Lokalizácia
Formulár sa odosiela
noo nie si ďaleko od pravdy...
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 21:40:30
00
a je to tu-dalsie zasiahnute mesto nemocou zvanou AM.EN...RIP :mrgreen:
tesim sa na fotky/video
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 21:55:24
00
Ho ho ho, tak to teda nie. Taka pekna tema a uz si tu chce niekto privlastnovat zasluhy. :) Ake z vychodu? Vsetko to prislo zo zapadu ak sa nemylim a poznam svetove strany. Konkretne z US. :) A ziadne AM.EN sa tu vlastne nekona, toto je len prijemne spestrenie XC sezony ked uz sa nejazdia trasy 70+ km kvoli pocasiu. :)

P.S. A ked uz sme pri tych "drsnych amenakoch", neodpustim si. :) XCckar s dobrou technikou ktory vam to hore kopcom natrie rozdielom triedy a cestou dole sa vas drzi ako kliest napriek nizsim zdvihom ma aj druhe meno - komplexny biker. Je to dalsi vyvojovy stupen nasledujuci po AM.EN. Mozno to aj vy casom zistite. :lol:
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 22:18:05
00
XCckar s dobrou technikou ktory vam to hore kopcom natrie rozdielom triedy a cestou dole sa vas drzi ako kliest napriek nizsim zdvihom ma aj druhe meno - komplexny biker.

Daj este viac zabavy, pls : D Taky sa este nenarodil : )
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 22:29:38
00
...XCckar s dobrou technikou ktory vam to hore kopcom natrie rozdielom triedy a cestou dole sa vas drzi ako kliest napriek nizsim zdvihom ma aj druhe meno - komplexny biker. Je to dalsi vyvojovy stupen nasledujuci po AM.EN. Mozno to aj vy casom zistite. :lol:

takyto jedinci maju kratku zivotnost vzhladom na roztrasenost v snahe prejdenim terenu ktory musia horko-tazko tlmit vsetkymi klbmi na ich vyziabnutych telach :mrgreen:
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 22:30:20
00
No tak ak tu v nedelu budem, tak sa tejto akcie rad zucastnim a zoberem aj kamosov co jazdia rohatku .. snad sa mi podari dovtedy odvzdusnit prednu brzdu 8)
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 22:50:57
00
warzone, mas u mna bod. :)

Dijck, nemusime to brat doslovne, ze? :) A ked ano, tak ver, ze sa taky narodil, len mozno Ty si nemal tu cest. Ked si ale vsimnes ako jazdi maratonska spicka zjazdy a na com, tak potom to mozno uz dostane realnejsie kontury, hm? Som uplne presvedceny o tom, ze trasu obsahujucu aj slusne prevysenie (a normalne zjazdy, nie metrove skoky kedze na to XC bike stavany nie je) vzdy prejde rychlejsie biker s dobrou jazdeckou technikou na 11,5 kg XC biku, ako na 15,5 kg endure. Samozrejme dole kopcom nieco strati, to je jasne, ale zdaleka nie tolko, ako hore kopcom ziska. Tak som to myslel...
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 22:56:47
00
kolko ich uz mam? :p
kazdy ma svoju pravdu a ta je niekde uprostred,treba mat aj kondicku aj techniku ak nahanas sekundy,ale o tom AM.EN nieje,tak celej tej hadke unika zmysel nemyslite?Nechajte uz tie chrtie hadky a radsej si cez vikend v klude uzite teren ;)
Zobraziť komentár 12.11.2008 - 23:37:14
00
P.S. Radsej si zoberte turisticke tretry a nie SiDi s kompozitovou podrazkou. Predsa len by bolo skoda ich znicit, kedze si trufam tipnut, ze nie vsetko pojdu vsetci na biku. :)

Vďaka Ti za Tvoju starostlivosť, ktorou nás a naše tretry vo svojej nekonečnej múdrosti zahŕňaš a sľubujem, že budem na to v nedeľu myslieť. :D
Musí stačiť imbus na zasunutie sedlovky. Ostatné vyrieši zemská príťažlivosť. hehe

Imbus ani nepotrebujem, len škoda, že musím dať dole moje krásne blatníčky. :cry:
Predný si možno nechám! :oops:
Zobraziť komentár 13.11.2008 - 00:36:48
00
kolko ich uz mam? :p
kazdy ma svoju pravdu a ta je niekde uprostred,treba mat aj kondicku aj techniku ak nahanas sekundy,ale o tom AM.EN nieje,tak celej tej hadke unika zmysel nemyslite?Nechajte uz tie chrtie hadky a radsej si cez vikend v klude uzite teren ;)

Mal si jeden, ale stratil si ho za to slovicko "chrtie" a za tvrdenie, ze AM.EN nie je o kondicii. :)

Dufam, ze to nikto ako hadku neberie, nemam dovod hadat sa. Len som si chcel trochu rypnut a dat pre zmenu opozicny nazor, ze XC je viac ako AM.EN, lebo väcsinou to na fore vyznieva tak, ze vsetci co sa neoznacuju pismenkami AM.EN su menej zdatni bikeri. Nikto nie je lepsi ani horsi kvoli par pismenkam... That's all.
Zobraziť komentár 13.11.2008 - 01:04:15
00
Ked si ale vsimnes ako jazdi maratonska spicka zjazdy a na com, tak potom to mozno uz dostane realnejsie kontury, hm?

Som uplne presvedceny o tom, ze trasu obsahujucu aj slusne prevysenie (a normalne zjazdy, nie metrove skoky kedze na to XC bike stavany nie je) vzdy prejde rychlejsie biker s dobrou jazdeckou technikou na 11,5 kg XC biku, ako na 15,5 kg endure. Samozrejme dole kopcom nieco strati, to je jasne, ale zdaleka nie tolko, ako hore kopcom ziska. Tak som to myslel...

Prave ze viem ako jazdi mataonska/xc spicka a nie je to nic slavne aj ked beriem do uvahy tie biky. Jeden clovek co na slovensku technikou vytrca je Miso Lami inak je to dost bieda..

S druhym odstavcom plne suhlasim.
Zobraziť komentár 13.11.2008 - 01:12:38
00
vyzerá to na najakú masovku :P
Zobraziť komentár 13.11.2008 - 07:35:04
00
toho by som sa nebal
Zobraziť komentár 13.11.2008 - 08:16:41
00
Ja sa toho bojim... :)
Zobraziť komentár 13.11.2008 - 08:24:57
00
aj ja... povedal by som, že tam netreba ťahať 150 "kamošov, ktorí jazdia rohatku". malo by to byť naozaj spestrenie konca chrtej sezóny, ako napísal jezus vyššie. ide o zábavu v náročnejšom teréne a precvičenie techniky plus teda nejaký čajík v bufete.
Zobraziť komentár 13.11.2008 - 08:32:45
00
keyboard_arrow_up