Na adrese http://*****saweb.google.sk/kpisarcik/KralovaHola si môžete stiahnúť mapu KH s trasami MTB. V doc prílohe tohto príspevku sú opisy jednotlivých trás.
Táto téma nech slúži na lepšie zmapovenie kráľovohoľskej oblasti pre bajking.
Trasy, ktoré nájdete na mapke sú len pre vás, ak budete mať niekedy chuť sa vyblázniť. Prípadné doplnenia, úpravy, korekcie vybavíme.
A dole z Vapenice na Priehybu je to LTT aj na pesiaka na par miestach. Bike len v pripade masochistickych chutok.
Z Andrejcovej mas paradnu cestu dole na Stanikovo, pripadne ak vytlacis ten kusok k utulni na Budnarke, tak potom nadhernou zltou.
Vie mi niekto poradiť, prosím, vedie cyklotrasa z Kráľovej holi do Liptovskej Tepličky, žeby sa prešla KH cez kopec a odtiaľ by sa dalo prejsť do Tatranskej štrby?
Ja by som to chcel tento rok na Kráľovku skúsiť z Tepličky po modrej od "Výpad" na Andrejcovú a potom po červenej. Je to šlapateľné na XC a veľmi náročné? Z pisosip popisu je mi jasné, že niektoré úseky na hrebeni bude treba nosiť ale ako je na tom modrá?
Ja by som to chcel tento rok na Kráľovku skúsiť z Tepličky po modrej od "Výpad" na Andrejcovú a potom po červenej. Je to šlapateľné na XC a veľmi náročné? Z pisosip popisu je mi jasné, že niektoré úseky na hrebeni bude treba nosiť ale ako je na tom modrá?
urcite to nie je idealne, na Andrejcovu jedine od KH.
Chystáme sa na KH. Aká je prejazdnosť po modrej k Martalúzke, potom po žltej k Zadnej doline a po zelenej na Pusté pole. Alebo je lepšie ísť po červenej na Vernár? Ďakujem za info.
Andrejcovu po modrej nevyslapes. Po Budnarku (razcestie v doline) prstom v nose, po serpentinu si zamakas, a odtial hore budes tlacit, lebo je to kameniste a rozbite (strme ani tak nie ako rozbite). Stav cesty zalezi od toho, ako velmi tam budu behat na LKT.
Opacnym smerom to s prstami na brzde nejako zlezies, v tom problem nevidim.
Chalani, mam otazku... Dal niekto z vas cely hreben z KH az po Certovicu? Po Andrejcovu ako som si precital je to bezne jazdene, ale dalej to niekto z vas skusil? Pocitam samozrejme aj s tlacenim cez skalnate casti ale podla turistickej mapy a google maps to vyzera, ze by to asi islo...
Včera sme to prešli v smere Čer.Skala-Šumiac-KH-Andrejcova-L.Teplička-Štrba.
V opačnom smere to je veeľmi náročné. Je tam veľa úsekov kde treba nosiť.Smerom dole to je predsa len ľahšie ako smerom hore. Prikladám pár fotiek z tých ťažších úsekov.
Je tam ešte pár miest na hrebeni, kde je to treba tiež preniesť.
Sorry ze sa pytam, aj ked to tu uz bolo urcite niekde napisane, ale 34 stran sa mi nechce precitat .
Zo Sumiaca na KH hore po ceste by mala byt oficialna cyklotrasa. Mozem vsak legalne ist dole z KH do Sumiaca po modrej? Alebo tam riskujem pokutu? Ak to nieje legalne, tak aj dole len po cyklotrase po ceste?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
z DT - Hriňová - Lom - BR - Šumiac - KH
Z Andrejcovej mas paradnu cestu dole na Stanikovo, pripadne ak vytlacis ten kusok k utulni na Budnarke, tak potom nadhernou zltou.
urcite to nie je idealne, na Andrejcovu jedine od KH.
Opacnym smerom to s prstami na brzde nejako zlezies, v tom problem nevidim.
V opačnom smere to je veeľmi náročné. Je tam veľa úsekov kde treba nosiť.Smerom dole to je predsa len ľahšie ako smerom hore. Prikladám pár fotiek z tých ťažších úsekov.
Je tam ešte pár miest na hrebeni, kde je to treba tiež preniesť.
Zo Sumiaca na KH hore po ceste by mala byt oficialna cyklotrasa. Mozem vsak legalne ist dole z KH do Sumiaca po modrej? Alebo tam riskujem pokutu? Ak to nieje legalne, tak aj dole len po cyklotrase po ceste?
Dakujem!
boledo - môžeš a riskuješ pokutu
robka - prikladám link kde si to môžeš pozrieť na mape
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=129021