlovom k detskemu taboru...cca 1km od tych chatiek...nejezno oko a oblecenie nezostalo suche, nejeden laket a koleno cele ...ale da sa to v pohode zijst...ale to je ozaj technicka lahodka...a dole mas toho tak akurat
inak teoreticky ked nad tym tak rozmyslam, tak by nebolo zle niekedy pocas juna zajednat tam ubytko a pojazdit v okolitych horach cez vikend...ozaj to tu stoji zato...kto by bol za?
inak teoreticky ked nad tym tak rozmyslam, tak by nebolo zle niekedy pocas juna zajednat tam ubytko a pojazdit v okolitych horach cez vikend...ozaj to tu stoji zato...kto by bol za?
Urcite by som sa na take nieco dal, len nemozem na 100% potvrdit ziadny termin (zradne podnikanie).
gejza: O narodnom zraze cykloturistov v Kezmarku viem z nasho kluboveho kalendara. Je to prvy krat, na ktorom sa chcem zucastnit, este som nic podobne neabsolvoval. Pojdem s ludmi, ktori uz par zrazov absolvovali, tak sa necham uniest. Ziadny kontakt na organizatora nemam.
ved tak nejako si to predstavujem...v paitok len tak povozenie smerom na Cerovu...niekde sa zastavit na kofolku
sobota...vrch Vtacnik
nedela...napr Hrusovsky hrad
odporucam Cerovu na kofolu, je tam super bar, alebo krcma a ma super chladenu kofolu a preda vam ju dotycny kedy chcete, mozem len pochvalit cerovu - je tam krasne....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hned by som bol prvy zaujemca. Spoznat nove tvare, dat nejake fajn vyjazdy s nejakymi technickymi pasazami ... hmmm to by bolo fajn.
Urcite by som sa na take nieco dal, len nemozem na 100% potvrdit ziadny termin (zradne podnikanie).
to matt : Zarnovica je z Kosic dost daleko
sobota...vrch Vtacnik
nedela...napr Hrusovsky hrad