Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Marečku kedˇzoberieš kamarátov tak ani nenusime chodiť bo nám všetkým natrhnete riť :mrgreen:
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 15:01:38
00
aspon spravi roman video co aj AM.ENaci zo sarisa budu zavidiet;-]
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 15:04:52
00
:lol: vymysli mi handicap 8)
ak by mal niekto záujem - DVD z Kameňákov na snehu - "u nás"
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 15:07:50
00
Palo: OK, sleduj a nevahaj. Taka prilezitost sa tak skoro nezopakuje.
Marek: Dufam, ze kym nam zmiznete z dohladu, tak nam aspon ukazete alternativy trasy.
Rasto: So spravnym lubrikantom nam rit urcite nenatrhu. :P

Nedela na Kamziku z pohladu bratislavskej vevericky len tak si sediacej na strome a luskajucej lieskovy oriesok:
11:22 - Okolo stromu sa brutalnou rychlostou prevali zopar tazko identifikovatelnych objektov, rychlost je tak velka, ze sa rozmazavaju a nedaju sa zaostrit. O par okamihov uz len posledne rozvirene listie pomaly klesa k zemi.
11:35 - K stromu sa blizi skupina nesikovnych divnych tvorov. Vidno ich uz z dialky, idu pomaly, casto zastavaju, obcas padaju po strate rovnovahy.
11:39 - Prave popri strome presiel prvy z tych divnych tvorov. Ostatne tvory stoja hore a pozoruju ho.
11:40 - Dalsie tvory sa postupne vydavaju za tym prvym a snazia sa ho napodobovat. Nie je nudza o pady a hlasne rozhnevano znejuce akusticke prejavy. Prvy prechadza okolo stromu a ako zazrakom udrzuje rovnovahu aj ked nema taky chvost ako vevericka. Druhy naraza do stromu a pada. Treti vaha a zrazu zosada z toho divneho stroja a schadza dole pesi.
11:58 - Tie divne tvory este stale vidno kusok ponize stromu. Postupne klesaju nizsie, ale pady ich spomaluju. Hadam sa im to do tmy podari...

:lol:

P.S. Beriem len fotak s VGA 30fps videom, nebudem to doma strihat a ozvucovat, takze necakajte ziadne zazraky. A snad zoberie nieco podobne aj niekto dalsi...
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 15:28:43
00
Qua, vymyslí sa takáto akcoška a ja akurát nemám po ruke celopružiak. No ništ to. Nejak bolo, nejak bude. hehe Už som na čase 11:40 hod. hehe
Dúfam že budem môcť doraziť.
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 15:33:33
00
:))) tak to je asi prva akcia v okoli ba na ktorej lutujem ze budem chybat....tesim sa na vid/photo. Btw, marek a ostani borci - handicap by bol vsetci komplet HTcka optimalne s pevnymi vidlami:) Ak sa neda tak aspon HT.. ale myslim, ze aj tak sa to moc neda porovnavat..
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 17:08:55
00
odpoved som napisala v inej teme, vsakze :wink: , ale zopakujem sa aj sem:
idem pridem :oops: .... ale len sobotu :| :roll:
.
btw. Jezusov popis rulez !!! :mrgreen:
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 18:08:50
00
ano Jezus je básnik dufam že cez zimu zosmolí nejaký super report aj z gardy.myslím si že by bolo o čom :mrgreen:
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 19:31:02
00
Ak sa najde nejaky dobrovolnik (vsak, mar_tin), bol by som povdacny za zaznacenie danych "kamenakov" do mapy MAKADA, prip. nejakej inej normalnej mapy a postnutie fotky do tejto temy. Pokial teda nevadi, ze bude vela ludi zrazu tie useky poznat. Vdaka.

PS: Prijemnu zabavu a nedokalicte sa.
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 19:44:08
00
Btw, marek a ostani borci - handicap by bol vsetci komplet HTcka optimalne s pevnymi vidlami:) Ak sa neda tak aspon HT.. ale myslim, ze aj tak sa to moc neda porovnavat..

Ale no tak. Idem si to tam pozriet po trinastich rokoch a ostatni sa s tym idu len zoznamit, asi tazko tu mozeme riesit sutaz o rychlost prejazdu s DH borcami.

odpoved som napisala v inej teme, vsakze :wink: , ale zopakujem sa aj sem:
idem pridem :oops: .... ale len sobotu :| :roll:

Kvoli viacerym neucastiam v sobotu (Rasto, Turbi) sa to prave presuvalo na nedelu, takze aktualne plati za predpokladu dobreho pocasia nedela 11:00 bufety na Kamziku. Ak sa situacia zmeni, urcite to sem pribudne. Ja by som nemal problem aj oba dni, ale nemam tolko casu.

P.S. Radsej si zoberte turisticke tretry a nie SiDi s kompozitovou podrazkou. Predsa len by bolo skoda ich znicit, kedze si trufam tipnut, ze nie vsetko pojdu vsetci na biku. :)
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 20:54:51
00
Musí stačiť imbus na zasunutie sedlovky. Ostatné vyrieši zemská príťažlivosť. hehe
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 21:07:09
00
Dakujem za doplnenie, co by som si bez Teba pocal (alebo co by som pocal bez Teba?). :P Cez den som na to myslel, ale uplne mi to vyfucalo z hlavy.

Je to zaroven aj prosba na ostatnych pure XC positive - prosim, ak aj ste taki borci, ze sedlovku dole nikdy nedavate, tak v nedelu si ju potom radsej dole dajte. Nechcem tam nikoho zbierat a znasat do sanitky. A samozrejme prilba povinna! Nejdem tam s nikym, kto ju nenasadi najneskor pri odjazde od bufetov! Vynimka je, ak by siel tie drsne useky pesi. :)
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 21:13:54
00
Konecne dosiel nejaky pokrok z vychodu na zapad a nie naopak :lol: Prajem vam vela zabavy.
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 21:26:11
00
roman, máš pravdu, ale netreba z toho výjazdu robiť horor...
tmax, ak pôjdem, gps log bude k dispozícii...
persing, najlepšia sranda bude, keď chrti zahanbia nás drsných amenistov :twisted:
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 21:32:43
00
Uff, drsný ameňák. To zneje ako keby si sa už dva týždne neholil. hehe
Dobre, už sem cicho.
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 21:34:50
00
keyboard_arrow_up