Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ano len zaciatok treba vynechat a napojit sa az za polickom (typek tam asi bude robit zapratavaca kedze mu to ide cez zahradku). tam vedla jarku je asi stary chodnik (povodny co je aj na mape)
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 08:21:37
00
a nikdy si sa nečudoval, prečo tá električka nepredbieha? :)

budeš sa čudovať,ale nečudoval... :) ,ale niečo sa už ani nesnažím pochopit,tak sa to hadam da chápať... :rofl:
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 08:50:21
00
To dokedy ste v práci ked ste tak neskoro v lese?
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 08:56:04
00
Do 19:15. Preto vyrážam o 6., aby som nemusel po tme jazdiť.
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 09:56:09
00
....

Naposledy upravil silva dňa 13.05.2015 - 10:19:34, celkovo upravené 3 krát.

Zobraziť komentár 13.05.2015 - 10:04:06
00
Keď to tu tak teraz čítam neviem ani poriadne kde je Malý Vietnam. Tuším ma tadiaľ raz palo1707 previedol ale či si to dobre pamätám neviem. Tak skúsim: niekde v tom vajci? A prečo sa to tak vôbec volá? Inak celkom by som privítal pre nás traperov slovník hovorových pomenovaní niektorých častí v MK, ktoré nie sú vyznačené v mape. Nech nevyzerám ako magor keď sa ma niekto opýta či som išiel Grenadu....napríklad :$

Prílohy:

MV.jpg
MV.jpg 756.84 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 13.05.2015 - 10:09:38
00
8019 az po cervenu tz , aj ta cast co nemas vo vajci ,ak sa mylim opravte ma
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 10:13:09
01
silva a nejde maraton praveze tym chodnikom vlavo v zlabe na Tvojom obrazku? Nie je cely ten chodnik medzi posedmi prave ten novy usek?

astro, ako Maly Vietnam ja osobne chapem cely usek vyznaceny oranzovou. Akurat zaver sa rozdvojuje a mozes ist bud zltou cez mostik co nanovo spravil Dano5, alebo sa mozes pustit dole k razcestiu Pod Horvatkou oranzovou, co je klasika, ktoru poznaju vsetci. Ten zlty usek som Palovi ukazal ja, tak asi potom Ta tadial povlacil. :lol:

Prílohy:

maly_vietnam.png
maly_vietnam.png 106.78 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 13.05.2015 - 10:23:39
01
Jezus: len to oranzove .. chrbat. nedaleko je Velky Vietnam. Chodnik pred je proste singlac pod Hviezdou.
astro: proste chrbat nad bobroviskom
silva: co tam bolo, pod tymi 3 bodkami ?
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 10:25:52
01
lto: Aky chrbat nedaleko? Aky chodnik pred? Aky Velky Vietnam? Btw. to, ze Ty to vsetko oznacujes inak beriem, ale ja pisem o tom, ako to chape väcsina v mojom okoli. :)
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 10:30:10
01
Neviem s kym jazdis, ale ja to preberam od ludi /takze to NIE JE! moje oznacenie/, ktori tam jazdili podstatne skor (pokial viem to pomenovanie je min. 25 rokov stare), nez (asi) ludia, s ktorymi jazdis, ked nepoznaju co je Velky Vietnam. Zrejme tie mena len niekde poculi a zdalo sa im, ze je to takto. Ja to mam , pokial viem priamo od zdroja, teda ludi, ktori jazdili s tymi, co to tak pomenovali.
A Velky Vietnam ? Nenapadlo ta, ze ak existuje maly, tak asi aj velky ? :) Mna ano, tak som sa spytal a viem :). A k tym nazvom patria dalsie ako Mravci Pilier, Zachodovy Pilier, a zopar dalsich, ktore si nepamatam. Kazdy z nich sa kedysi jazdil a vsetky maju jedno spolocne. Idu pro chrbate uzkeho hrebena, co je aj odpoved na otazku aky chrbat. Chodnik pred, je ten, ktory oznacujes ako zaciatok Maleho Vietnamu. Teda odbocka z cervenej TZ , ktory ide popod Hviezdu. A ten sa vola singlac pod Hviezdou :) Nie Maly Vietnam. A keby si vedel, kde je Velky Vietnam, pochopil by si, preco sa to tak volat nemoze (pripustam akurat, ze maly Vietnam dajme tomu zacne od krmelca pri asfaltke, nech nebudem taky puntickar :).
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 12:07:31
00
OK, tak dajme tomu, ze Maly Vietnam je len spodna cast od asfaltky na Hviezdu nizsie a horna cast od asfaltky na Hviezdu po cervenu je singel pod Hviezdou. Tak este zakresli do mapy ten Velky Vietnam nech sa aj my ostatni nieco naucime a nerob sa taky dolezity. ;)
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 12:32:07
01
Ito posledne dni sa tu tajnostkari machruje ale nic konkretne nepovie :) cize zbytocne poucovanie, resp. 0 vypovedna hodnota.naposat ze to to nieje ale nepoviem kde :) neobjasnim.ja by som sa napr tiez nieco nove rad naucil co sa kde jak vola :) ten singlac poznam,no vobec som netusil ze sa vola pod hviezdou :)
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 12:52:37
03
toto inak ja mám jednoduchšie :) ja si jazdím kdekade a je mi šumafuk ako sa to volá :) nepoznám názvy ani v prostredí, v ktorom som vyrastal, a turistikujem a aj jazdím tam už naozaj dlhé roky
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 12:54:50
06
ja som raz počul historku,ako vznikol názov "malý vietnam" vraj to bol kedysi úzky singláč,nahusto zarastený-ako džungla vo filmoch o Vietname,sotva sa dalo prejsť,tak sa postupne ujal tento názov
Zobraziť komentár 13.05.2015 - 13:05:07
00
keyboard_arrow_up