Ano takuto reakciu na jednu cast som cakal skor. Cize znaceny turisticky chodnik na ktorom je tabulka so zakazom jazdy na
bicykli povazujes za nieco kam cyklista moze. Tak este raz, zakon je sice v tomto nejednoznacny a mozeme slovickarit a tvarit sa ze mozeme vsade ale zaroven zakon umoznuje spravcovi obmedzit vstup na jednotlive chodniky, trasy, cesty atd, toto spravca urobil danou tabulkou a to s podporou zakona. Spravca urcil kam cyklista nemoze a ma podporu v zakone o lesoch.
Paragraf 30
(2) Pri využívaní lesov verejnosťou je každý povinný chrániť a nenarušovať lesné prostredie, rešpektovať práva a oprávnené záujmy vlastníka, správcu a obhospodarovateľa lesa a
pokyny obhospodarovateľa lesa, člena lesnej stráže a orgánu štátnej správy lesného hospodárstva.
Zaujimave ze sa tu riesia taketo zjavne malickosti, zneuziva sa nejednoznacnost zakona a obhajuje sa jazda na turistickom chodniku s tabulkou zakazu cyklistov ale zaroven sa otvorene hovori o ilegaloch pricom rovnaky zakon hovori napriklad
(1) Na lesných pozemkoch je zakázané
a) vykonávať terénne úpravy, stavať ploty alebo budovať chodníky, narúšať pôdny kryt, odvážať lesnú pôdu alebo hrabanku,
Ja sa napriklad zabavam na tom s akou vervou sa taketo konanie obhajuje a zaroven ako sa vyplakava nad klincekmi na ilegalnom traily. Prirodzena akcia a reakcia, ked su cyklisti tupela preco nemozu byt tupela ostatni? A nieje to len o ilegaloch a jazdeni tam kde jezdit nemame, je to i o tej neohladuplnosti ked ta ako pesiaka tesne v zjazde obehne premotivovany biker, ked biker kluckuje pomedzi deti. A ano Skarinko i chodci su tupela.