je tu nejaky biker z Dlhych dielov, ktory jazdi aj cez tyzden ?
pred nedavnom som sa sem prestahoval a uz som pochodil vsetky chodnicky, aspon mam ten pocit, tak mozno by mi niekto mohol rozsirit obzory...
zdravim, mam taku prosbu. nenasiel by sa tu niekto z dlhych dielov co by mi mohol poziciat kluce na HTII kluky? na misky aj na kluku samotnu. Bol by som velmi povdacny. Dakujem
Hmm, nuž uvidím kedy sa do BA dotrepem a kedy si budem servis robiť keďže už v sobotu by mohol byť bike ukážkový. Ale ak to nepotrebuješ hneď, tak kedykoľvek po tomto termíne, inak maximálne na deň, možno dva.
Ja sem tam chodím. Minule som dokonca (už v takej skoro tme) stretol až troch svetieľkujúcich cyklistov. Jeden išiel po asfaltke dole, druhí dvaja išli do lesa po vrstevnicovej ceste nad Salesom. Ale žiadny ma svetlom neoslepoval
Tak, tak, niet nad večernú bikovačku ako odreagovanie sa. Nadhoď čas a miesto, ja sa viem prispôsobiť.
Včera som chcel ísť na chvíľu po tme na Kobylu, ale štart o 19:30 bol príliš skoro. Takže svetlo som ani nemusel používať, ale pre istotu áno, v lese už bola pred deviatou skoro tma
Ale zato som opäť stretol nejakú divnú líšku, ktorá predomnou nechcela utiecť, len si držala odstup cca do 10 metrov. Keď som vytiahol foťák, zapol blesk, zapol svetlo, tak jej už nebolo Iba v diaľke bolo počuť nejaké divné zvuky čo vydávala.
Čiže neviem kedy. Trebárs o 20:30 na Kuklovskej? Možno sa pridá ešte niekto, aj keď to nie je v téme Nočný výjazd.
OK, o pol deviatej budem hore, ak nespŕchne a nebude z toho príliš mokro. Zimák je na pár dní nepojazdný (a som lenivý nahodiť "zakonzervované" náhradné koleso ).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hmm, nuž uvidím kedy sa do BA dotrepem a kedy si budem servis robiť keďže už v sobotu by mohol byť bike ukážkový. Ale ak to nepotrebuješ hneď, tak kedykoľvek po tomto termíne, inak maximálne na deň, možno dva.
Môžeme sa teda nejak na zajtra/pozajtra dohodnúť.
Práveže cez skúšky je najviac času
Tá hodinka/hodinka a pol jazdenia je skôr taký relax na prevetranie hlavy.
u vas je semester oddych medzi dvoma skuskovymi
u nas je skuskove oddych medzi dvoma semestrami
neviem asi ja
Ale zato som opäť stretol nejakú divnú líšku, ktorá predomnou nechcela utiecť, len si držala odstup cca do 10 metrov. Keď som vytiahol foťák, zapol blesk, zapol svetlo, tak jej už nebolo
Čiže neviem kedy. Trebárs o 20:30 na Kuklovskej? Možno sa pridá ešte niekto, aj keď to nie je v téme Nočný výjazd.