Zaujímavú cestu nedávno spojazdnili pracovníci Vojenských lesov.
Je to spojnica medzi cestami Sklené-Kunešovská strelnica s hlavnou cestou Turček-Horná štubňa
Je vhodná aj pre crossové biky.
Rado sa stalo. Sú to v podstate domáce, kukám na ne z bytu aj z práce celé dni .
Steny sú tie úplne na kraji biele. To nižšie hneď vedľa Tlstej je Žobrák.
včera menší prieskum po okolí. Cestu z Kopernice na Kunešov vysypali kamením, takže aktuálne sa po tom jazdí zle. Z tej doliny idú dve cesty, jedna smerom na Lúčky, po tej teraz ťahajú drevo. Presne oproti druhá traverzuje smerom na Bernardov vrch a tá je dobrá ale treba to ísť opačne, z Kunešovských lúk smerom dole lebo niektoré úseky sú tam dosť strmé.
Ja som išiel z Kopernice do Kunešova už dosť dávno, ale tam sa išlo dosť aj cez potok, či tam ide cesta nejak pomimo? Podľa toho gpx som tak išiel aj ja...
Inak, veľa som zvykol chodievať tou cestou z Lúčok. Ale nie z dediny, ale od Kríža nad Lúčkami. Teraz je to tam ale ohradené a nejaký dobytok...
tá cesta Kopernica - Kunešov je táto a je tam asi 5 menších brodov, najväčší je hneď za Kopernicou. Ak budú to drevo zvážať po nej a pozatláčajú to kamenie do zeme tak to bude dobré. Ona bola niekoľko rokov dozadu takmer neprejazdná.
Výhliadka nad Kremnicou - Kremnický štít - Slobodné - Kremnica - Slaská. Toto je moja druhá top lokalita v Kremnických vrchoch, hneď po Flochovej. Ja tie trasy okolo vysielača nemusím.
včera menší prieskum po okolí. Cestu z Kopernice na Kunešov vysypali kamením, takže aktuálne sa po tom jazdí zle. Z tej doliny idú dve cesty, jedna smerom na Lúčky, po tej teraz ťahajú drevo. Presne oproti druhá traverzuje smerom na Bernardov vrch a tá je dobrá ale treba to ísť opačne, z Kunešovských lúk smerom dole lebo niektoré úseky sú tam dosť strmé.
Prosim ta od Kopernica Zahradky po modrej TZT sa neda dostat nejak do Slaskej? Vlani ci kedy som si to tak naplanoval, ale tusim narazil som na branu a ze sukromny pozemok. No nemal som cas to tam skumat tak som to siel ako si siel, klasicky. Ale hentaka skratka by sa zisla. Dik.
ano tá modrá TZT je prehradená oborou. Pozri si tento môj predošlí gpx záznam tam uvidíš ako sa to dá obísť. Je tam jeden asi 100m strmý úsek na tlačenie, ale horšie je že teraz tam začali ťažiť. Keď som tadiaľ prechádzal ja tak to bolo dobré.
ano tá modrá TZT je prehradená oborou. Pozri si tento môj predošlí gpx záznam tam uvidíš ako sa to dá obísť. Je tam jeden asi 100m strmý úsek na tlačenie, ale horšie je že teraz tam začali ťažiť. Keď som tadiaľ prechádzal ja tak to bolo dobré.
neviem čo to máš za mapu, ale tam mi niečo nesedí. Ten gpx záznam by mal ísť po tej spodnej s otáznikom. Určite tam nie je nič iné zjazdné, poznám to tam dobre aj zo zberu hríbov.
chata Pramene - Tabla - Kordícke sedlo - Skalka Na cyklotrase zo Skalky na Krahule teraz prebieha ťažba, je to tam rozryté takže treba ísť po červenej značke.
Turček - chata Štrich - Tri kopce - Kordícke sedlo - Skalka - Krahule atď. Na cyklotrase od Prameňov na Kordícke sedlo je zničených prvých cca 200m. Potom ďalej do sedla je to už dobré.
Vyzerá to celkom pekný výjazd. Na ch. Štrich si šiel cez Kaltrin? Myslíš, že niečo takéto bude OK? Bol som tento rok v Kremnických vrchoch len raz na graveli, tak ak by bolo počko tak by som sa možno zviezol niečo takéto. Prípadne ak sa to dá ísť inak zaujímavejšie, tak si rád nechám poradiť.
áno, išiel som od Kaltrína po modrej a pred chatou hneď doprava. Raz sme skúšali s kamarátom tú hornú zvážnicu, ale tá je zlá. Robil som včera aj záznam trasy, ale úplne sa mi vybila batéria v mobile takže gpx nemám. A ten tvoj súbor mi nejde stiahnúť, hneď mi to otvára v číselnej podobe
zo Skalky na Krahule choď po červenej značke, nie po cyklotrase, tá je zničená. A potom z Krahúl na Turček choď radšej po cyklotrase lebo ten úsek od stredu Európy na Turček je zlý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Steny sú tie úplne na kraji biele. To nižšie hneď vedľa Tlstej je Žobrák.
Inak, veľa som zvykol chodievať tou cestou z Lúčok. Ale nie z dediny, ale od Kríža nad Lúčkami. Teraz je to tam ale ohradené a nejaký dobytok...
Prosim ta od Kopernica Zahradky po modrej TZT sa neda dostat nejak do Slaskej? Vlani ci kedy som si to tak naplanoval, ale tusim narazil som na branu a ze sukromny pozemok. No nemal som cas to tam skumat tak som to siel ako si siel, klasicky. Ale hentaka skratka by sa zisla. Dik.
Ok, dik. A tieto dve oznacene otaznikom?
http://www.cykloserver.cz/f/4ef6275854/