som nemal co robit a napadlo ma ze uz je celkom aj cas na to aby sme sa dohodli kedy si dame tento vyjazdik
Ked som si pozeral kalendar maratonov tak som prisiel na tieto datumy 14 a 15.7 neprichadza maraton v Ba a ja by som nesiel ani den po maratone potom 21 je zvolensky m. tak by sme mohli dat napr 22. 28 su nejake maratony tak na nedelu 29 . Piste kedy vam to vyhovuje aby sme to zosynchronizovali k spokojnosti vsetkych.
PS vlak do Mnichovej lehoty tak sa to tam tusim vola nam prichadza o 9:00
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 13:05
posledný komentár: 5. 5. 2011 o 0:07
posledný komentár: 17. 7. 2008 o 14:03
Bikepark Bezovec otvára prvú DH trať Novovyrastajúci Bikepark Bezovec (lyžiarske stredisko Bezovec - 20km od Pieštan) konečne dňa 14.7. (sobota) spúšta svoju prevádzku na prvej DH trati (dĺžka cca 1000m, striedaju sa technické úseky v lese s kľukatými lúkami). Trať sa nachádza na lyžiarskom svahu 600vka. Cena vývozneho je 350sk na celý deň. Štart o 10:00-17:00. K dispozícii je aj občerstvenie. Trať je 100% nová nezjazdená tak čakáme všetkých na poriadne vyjazdenie. Nezabudnite si občianske a prilbu. Minimálny počet je 15 ľudí tak sa hláste na tel. čísle 0907 860 253 (Totko).
Kanaďania chcú ťažiť urán v Považskom Inovci pri Trenčíne
http://aktualne.centrum.sk/ekonomika/clanek.phtml?id=244522
upgrade
síce nie som z TN ale velmi rád sa k vám pridám...
V tom pripade sa mi to zacina tiez pozdavat
A teraz uz len aby sme sa vsetci modlili za pekne pocasie.
ps keby chce ist niekto z PE alebo aj PD vlak v chynoranoch bude asi nieco po 8:00 hod tak sa moze pripojit ale spiatocnu cestu bude mat teda dost dlhu.
Vyjazd sa uskutocni len za priazn. pocasia inak by sa musel odlozit na iny dostupny termin.
a mi trencania by sme sa mohli stretnut o nieco skor uz tu v TN a nie az v mnichovej lehote nech ideme viaceri a o tej 9viatej tam budeme...