to mozeme aj bez toho kempu...inak poznam tam jeden velmi fun zjazdik...zo Zadnych luk pod Buchlovom k detskemu taboru...cca 1km od tych chatiek...nejezno oko a oblecenie nezostalo suche, nejeden laket a koleno cele ...ale da sa to v pohode zijst...ale to je ozaj technicka lahodka...a dole mas toho tak akurat
Myslis tu zelenu trasu? Tade som slapal peso hore (az hore vyssie som si vsimol ze sa da ist aj na biku inou cestickou), to uz zavana downhillom, skoda ze som tade nemohol ist dole. Normalne teraz lutujem ze som sa nepustil
Dijck...Partizanske je v nadmorskej vyske 195m.n.m, obec Horna Ves ktorou vlastne vstupujes do pohoria Vtacnik ma 286m.n.m - a ako napisal Kaso Vtacnik ma 1346m.n.m takze celkom slusny vyslap
Co sa tyka nejakej paradnej trasy...sotolinovy vyslap od Mediky cez Zadne luky az na Rubany Vrch 1098m.n.m ( na konci sa uz sotolina straca ) a potom paraaaadny zjazdik po "zltej" cez Balatom ( priznavam ze jednu pasaz som nikdy nezisiel na biku ) smerom na Zadne luky a potom po "zelenej" smerom k taboru ako napisal Matheos cestickou ktora zavana downhillom ...ten zjazdik ma 5km ale stale mas co robit !...ale to je len jedna alternativa mnoztva trackov ktore tu su k dispozicii...myslim ze najdlhsie zjazdy maju okolo 8-10km, ale tam uz musis nakonci ratat so spevnenymi usekmi
preco negativnu? inak ja som fotil iba tu prvu...tie zvysne dve som si "ukradol" z netu :/ ...ta posledna je iba bohuzial realita na hrebeni na useku Tatra-Sucha hora...je tam mnozstvo popadanych stromov...predtym tam bol nadherny singletrack...a ta druha...to je kusok pod vrcholom hrebena...jedna z moznoti vyskusat si svoje DH umenie...hlavne ked ma clovek HT-cko
negativna v tom, ze na prvej a poslednej fotke nevidno priestor pre bike, druha fotka mi vravi : na toto uz mas stare kosti
ale, neber ma smrtelne vazne
Ten teren na druhej sa mi paci najviac:) Velmi dobre.
jo jo...to je velmi dobre...zisiel som na HT-cku a 80mm vidlici...dorobeny som bol ako keby som prehadzoval uhlie z vagonov v Ciernej nad Tisou...ale stale to zato
gejza...v tom pohori na prvej fotke sa medzi stromami skryva tolko ciest ze este o mnozstve nemam ani ja ponatia...snad to do konca zivota napravim
Na tej prvej fotke to vyzera, akoby tam noha cloveka nikdy nevstupila. Vyzera to lakavo. Ze by som sa pridal a skusil to zist? Spytam sa Dijcka ci ma volne miesto vo vlaku/aute.
Matt: ako si to predstavujes? Teda, mohol by sa zucastnit aj slabsi biker? Minuly rok som spravil asi 1400km (tento rok to chcem zdvojnasobit ), AVG mam v takomto (podla mna, uz narocnejsom) terene asi 9-11km/h ... ci by siel kazdy viac menej sam podla mapy, ci znacenia? Zucastnit by som sa urcite chcel, rad by som zajazdil aj tie Beskidy. čo na ne hovoris?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslis tu zelenu trasu? Tade som slapal peso hore (az hore vyssie som si vsimol ze sa da ist aj na biku inou cestickou), to uz zavana downhillom, skoda ze som tade nemohol ist dole. Normalne teraz lutujem ze som sa nepustil
Co sa tyka nejakej paradnej trasy...sotolinovy vyslap od Mediky cez Zadne luky az na Rubany Vrch 1098m.n.m ( na konci sa uz sotolina straca ) a potom paraaaadny zjazdik po "zltej" cez Balatom ( priznavam ze jednu pasaz som nikdy nezisiel na biku
ako fotograf ale mas talent, fotky su brilantne, kompozicne bezchybne
ale, neber ma smrtelne vazne
jo jo...to je velmi dobre...zisiel som na HT-cku a 80mm vidlici...dorobeny som bol ako keby som prehadzoval uhlie z vagonov v Ciernej nad Tisou...ale stale to zato
gejza...v tom pohori na prvej fotke sa medzi stromami skryva tolko ciest ze este o mnozstve nemam ani ja ponatia...snad to do konca zivota napravim
Buchlov
Máte čo robiť chalani. Do začiatku kempu musíte tie jamy a priekopy zarovnať, rozšíriť tie lesné chodníky a odpratať z nich kameňe a konáre
Len srandujem, tá stezka vyzerá fajnovo.
Jeeejda, tam som bol pred 13timi rokmi ako "pioniersky" veduci.